II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/

Мнениеот Tomata » 26 юли 2012 03:09

Евала бе!!! Бъргарчета, че дрънкаме!!! Може ли български отбор да е заклан ритуално и то не за кой да е европейски колос, ами заради динамото? Може ли цял стадион да ни викат цигани, щото драги ми съграждани, те не викат цигани на Лудогорец, а на нас българите? Също както босненските получовеци викаха на българите а не на Левски цигани. Може ли президента на български клуб да бъде замерян с чаши от бира и наричан циганин, пък било то и президента на Лудогорец? Може ли всичките тези измислени нацийки да са единни срещу нас, а ние да сме просто Цска, Левски, Ботев, Лудогорец..... Има ли момент, в който за 5 минути поне ще бъдем българи? Тук на наша си територия може да ги наричаме всякак, но навън било то и в хърватска или босна, те са български отбор. Едните ни режат главите от кръста, другите ни наричат цигани, трети обесиха Апостола, ето го отношението към България (може би основателно). А в същото време ние си мерим пишките отново. И к'во ако на Цска са по-големи от нашите или на Левски са по-големи от тези на Лудогорец? Пак като си покажем носа навън ще получим същото отношение. И пак най вероятно няма да постигнем нищо въпреки, че сме най великите. Аз лично ще викам и за Левски, Цска, дори и за Локо утре, също както виках и за Лудогорец днес. И не само ако утре мангалите викат на Левски цигани, ще се почувствам лично засегнат. А иначе в други моменти може и да сте "говеда", "свине" и "буфери", но утре за мен сте българи и смятам 3 x 90 минути да стана българин или по-скоро остана българин.

Iso24
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT

Мнениеот Iso24 » 26 юли 2012 03:30

Добър е последният коментар.

А иначе аз тайно се надявам тези хърватски арийци да ги дисквалифицират и после нека си викат цигани, цигани! Нещастници. Цяла Европа "мре" за нашите цигани и не дава и косъм да падне от тях, когато малко им покажеш, че са крадливи, мързеливи и т.н. а в същото време същите тези от Европа ни обиждат на цигани! Помните 1994 г. когато немската преса ни обиждаше на цигани. Помните как скочиха чичковците от ЕС, когато миналия септември агитките бяха на протест срещу циганските безобразия в Катуница. То не бяха лозунги то не беше чудо. "Спрете насилието срещу ромите!" и т.н. В резултат Боко смаза с жандармерия младежите.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 26 юли 2012 04:04

Ама как се покриха новоизлюпените фенчета на Лудогорец само :lol:
Всички ближат рани и не смеят да се покажат, а иначе бяха много дейни след първият мач, че чак разбори правеха на играчите си :lol:

guinness
Контакти:

Мнениеот guinness » 26 юли 2012 04:50

Това е пародията в България! Селска държава със селски новобогаташи! Гриша Ганчев - толкова много пари наля в това селско отборче и.....?????? Нищоооооо..... трикратен шампион, ама какво от това?! В Европа кръгла нула! Сега другите селяндури-братя ДомуЗчиеви вървят по неговият път, заслепени и заблудени, че с пари могат да си купят всичко! Престъпление е срещу футбола да налееш толкова много пари в недоразумението наречено Лудогорец! Град като Разград където нито има традиции във футбола, нито история.... и изобщо всичко което завършва на град не е град..... та там да налееш такива пари и да създадеш този хибрид е престъпление към футбола което тази вечер бе наказано от ГОСПОД! Отбори като Етър, Пирин, Спартак Плевен, Нефтохимик и още много други са оставени да агонизират а се наливат пари в извращението наречено Лудогорец! Ехххххх ДомуЗчиев, ДомуЗчиев, не се ли поучи от грешките на Гриша Ганчев? Не разбра ли, че на село нищо не става па било то и с милиарди откраднати народни пари! Примери има в цяла Европа с подобни хибриди като Лудогорец, Хофенхайм е най-пресния! Милионер се прибрал на село и възродил родното си отборче! Докато инвестират в такива аномалии само това ги чака, бой до спукване из цяла Европа и това е, после ще плюят съдията типично по български!

