Този мач се игра не 98, а 60 мин. След 60-та Л-ц спряха да играят и започна едно срамно бавене на времето. Гадно ми бе да гледам как шмекеруват и се гърчат на терена с повод и без повод.
"Господ дава, но в кошара не вкарва". Реферът определено бе слаб. Доказа го с признаването на 2-рия ни гол, както и с пресиления червен картон. Л-ц определено ми харесаха до 60-та мин., но с показаното в защита (3 удара към вратата - 3 гола) и най-вече неспортсменското бавене не заслужаваха да продължат.
Дано им дойде акъла в главата и оттук нататък да си вземат мачовете с игра, а не с ориенталски хитрости така характерни за родното ни първенство. Петев вместо да се обяснява с рефера да каже той ли е дал указания така да се бави времето ... ако това има предвид под "труда на моите играчи".
II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Гадно, мръсно, отвратително
105 години / 4 поколения ботевисти!
mon1nho написа:По изключителен гаден, мръсен и отвратителен начин приключи първото участие на Лудогорец в Европейските клубни турнири. След едно от най-драматичните отпадания на български отбор в Европа просто няма какво да се напише. Трябва да се отговори на няколко въпроса:
С какво съгрешиха в Разград, че Господ поне за малко не бе с тях в двата двубоя срещу Хърватия?
Няма ли правда за Динамо, който миналия сезон полегна угодно на Лион в Шампионската лига, отнесе 7 гола и класира французите?
С какво немския рефер Феликс Цвайер защитава честта на една от най-футболните нации в света?
Какво още липсва на Лудогорец да се оправя с трудните моменти?
По такъв начил ни ще рухне добре свършената работа от Ивайло Петев и неговите футболисти?
Кой направи повече грешки в двата мача? Треньорът и футболистите или реферите.
Как Боби Михайлов защитава българските отбори в Европа, след като не намира за нужно да ходи на техните мачове?
Ще си затвори ли очите УЕФА за расистките подмятания срещу българския отбор и ръководство?
Това са само малка част от въпросите, които изникват в съсзанието 2 часа след като е приключил двубоя на „Максимир“. Не претендират за изчерпателност, но със сигурност са важни. Един от най-важните обаче е свързан с това дали тези два мача на Лудогорец в Европа могат да повлияят на братя Домусчиеви с бъдещите им планове в Лудогорец?
И последно? Какво да питаш треньор и футболисти след такъв край? Просто малко мълчание и поуки от грешките (защото определено и такива има) и поглед напред. Явно това, което получиха разградчани в България – три трофея, бе взето в Европа. С това обаче светът не е свършил.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=286057
Какво мислят феновете на ЦСКА по въпроса с удебеления текст? Мен ме хвана яд , че лудите отпаднаха, няма да го крия, но за пореден път разбрах , че има справедливост. Сами сме си виновни , че не ние играхме снощи, но номерцата на домуз паша помогнаха доста. не един и два пъти господ е наказвал левскарите , след като са се гаврили с нас армейците, в задкулисните си игри. съжалявам искрено феновете на разград и им пожелавам успехи в европа догодина. тежко е така да се отпадне. но общо взето със селските номера на минев, в европа няма как да стане. ако не вярвате, питайте феновете на ЦСКА за гола на Фулъм за 1-1 на Васил ЛЕвски. Играха страхотен футбол но с това лежане и тези симулации , с които сте се научили при най-големите не става. САМО ЦСКА!
Господ? Ти сериозно ли?!
Нека ти кажа какво мисля като фен на ЦСКА... мисля, че е редно да приемем като мъже развръзката на изминалия шампионат. Да признаем, че просто нямаше на какво отгоре да сме първи, защото превъзхождахме Лудогорец единствено по отношение на публика и треньор. Като организация, игра и качества на отделните играчи "справедливото" ни място в класирането беше някъде около средата на таблицата, просто за пореден, вече не знам кой път, името и традицията ни теглят напред. Бъди благодарен, че повечето провинциални отбори имат комплекс от нас и идват на Армията със свалени гащи, защото иначе щяхме да видим една справедливост, та свят да ни се завие. Нямаше да е честно, нямаше да е реално отбор в такова състояние да е преди Лудогорец в класирането, имайки предвид начина, по който се работи в Разград.
