ШЛ | Арсенал - Лудогорец | 6:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ШЛ | Арсенал - Лудогорец | 6:0 FT
Това , че са паднали с 6:0 едва ли има някакво значение.Едва ли има някакво значение , че са спечелили някоя и друга точка ако не прескочат.Няма предвид да отидат фаза елиминации , но поне да стигат до ЛЕ.Ако са последни отново това ще докаже за пореден път , че нямаме място в ШЛ и влизането в групите на ШЛ е без предметно след като си боксова круша.А това бяха снощи Лудогорец.И все пак не сравнявайте Барса с Арсенал
В момента ако Лудогорец бяха в групата на Барса и Сити резултати можеше да са двуцифрени !

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
- Контакти:
Просто така тръгна мача.Головете са в 12мин,42мин,46мин./или 49мин/ и 56мин.За каква тактика да се говори тогава.
Някой да е бил в съблекалнята и е чул какво се е говорило там?Сега тук специалисти безброи.
Да си предложат услугите и на Гуардиола,защото и неговия отбор снощи го отупаха.
пп.Есента на 1968г ЦСКА беше в страхотна форма,но загуби от Левски с 7:2.
Някой да е бил в съблекалнята и е чул какво се е говорило там?Сега тук специалисти безброи.
Да си предложат услугите и на Гуардиола,защото и неговия отбор снощи го отупаха.
пп.Есента на 1968г ЦСКА беше в страхотна форма,но загуби от Левски с 7:2.
Последна промяна от petko.h.markov на 20 окт 2016 14:27, променено общо 1 път.
metodito написа:Изключително израстване на Владо Стоянов.

Прав сте колега, Владо водимо расте, ... на корем

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- metodito
- Контакти:
Да ви питам нещо @Red Neck и @ сеВер: Колко щяха да бъдат головете на Швеция, ако не беше Владо и колко щеше да вкарат Арсенал, ако пак не беше той. Пък колко разбираме аз и Венгер...
metodito написа:Да ви питам нещо @Red Neck и @ сеВер: Колко щяха да бъдат головете на Швеция, ако не беше Владо и колко щеше да вкарат Арсенал, ако пак не беше той. Пък колко разбираме аз и Венгер...
Това никой не може да каже. Никой.
Аз лично имам сериозни забележки към Владо за гол 1,2,4 и 6.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
damyanov1963 написа:Крайно време беше някой да покаже, че царят е гол.
(То пък един цар!)
И понеже все си ги мерят с Левски, да добавя, че те не са падали с такъв резултат, а са играли и с по-добри отбори.Тук успокоителното за Лц е, че с тази срамна загуба се нарежда до отбори, като Бешикташ и Рома, които са губили в ШЛ съответно от Лийдс и М. Ю. с 0:6 и 1:7...
Когато пишех, че Лц побеждава бивши големи отбори, които в момента са доста под средноевропейското ниво, получавах подигравки, но потвърждение за думите ми са мачовете с Валенсия, ПСЖ, сега Арсенал.
Този резултат си е направо евроидиотски, откъдето и да го погледнеш.
С такава разлика - 1:7, са падали и Локо Пд от Оксер.
По спокойно колега, ако имаш време се поразрови в архивите на ШЛ!
За твое сведение, само миналият месец "Легия" загубиха с 0:6 от "Дортмунд", а "Барселона" разнебити "Селтик" със 7:0!!
Аре малко по сериозно!
- metodito
- Контакти:
Red_Neck написа:metodito написа:Да ви питам нещо @Red Neck и @ сеВер: Колко щяха да бъдат головете на Швеция, ако не беше Владо и колко щеше да вкарат Арсенал, ако пак не беше той. Пък колко разбираме аз и Венгер...
Това никой не може да каже. Никой.
Аз лично имам сериозни забележки към Владо за гол 1,2,4 и 6.
Мнението ми е, че всички голове без гола отдалеч, вина носят защитниците - два гола поне на Моци, един на Минев, един на аржентинеца. Що за самочувствие имаха нашите да разиграват в наказателното. Срещу Арсенал.

На Герена също между другото очакваха, че ние едва ли не ще си вкараме гол. Този сезон Разград ще страда, ако не си поправят поведението.
Последна промяна от metodito на 20 окт 2016 15:26, променено общо 1 път.
iliev72 написа:Това , че са паднали с 6:0 едва ли има някакво значение.Едва ли има някакво значение , че са спечелили някоя и друга точка ако не прескочат.Няма предвид да отидат фаза елиминации , но поне да стигат до ЛЕ.Ако са последни отново това ще докаже за пореден път , че нямаме място в ШЛ и влизането в групите на ШЛ е без предметно след като си боксова круша.А това бяха снощи Лудогорец.И все пак не сравнявайте Барса с АрсеналВ момента ако Лудогорец бяха в групата на Барса и Сити резултати можеше да са двуцифрени !
Ама хич нЕма значение ..... само 1 точка/едно равенство ти печели някакви си 500 000 евра ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Neck написа:metodito написа:Изключително израстване на Владо Стоянов.
)
E тва не мога да повярвам че е написано. Тоя тюфлек пусна 3 гола негови абсолютно. Спаси 2 удара дето бяха в него и това е от тоя герой на каузата Луноходец
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
И Петер Шмайхел и Лев Яшин заедно да бяха пазили на вратата на Лудогорец, все тая, резултатът щеше да е същият. Арсенал просто ги смачка, можеха да вкарат колкото си пожелаят.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.