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 26 юли 2012 04:53

Единственият проблем на Лудогорец е треньорът, Петев просто не става, той е идеален за "Б" група, но от там на татъка той е кръгла нула. Ако Лудогорец имаха добър треньор щяха да си решат мача още в БГ, или най малкото щяха да запазят това така скъпоценно 2:2, което ги класираше, за следващият кръг, а след това един господ зне до къде щяха да стигнат... Жалко за разградчани, жалко за всички българи, защото ако Лудогорец имаха треньор с топки, като нищо да имаме за втори път отбор в груповата фаза на шампионската лига.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 26 юли 2012 05:45

guinness написа:Това е пародията в България! Селска държава със селски новобогаташи! Гриша Ганчев - толкова много пари наля в това селско отборче и.....?????? Нищоооооо..... трикратен шампион, ама какво от това?! В Европа кръгла нула! Сега другите селяндури-братя ДомуЗчиеви вървят по неговият път, заслепени и заблудени, че с пари могат да си купят всичко! Престъпление е срещу футбола да налееш толкова много пари в недоразумението наречено Лудогорец! Град като Разград където нито има традиции във футбола, нито история.... и изобщо всичко което завършва на град не е град..... та там да налееш такива пари и да създадеш този хибрид е престъпление към футбола което тази вечер бе наказано от ГОСПОД! Отбори като Етър, Пирин, Спартак Плевен, Нефтохимик и още много други са оставени да агонизират а се наливат пари в извращението наречено Лудогорец! Ехххххх ДомуЗчиев, ДомуЗчиев, не се ли поучи от грешките на Гриша Ганчев? Не разбра ли, че на село нищо не става па било то и с милиарди откраднати народни пари! Примери има в цяла Европа с подобни хибриди като Лудогорец, Хофенхайм е най-пресния! Милионер се прибрал на село и възродил родното си отборче! Докато инвестират в такива аномалии само това ги чака, бой до спукване из цяла Европа и това е, после ще плюят съдията типично по български!

Ганчев и Литекс бяха в груповата фаза на Купата на Уефа заедно с нас и Левски, само че те заедно с Левски излязоха от групите и играха по още няколко мача.Литекс стана 4 пъти шампион не три, но те поне си изградиха име за тези 15 години а тези искат още от първата им година да вземат всичко и да постигнат всичко.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 юли 2012 05:57

RED MAGIC написа:Не разбрах сега, съдията ли закла Лудогорец? Как не ви е срам. Гол с ръка и още тогава червен картон, дузпа в продълженията за Динамо и накрая съдията се подиграл с труда на момчетата. Дреме ми. Нищо не разбирате от футбол и докато изкарвате съдията виновен ще има безброй такива болезненеи моменти за Лудогорец.
Къде бяхте като с Никифор правиха врътките? Тогава съдията ли закла някой?
Червена злоба. Не просто червено удовлетворение макар и след дъжд качулка. Всички фенове на ЦСКА прокълнаха Лудогорец и клетвата ги застигна. Както 2008-а клетвата застигна Лефски чрез БАТЕ и Жилина. Не, че ние сме цъфнали ама не можех да не викам за Динамо. Сърцето ми искаше това.
И кои сте вие, че да ми казвате за кой да викам? Еми не мога за Лудогорец да викам. Нищо лично. Особено за онзи Минев, дето ми нарича отбора пумия, а се е хранил в него и е взимал пари за, които с неговите качества не би изработил и за милион години. Все едно лефскарите утре няма да викат за Мура и ние за Сараево. Кому е нужно да се правим на патриоти? БЪЛГАРИН НЕ Е ТОЗИ, КОЙТО ВИКА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ В ЕВРОПА! БЪЛГАРИН Е ТОЗИ, КОЙТО Е НАПРАВИЛ НЕЩО ИСТИНСКО ЗА БЪЛГАРИЯ, А НЕ ДА СЕ ДОКАЗВА ПРЕД МОНИТОРА, ЧРЕЗ КЛАВИАТУРАТА. Повечето сте истински интернет-българи. А аз не съм.
Защо Петев не коментираше съдийството в А група? Този е толкова прост, че не е истина. Използва двете крилати треньорски фрази в България - "Аз по.принцип не коментирам съдийството, но този съдия ни закла" и "подигра се с труда за момчетата". :lol:

Аз съм левскар и колкото и да не ти се вярва, утре ще викам както за Левски, така и за ЦСКА (а и за Локо), въпреки тъпаци като тебе дето нямат елементарно уважение към противника си.