Това, което наричаш "справедливост" не съществува, и се радвай, че е така, защото с далаверите, в които Титан са вкарали отбора ни, не съм сигурен дали изобщо е справедливо да съществуваме в този си вид. Аз не искам отбор с такова славно име да бъде докаран до символ на андрешковщина. Не искам да вървим напред в класирането благодарение на допинг. Не искам да прецакваме други отбори с трансфери... искам да бъдем първи с игра и нищо повече. Това е справедливост.
Съдията закла ритуално Лудогорец и това е вън от съмнение
Най-голямата болка обаче е, че победното попадение вкара Домагой Вида, който намигваше на Лион при 0:7 на същия този стадион. Този човек със сигурност не е чист и това е ясно за всички.
8 минути продължение при условие, че са вдигнати пет е прекалено. Това кой е лежал и кой не е лежал няма никакво значение. Това е част от играта и влиза във времето. Не съм сигурен, че съдията нямаше да даде още 2-3 минути, ако не беше паднал гола
За гола на Марселиньо - сигурен съм, че съдията не го е видял. Ако беше видял някакво нарушение, щеше да го маркира. Но след 70-ата минута започна бруталното рязане - фаул след фаул за домакините и нито един за гостите. Няколко пъти във форума на друг сайт написах: няма ли фаул срещу Гуела? Два пъти отнема топката, задържат го с ръце, няма фаул - айде пак контра. Всяко единоборство - фаул за домакините. Едната грешка е неволна, а другите - умишлени
Съдията е съмнителен от всякъде, защото тяхната нация е известна с корупцията на най-най-високо ниво. Единия съдия Хойцер се оказа, че е част от огромна ХЪРВАТСКА мрежа за залагания, другия Бабак Рафати се опита да се самоубие, а третият - го хванаха да танцува като травестит в нощен клуб в Кьолн. Е, какъв авторитет има тази съдийска колегия? 1100 % не са само те, просто само те изгоряха. И другите са такива в тази Германия.
Отбор, който прави 0:7 в Шампионската лига и никой не му казва копче, играчите пускат противника и му намигват, и въпреки това - нищо. Нали се сещате каква подкрепа има от най-високо ниво????
Лошият късвет на Лудогорец е, че се паднаха с тях. а за 3-ия гол, той щеше да падне, дори ако трябва да играят 142 минути добавено време
Най-голямата болка обаче е, че победното попадение вкара Домагой Вида, който намигваше на Лион при 0:7 на същия този стадион. Този човек със сигурност не е чист и това е ясно за всички.
8 минути продължение при условие, че са вдигнати пет е прекалено. Това кой е лежал и кой не е лежал няма никакво значение. Това е част от играта и влиза във времето. Не съм сигурен, че съдията нямаше да даде още 2-3 минути, ако не беше паднал гола
За гола на Марселиньо - сигурен съм, че съдията не го е видял. Ако беше видял някакво нарушение, щеше да го маркира. Но след 70-ата минута започна бруталното рязане - фаул след фаул за домакините и нито един за гостите. Няколко пъти във форума на друг сайт написах: няма ли фаул срещу Гуела? Два пъти отнема топката, задържат го с ръце, няма фаул - айде пак контра. Всяко единоборство - фаул за домакините. Едната грешка е неволна, а другите - умишлени
Съдията е съмнителен от всякъде, защото тяхната нация е известна с корупцията на най-най-високо ниво. Единия съдия Хойцер се оказа, че е част от огромна ХЪРВАТСКА мрежа за залагания, другия Бабак Рафати се опита да се самоубие, а третият - го хванаха да танцува като травестит в нощен клуб в Кьолн. Е, какъв авторитет има тази съдийска колегия? 1100 % не са само те, просто само те изгоряха. И другите са такива в тази Германия.
