VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Мнениеот D.Georgiev » 25 сеп 2012 13:14

BRF написа:
hijack1 написа:
BRF написа:Само 1000 лв. за хвърлена бутилка към гостуващата публика!Наистина скандално :evil: !

Айде не се прави на ощипан, на записа на който някакъв цесекар сложи не се вижда бутилката да пада в сектора ви, докато ясно се вижда как вие хвърляте бомбичките. И не говорете глупости, че от някаква бутилка ще умрете ако ви ударят с нея, бомбичките и факлите са 20 пъти по-опасни. Вечно онеправдани, вечно ревящи за щяло и нещяло...Били отвърнали на минералната бутилка с факли - това е все едно аз да те бутна, а ти да ми счупиш носа :roll:

Виж какво малчо, ще започна от зад напред!В онази атмосфера на неприязъм едни към други,ако ме бутнеш(с което ме нападаш) ще ти счупя носа!Що не пробваш с някой съучиник да се ударите с по една бутилка да разбереш дали боли!Само не разбрах кой се прави на ощипан!Нападате ни и ни провокирате,а после майки с деца и пенсионери!Кой луд от сектор пълен с деца провокира една от най-лудите е неконтролилуеми публики в България?

Какви са тия ученическите примери? За да ти дойде нещо такова на ума трябва и ти още да си ученик. Аз ще ти дам бутилка да ме удариш колкото силно искаш, ама после ще ти завра тая факла там където няма кислород да гори, искаш ли? Ти ще си ме провокирал, ще си ми нанесъл умопомрачителни щети, а аз ще съм "луд и неконтролируем" и всичко ще е наред! А ония дето ми ги дрънка, че съм се заяждал с теб за "Черноморец", искам да ти кажа, че не че не го заслужаваш, но се бъркаш. Другият вариант е да имаш по един ник за всеки отбор, като истински фен!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 сеп 2012 13:26

Айде не се прави на ощипан, на записа на който някакъв цесекар сложи не се вижда бутилката да пада в сектора ви, докато ясно се вижда как вие хвърляте бомбичките. И не говорете глупости, че от някаква бутилка ще умрете ако ви ударят с нея, бомбичките и факлите са 20 пъти по-опасни. Вечно онеправдани, вечно ревящи за щяло и нещяло...Били отвърнали на минералната бутилка с факли - това е все едно аз да те бутна, а ти да ми счупиш носа :roll:[/quote]
Виж какво малчо, ще започна от зад напред!В онази атмосфера на неприязъм едни към други,ако ме бутнеш(с което ме нападаш) ще ти счупя носа!Що не пробваш с някой съучиник да се ударите с по една бутилка да разбереш дали боли!Само не разбрах кой се прави на ощипан!Нападате ни и ни провокирате,а после майки с деца и пенсионери!Кой луд от сектор пълен с деца провокира една от най-лудите е неконтролилуеми публики в България?[/quote]

Какви са тия ученическите примери? За да ти дойде нещо такова на ума трябва и ти още да си ученик. Аз ще ти дам бутилка да ме удариш колкото силно искаш, ама после ще ти завра тая факла там където няма кислород да гори, искаш ли? Ти ще си ме провокирал, ще си ми нанесъл умопомрачителни щети, а аз ще съм "луд и неконтролируем" и всичко ще е наред! А ония дето ми ги дрънка, че съм се заяждал с теб за "Черноморец", искам да ти кажа, че не че не го заслужаваш, но се бъркаш. Оquote]
А бе човек!Ти постоянно от тема в тема!Бъди по-последователен,че не мога да ти схвана кво пишеш!Кое да ми дойде на ум-да му счупя носа ако ме бутне ли?Трябва да съм ученик за да се защитавам :) ?Да ти имам логиката!Съгласен съм на предложението което ми правиш като зрял човек!Ще те ударя в главата с пълна бутилка 1.5 литра,а ти после ще се пробваш да направиш другото!Съмнявам се да станеш!
п.п.Според теб какво си е мислил човека който хвърли бутилката?Дали е очаквал да се уплашим или какво?Или някой пубер се е направил на отворен"Ще ги таковам и чорбарите"
п.п.1Отново комплекси!Никога няма да ги избиете!Аз съм от Бургас и съм от ЦСКА!Нямам други никове!
п.п.2 Аз за разлика от теб не удобрявам замерването на чужди публики!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 25 сеп 2012 13:40

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:Не, не, то това е при статично положение, великият "ЦСКА" не може да играе като "Светкавица".