По темата, с три думи, 'БАХ МУ МАЙКАТА...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 юли 2012 05:58

RED MAGIC написа:Не разбрах сега, съдията ли закла Лудогорец? Как не ви е срам. Гол с ръка и още тогава червен картон, дузпа в продълженията за Динамо и накрая съдията се подиграл с труда на момчетата. Дреме ми. Нищо не разбирате от футбол и докато изкарвате съдията виновен ще има безброй такива болезненеи моменти за Лудогорец.
Къде бяхте като с Никифор правиха врътките? Тогава съдията ли закла някой?
Червена злоба. Не просто червено удовлетворение макар и след дъжд качулка. Всички фенове на ЦСКА прокълнаха Лудогорец и клетвата ги застигна. Както 2008-а клетвата застигна Лефски чрез БАТЕ и Жилина. Не, че ние сме цъфнали ама не можех да не викам за Динамо. Сърцето ми искаше това.
И кои сте вие, че да ми казвате за кой да викам? Еми не мога за Лудогорец да викам. Нищо лично. Особено за онзи Минев, дето ми нарича отбора пумия, а се е хранил в него и е взимал пари за, които с неговите качества не би изработил и за милион години. Все едно лефскарите утре няма да викат за Мура и ние за Сараево. Кому е нужно да се правим на патриоти? БЪЛГАРИН НЕ Е ТОЗИ, КОЙТО ВИКА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ В ЕВРОПА! БЪЛГАРИН Е ТОЗИ, КОЙТО Е НАПРАВИЛ НЕЩО ИСТИНСКО ЗА БЪЛГАРИЯ, А НЕ ДА СЕ ДОКАЗВА ПРЕД МОНИТОРА, ЧРЕЗ КЛАВИАТУРАТА. Повечето сте истински интернет-българи. А аз не съм.
Защо Петев не коментираше съдийството в А група? Този е толкова прост, че не е истина. Използва двете крилати треньорски фрази в България - "Аз по.принцип не коментирам съдийството, но този съдия ни закла" и "подигра се с труда за момчетата". :lol:

Аз съм левскар и колкото и да не ти се вярва, утре ще викам както за Левски, така и за ЦСКА (а и за Локо), въпреки тъпаци като тебе дето нямат елементарно уважение към противника си.

По темата, с три думи, 'БАХ МУ МАЙКАТА...

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 26 юли 2012 06:31

Tomata написа:Евала бе!!! Бъргарчета, че дрънкаме!!! Може ли български отбор да е заклан ритуално и то не за кой да е европейски колос, ами заради динамото? Може ли цял стадион да ни викат цигани, щото драги ми съграждани, те не викат цигани на Лудогорец, а на нас българите? Също както босненските получовеци викаха на българите а не на Левски цигани. Може ли президента на български клуб да бъде замерян с чаши от бира и наричан циганин, пък било то и президента на Лудогорец? Може ли всичките тези измислени нацийки да са единни срещу нас, а ние да сме просто Цска, Левски, Ботев, Лудогорец..... Има ли момент, в който за 5 минути поне ще бъдем българи? Тук на наша си територия може да ги наричаме всякак, но навън било то и в хърватска или босна, те са български отбор. Едните ни режат главите от кръста, другите ни наричат цигани, трети обесиха Апостола, ето го отношението към България (може би основателно). А в същото време ние си мерим пишките отново. И к'во ако на Цска са по-големи от нашите или на Левски са по-големи от тези на Лудогорец? Пак като си покажем носа навън ще получим същото отношение. И пак най вероятно няма да постигнем нищо въпреки, че сме най великите. Аз лично ще викам и за Левски, Цска, дори и за Локо утре, също както виках и за Лудогорец днес. И не само ако утре мангалите викат на Левски цигани, ще се почувствам лично засегнат. А иначе в други моменти може и да сте "говеда", "свине" и "буфери", но утре за мен сте българи и смятам 3 x 90 минути да стана българин или по-скоро остана българин.

Благодаря за мнението!!!! Ето това исках да прочета през цялото време и го дочаках... Благодаря още веднъж!

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 юли 2012 07:01

Само едно не ми стана ясно - не стига , че Лудогорец получиха подарък от немския съдия и пак недоволни ! Зачете им несъществуващ гол , не изгони техен играч още 1 полувреме , едвам се належаха 2 полувреме и пак се бил подиграл ! С такива подаръци Левски и ЦСКА нямаше да реват като ощипана девойка ! Е няма по 2 дузпи още 1 полувреме и мача да е решен ! Не става само с наемници , трябва си собствена школа и капитана да си е закърмен с идеята на отбора ! Трябва да има кой в този отбор да играе за чест и слава - само с пари не става !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Лудогорец”