Отбор, който прави 0:7 в Шампионската лига и никой не му казва копче, играчите пускат противника и му намигват, и въпреки това - нищо. Нали се сещате каква подкрепа има от най-високо ниво????
Лошият късвет на Лудогорец е, че се паднаха с тях. а за 3-ия гол, той щеше да падне, дори ако трябва да играят 142 минути добавено време
HEATSEEKER написа:За мен лично нещата са някъде по средата.Яд ме е че отпаднаха, но...живеем в България, нека някой си изкриви душата и да каже, че се става шампион по ЧЕСТЕН начин.Не такова чудо НЯМА![]()
Манталитетът е страшна работа, и това е заради което Разград загуби мача.
Просто с купените мачове -ДОТУК. Още отсега обаче съм сигурен,че Разград пак ще са шампиони..и пак ще има DEJA VU..
Гуд бай Домусчиев...не става само с пари , трябва и нещо друго
Е, къде е рпоблема в манталитета бе пич? Всички играчи са софиянци, от големите отбори или чужденци
Ако утре дойде Креспо и пак паднат, и той ли няма манталитет?
-
- Контакти:
Интересно ми бе да гледам шуменския деко ,като паднеше на земята как биеше десното краче в земята от" болка"!То при операция така не боли-както него !С ТАКИВА СИМУЛАЦИИ НАУЧЕНИ В ПРУСТОЯ МУ В ЛЕВСКИ СЕ ЗАРАЗИХА ЦЕЛИЯ ОТБОР НА ЛУДОГОРЕЦ !СЛЕД 60 М ПРИЛИЧАХА НА ОТБОР ОТ В ГРУПА !ВСИЧКО УРОДЛИВО В БГ ХУТБОЛА ЛЪСНА !А ИМЕННО-ДА ИЗЛЪЖЕМ,ДА ИЗКЛАТИМ,ДА ПРЕКАРАМЕ ДРУГИЯ И ОБЕЗАТЕЛНО СЛЕД КАКВАТО И ДА Е СВИРКА НА СЪДИЯТА ДА СЕ РАЗПЕРВАТ РЪЦЕ КАТО СТАУЯ НА ХРИСТОС В РИО ДЕ ЖАНЕЙРО !
HEATSEEKER и аз съм с такива смесени чувства. хем ме е яд за някои от момчетата на терена. яд ме , че некви хървати пак ни биха без да го заслужават , но от друга страна след цирка в перник последния мач в разград , в който лежаха като днес, само че тогава съдията се насра - даде 4 минути , а свири на 3и30 чувствам че има справедливост. за т'ва си мечтая един , в който всички БГ отбор ще спрат със селските номера, с криене на топка, лежане, симулиране. нека ги има тия неща , ама не чак в такива количества. в това число слагам и любимия ЦСКА. така , че заради това пуснах тази тема , защото коментара на вълчев много ме издразни. толкова поръчков... а тоя смешко един път не е написал положителна статия за ЦСКА, дори когато е заслужавал... а сега да насочваме вината само към съдията, който първото полувреме си подпря лудогорец и то не само при втория гол, ами и при първия, ситуацията за фаул беше много, ама много спорна, ми се струва нередно. домуса дано разбере , че със съдиите до тук в европа - юли месец. дори и да имаш отбор, който да играе толкова добър футбол за нашите стандарти, ти ако ги научиш на нечестна игра тук, то там в европа няма как да мине номера. ае със здраве
mon1nho написа:HEATSEEKER и аз съм с такива смесени чувства. хем ме е яд за някои от момчетата на терена. яд ме , че некви хървати пак ни биха без да го заслужават , но от друга страна след цирка в перник последния мач в разград , в който лежаха като днес, само че тогава съдията се насра - даде 4 минути , а свири на 3и30 чувствам че има справедливост. за т'ва си мечтая един , в който всички БГ отбор ще спрат със селските номера, с криене на топка, лежане, симулиране. нека ги има тия неща , ама не чак в такива количества. в това число слагам и любимия ЦСКА. така , че заради това пуснах тази тема , защото коментара на вълчев много ме издразни. толкова поръчков... а тоя смешко един път не е написал положителна статия за ЦСКА, дори когато е заслужавал... а сега да насочваме вината само към съдията, който първото полувреме си подпря лудогорец и то не само при втория гол, ами и при първия, ситуацията за фаул беше много, ама много спорна, ми се струва нередно. домуса дано разбере , че със съдиите до тук в европа - юли месец. дори и да имаш отбор, който да играе толкова добър футбол за нашите стандарти, ти ако ги научиш на нечестна игра тук, то там в европа няма как да мине номера. ае със здраве