Вярно че е от статично положение - червените играчи са като препарирани, като изключим онзи, който се пързаля по шорти и другият, който е скочил или за да не пречи на топката или за да има по-добра гледна точка за гола :mrgreen:

хаххааха..пичове разсмяхте ме :)
Истината е че Лудогорец бе много по-добрия отбор. Чворович горкия замръзна по едно време, и почна да се разгрява....трябваше да се намеси едва накрая, когато го контузиха....ЦСКА да се благодарят на две неща - на сантимента на Иван и Бадема, които трябваше да бъдат много по -решителни пред вратата им и на добрите изяви на вратаря им Черни - най-силният им футболист....
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 25 сеп 2012 15:44

BRF написа:Айде не се прави на ощипан, на записа на който някакъв цесекар сложи не се вижда бутилката да пада в сектора ви, докато ясно се вижда как вие хвърляте бомбичките. И не говорете глупости, че от някаква бутилка ще умрете ако ви ударят с нея, бомбичките и факлите са 20 пъти по-опасни. Вечно онеправдани, вечно ревящи за щяло и нещяло...Били отвърнали на минералната бутилка с факли - това е все едно аз да те бутна, а ти да ми счупиш носа :roll:

Виж какво малчо, ще започна от зад напред!В онази атмосфера на неприязъм едни към други,ако ме бутнеш(с което ме нападаш) ще ти счупя носа!Що не пробваш с някой съучиник да се ударите с по една бутилка да разбереш дали боли!Само не разбрах кой се прави на ощипан!Нападате ни и ни провокирате,а после майки с деца и пенсионери!Кой луд от сектор пълен с деца провокира една от най-лудите е неконтролилуеми публики в България?[/quote]

Какви са тия ученическите примери? За да ти дойде нещо такова на ума трябва и ти още да си ученик. Аз ще ти дам бутилка да ме удариш колкото силно искаш, ама после ще ти завра тая факла там където няма кислород да гори, искаш ли? Ти ще си ме провокирал, ще си ми нанесъл умопомрачителни щети, а аз ще съм "луд и неконтролируем" и всичко ще е наред! А ония дето ми ги дрънка, че съм се заяждал с теб за "Черноморец", искам да ти кажа, че не че не го заслужаваш, но се бъркаш. Оquote]
А бе човек!Ти постоянно от тема в тема!Бъди по-последователен,че не мога да ти схвана кво пишеш!Кое да ми дойде на ум-да му счупя носа ако ме бутне ли?Трябва да съм ученик за да се защитавам :) ?Да ти имам логиката!Съгласен съм на предложението което ми правиш като зрял човек!Ще те ударя в главата с пълна бутилка 1.5 литра,а ти после ще се пробваш да направиш другото!Съмнявам се да станеш!
п.п.Според теб какво си е мислил човека който хвърли бутилката?Дали е очаквал да се уплашим или какво?Или някой пубер се е направил на отворен"Ще ги таковам и чорбарите"
п.п.1Отново комплекси!Никога няма да ги избиете!Аз съм от Бургас и съм от ЦСКА!Нямам други никове!
п.п.2 Аз за разлика от теб не удобрявам замерването на чужди публики![/quote]

Хайде моля те не преувеличавай. Няма как хорицата да са ви целили с шишета от 1.5 литра, след като на стадиона се допускат шишета от максимум 0.5 литра.Такова шише, което е без капачка, надали ще спука главата на някой "кротък" фен на цска .
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 25 сеп 2012 18:47

BRF написа:
hijack1 написа:
BRF написа:Само 1000 лв. за хвърлена бутилка към гостуващата публика!Наистина скандално :evil: !

