BRF написа:hijack1 написа:BRF написа:Само 1000 лв. за хвърлена бутилка към гостуващата публика!Наистина скандално!
Айде не се прави на ощипан, на записа на който някакъв цесекар сложи не се вижда бутилката да пада в сектора ви, докато ясно се вижда как вие хвърляте бомбичките. И не говорете глупости, че от някаква бутилка ще умрете ако ви ударят с нея, бомбичките и факлите са 20 пъти по-опасни. Вечно онеправдани, вечно ревящи за щяло и нещяло...Били отвърнали на минералната бутилка с факли - това е все едно аз да те бутна, а ти да ми счупиш носа
Виж какво малчо, ще започна от зад напред!В онази атмосфера на неприязъм едни към други,ако ме бутнеш(с което ме нападаш) ще ти счупя носа!Що не пробваш с някой съучиник да се ударите с по една бутилка да разбереш дали боли!Само не разбрах кой се прави на ощипан!Нападате ни и ни провокирате,а после майки с деца и пенсионери!Кой луд от сектор пълен с деца провокира една от най-лудите е неконтролилуеми публики в България?
Какви са тия ученическите примери? За да ти дойде нещо такова на ума трябва и ти още да си ученик. Аз ще ти дам бутилка да ме удариш колкото силно искаш, ама после ще ти завра тая факла там където няма кислород да гори, искаш ли? Ти ще си ме провокирал, ще си ми нанесъл умопомрачителни щети, а аз ще съм "луд и неконтролируем" и всичко ще е наред! А ония дето ми ги дрънка, че съм се заяждал с теб за "Черноморец", искам да ти кажа, че не че не го заслужаваш, но се бъркаш. Другият вариант е да имаш по един ник за всеки отбор, като истински фен!