Е какво му беше на последния мач в Разград? Първо се научете да губите, че сте единстнвеният социалистически гранд без европейска купа, а само се фукате с някакви пикливи отдавна забравени полуфинали. Второ проверете си Зрънчов дали не залага, трето проверете семейството на същия тоя Зрънчов, четвърто - цялото ви бутане през първенството от някои съдии честно ли беше? Пето - кои съдии пътуват с колата на Каубоя?
айде и за сините да не почвам с техните свинщини, щото и двата тъпи "гранда" сте мега смешни. докато ги има, няма да има бг футбол
-
- Контакти:
Веско Вълчев много ме издразни с коментара вчера. Първо каза, че според него прдължението трябва да е минимум 4 минути, после започна да реве как 5 минути било безобразие и т.н.
За мача - на Лудогорец не стигна акъл. Ясно е, че от 5 минути продължение, в които 3 се лежа, и имаше 3 картона, продължението ще набъбне. И съдията го показа на последния "разтегнал" юнак преди корнера.
За коментара - той автора го е написал "Явно това, което получиха разградчани в България – три трофея". Да бяха взели честно требъл, да се ядосваш. Ама...
За мача - на Лудогорец не стигна акъл. Ясно е, че от 5 минути продължение, в които 3 се лежа, и имаше 3 картона, продължението ще набъбне. И съдията го показа на последния "разтегнал" юнак преди корнера.
За коментара - той автора го е написал "Явно това, което получиха разградчани в България – три трофея". Да бяха взели честно требъл, да се ядосваш. Ама...
Толкова си могат Лудогорец ! Нямаш манталитет и те бият с гол в последната минута и то в двата мача !
Да не споменавам тренерчето Петев ! Видя се , че не става без гръб от Кирето ! Няма ли пари под масата и ни вкарват гол в 90 мин. и си тръгваме насрани ! Петев може и да разбира то селекция , но като тренер е гола вода ! Той и като играч беше гола вода !
С пари се купуват играчи , но манталитет не ! Нещо не видях Лудогорец да има кой да ги поведе когато се налага ! Без лидер до тук !
Гъргоров може да лидер в Локо & ЦСКА . но в Лудогорец е просто наемник ! И крайно време да се спре да се купуват смешниците като Марселиньо !
Изберете БЪЛГАРСКОТО !
Да не споменавам тренерчето Петев ! Видя се , че не става без гръб от Кирето ! Няма ли пари под масата и ни вкарват гол в 90 мин. и си тръгваме насрани ! Петев може и да разбира то селекция , но като тренер е гола вода ! Той и като играч беше гола вода !
С пари се купуват играчи , но манталитет не ! Нещо не видях Лудогорец да има кой да ги поведе когато се налага ! Без лидер до тук !
Гъргоров може да лидер в Локо & ЦСКА . но в Лудогорец е просто наемник ! И крайно време да се спре да се купуват смешниците като Марселиньо !
Изберете БЪЛГАРСКОТО !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
-
- Контакти:
Добрютрю.Снощи като гледах мача на Лудогорец се зачудих, кое е по-идиотско отпадане- "ЖИНЯК 96" или "ВИДА 98"....Гласувайте!:) 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]