Айде не се прави на ощипан, на записа на който някакъв цесекар сложи не се вижда бутилката да пада в сектора ви, докато ясно се вижда как вие хвърляте бомбичките. И не говорете глупости, че от някаква бутилка ще умрете ако ви ударят с нея, бомбичките и факлите са 20 пъти по-опасни. Вечно онеправдани, вечно ревящи за щяло и нещяло...Били отвърнали на минералната бутилка с факли - това е все едно аз да те бутна, а ти да ми счупиш носа :roll:

Виж какво малчо, ще започна от зад напред!В онази атмосфера на неприязъм едни към други,ако ме бутнеш(с което ме нападаш) ще ти счупя носа!Що не пробваш с някой съучиник да се ударите с по една бутилка да разбереш дали боли!Само не разбрах кой се прави на ощипан!Нападате ни и ни провокирате,а после майки с деца и пенсионери!Кой луд от сектор пълен с деца провокира една от най-лудите е неконтролилуеми публики в България?

И ти ли си от ония вашите, дето говорят така, че нищо не им се разбира, от ония които са някъде, където и те не знаят къде са и които са с някакъв много странен инстинкт за самосъхранение - факла срещу бутилка? Момчета, ходете на мач като на празник, ходете за да радвате на отбора си, а не да правите война!

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 25 сеп 2012 21:19

истината е че тия хулигани нямат място на стадиона, не ми се мисли какви хора са в реалният живот..... щом е готов да запрати бомба и факла по хора които са отишли на стадиото да зяпат мач не ми се мисли какво би направил в реална ситуация ако нещо не му е на кеф.... такива хора са жива заплаха за обществото и имат нужа от психолог и лекуване!
Може би съм малко краен но истината е това и не бива да се премълчава.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 сеп 2012 12:09

nikec1 написа:истината е че тия хулигани нямат място на стадиона, не ми се мисли какви хора са в реалният живот..... щом е готов да запрати бомба и факла по хора които са отишли на стадиото да зяпат мач не ми се мисли какво би направил в реална ситуация ако нещо не му е на кеф.... такива хора са жива заплаха за обществото и имат нужа от психолог и лекуване!

Истината е друга!Вие сте жалки в опитите си да се изкарате европейци!Не живеете в реалността,а в някакъв си ваш свят!Поведението ви на стадиона няма нищо общо с европейското!Скандирате обиди,показвате средни пръсти,заканвате се за саморазправа и не накрая дори хвърляте предмети!Когато обиждаш и заплашваш после трябва и да отстояваш!Да ама не!Вие веднага ставате пенсионери,майки и деца!Жалки сте,смешне сте!Тез работи за психолага......
Засягаш реалния живот:аз съм нормален човек,щастливо женен с две прекрасни деца и управлявам голяма фирма!Ходил съм на много стадиони в страната и чужбина и заключението ми е че вие сте най-недостоината и незаслужаваща уважение от никого публика!Това доколкото съм информиран не е само мое мнение,а и на доста други фенове не само на ЦСКА!Не се заблуждавайте-това няма нищо общо с моментните ви успехи и няма грам завист!Не заслужавате никакво уважение!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 26 сеп 2012 12:21

Сега ако дадеш примери с коя друг публика Лудогорец е имал проблем...смешнЕ сме знаем го, мерси! Много е европейско в половината от мача да скандираш "Турци сте" и тем подобни нали? Същото беше и предишния мач, само дето тогава ние с нищо не ви предизвикахме/не че тоя мач го направихме/. Тогава обаче заради вашите действия се насади доста омраза към привържениците на ЦСКА като цяло из Разград. И не ми излизай, с това, че са ви били стюарди - аз нито имам нещо общо с тея мутри, нито пък те имат нещо с публиката на Лудогорец. Какво да отстояваме? Ние си ви знаем какви сте и ви го казваме, ти ако смяташ, че трябва да го отстояваме със факли и бой това си е твой проблем...всъщност ако такова ти е мнението то съжалявам твоята "фирма" и семейство, което казваш, че имаш. А пък точно вие цесекарите да не си мислите, че някой ви уважава? Каква репутация си мислите, че имате в България?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 сеп 2012 12:35

BRF написа:
nikec1 написа:истината е че тия хулигани нямат място на стадиона, не ми се мисли какви хора са в реалният живот..... щом е готов да запрати бомба и факла по хора които са отишли на стадиото да зяпат мач не ми се мисли какво би направил в реална ситуация ако нещо не му е на кеф.... такива хора са жива заплаха за обществото и имат нужа от психолог и лекуване!

Истината е друга!Вие сте жалки в опитите си да се изкарате европейци!Не живеете в реалността,а в някакъв си ваш свят!Поведението ви на стадиона няма нищо общо с европейското!Скандирате обиди,показвате средни пръсти,заканвате се за саморазправа и не накрая дори хвърляте предмети!Когато обиждаш и заплашваш после трябва и да отстояваш!Да ама не!Вие веднага ставате пенсионери,майки и деца!Жалки сте,смешне сте!Тез работи за психолага......
Засягаш реалния живот:аз съм нормален човек,щастливо женен с две прекрасни деца и управлявам голяма фирма!Ходил съм на много стадиони в страната и чужбина и заключението ми е че вие сте най-недостоината и незаслужаваща уважение от никого публика!Това доколкото съм информиран не е само мое мнение,а и на доста други фенове не само на ЦСКА!Не се заблуждавайте-това няма нищо общо с моментните ви успехи и няма грам завист!Не заслужавате никакво уважение!

Едно въпросче: Колко пъти си идвал на Лудогорец Арена? Гледал ли си мач от домакинските сектори?
Защо се изказваш компетентно, след като си изгледал едно-единствено мачле и то измежду агитката, която ЕДИНСТВЕНА прави простотии в Разград?
Хубаво, че управляваш ГОЛЯМА (или може би ОГРОМНА) фирма и имаш добро семейство. Но ако беше човек на място, би трябвало да си първият, който да поиска сметка на този, който хвърли запалена факла по хората! Разбирам, че глутницата кара хората тотално да оглупяват и изпростяват, но все пак - всяко нещо си има граници!
Чудя се как бихме заслужили уважението ти. Може би ако се самозапалим? За твое съжаление ще ни има и когато си на Лудогорец Арена ти ще се съобразяваш както с порядките там, така и със законите. Колкото и да ти е странно, Лудогорец Арена е стадиона, където порядките са най-близо до европейските. Това включва широк кръг възрасти, социални прослойки и зрители и от двата пола по трибуните. Хора, дошли за развлечение, не за да търсят враг и да водят война, което е основната цел на някои елементи във вашата агитка!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 сеп 2012 12:35

hijack1 написа:Сега ако дадеш примери с коя друг публика Лудогорец е имал проблем...смешнЕ сме знаем го, мерси! Много е европейско в половината от мача да скандираш "Турци сте" и тем подобни нали? Същото беше и предишния мач, само дето тогава ние с нищо не ви предизвикахме/не че тоя мач го направихме/. Тогава обаче заради вашите действия се насади доста омраза към привържениците на ЦСКА като цяло из Разград. И не ми излизай, с това, че са ви били стюарди - аз нито имам нещо общо с тея мутри, нито пък те имат нещо с публиката на Лудогорец. Какво да отстояваме? Ние си ви знаем какви сте и ви го казваме, ти ако смяташ, че трябва да го отстояваме със факли и бой това си е твой проблем...всъщност ако такова ти е мнението то съжалявам твоята "фирма" и семейство, което казваш, че имаш. А пък точно вие цесекарите да не си мислите, че някой ви уважава? Каква репутация си мислите, че имате в България?

Знаех си,че няма да разбереш!Нека друг да пробва!

Върни се в “Лудогорец”