Вторият гол на Звезда бе неспасяем. Падащ лист. И най-добрите вратари няма да извадят такъв удар.
Големият проблем на Лудогорец бе, че на Марселиньо не му вървеше играта, направи и доста грешки, нетипични за него. Лукоке също игра слабо. (Мисиджан е по-добър, дано се възстанови скоро). Пластун за мен не става и определено не е по-добър от Терзиев. Не знам другият нов как е - Паломино.
Дори и да отпаднат от Звезда, остава плейофа за ЛЕ. Ако влезат в групи на ЛЕ, ще имат 6 мача с шансове да продължат напролет и най-вече да придобият опит за следващата година.
Лудогорец - Цървена Звезда | 26.07.2016 | 2:2 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лудогорец - Цървена Звезда | 26.07.2016 | 2:2 FT
Ся гледам,че мача Берое-Лудогорец е отложен.
Тия не разбраха ли,че трябва да се научат да играят. Първи кръг е. И да загубят с втория отбор голям праз.
Добре,че си спрях диемите та да не им плащам на тия глупаци.
Тази година очевидно ще си е надлъгване между микрето и домуса,а нищо чудно и да са се договорили за титла за ЦСКАтиреСофия.

Тия не разбраха ли,че трябва да се научат да играят. Първи кръг е. И да загубят с втория отбор голям праз.
Добре,че си спрях диемите та да не им плащам на тия глупаци.
Тази година очевидно ще си е надлъгване между микрето и домуса,а нищо чудно и да са се договорили за титла за ЦСКАтиреСофия.

Жълто-черен Пловдив написа:Иска ми се Лудогорец да отстрани наглите сърби, но е малко вероятно това да се случи след 2:2 в Разград. Два гола на чужд терен плюс равенство - супер крив турнирен резултат. Не, че наглите шумадийци играят някакъв футбол, но са в по-изгодна позиция. Отсега-нататък - видиш ли сърбин, само бой и издевателства. Друго не заслужават. Лайнари. Подаваш им джентълменски ръка, те се държат като пълни прасета. Надявам се да са яли много бой по РПУ-тата. Едно време дядо ми разправяше, че са ни имали много страх и респект след окупацията на Тимошко и Ниш. Много кютек са отнесли.
И аз не съм фен на Лудогорец, но да ни псуват брътовчеди, които сме газили когато си поискаме е малко множко и не разбирам когато наши хора им де подмазват - звездаши да им викат.
Съдията удари едно рамо на Лудогорец с тоя бърз фаул ... Иначе не познах точното измерение, но Х го усещах
Звезда не е кой знае каква класа, но си мисля, че в реванша ще бият с 1-0 и това ще е ... Не може български отбор да е с 3-ма българи на 30+ години и да е пълно с негри и какви ли не
Това не е нормално 

Леевски, оле

Ако не се случи някакво чудо, то Лц са дотук! И последните трябва да се радват, че мачът не завърши с тяхна загуба, защото вторият им гол беше късмет!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Много лош резултат.
Сега им трябва задължителна победа, а това е малко невъзможна задача, предвид съперника и начина, по който играе у дома.
Стискам палци!
Сега им трябва задължителна победа, а това е малко невъзможна задача, предвид съперника и начина, по който играе у дома.
Стискам палци!

Лудогорец не игра добре и трябва да са доволни, че спасиха хикса. Той им дава шансове за реванша. С това поведение на терена обаче не виждам как точно ще стане. Твърде са еднообразни в атака и Звезда бързо се ориентираха какво да правят, въпреки допуснатия гол в 43 минута. Защитата на зелените е меко казано нестабилна, на моменти неориентирана. Шансовете са 7о-30 за червените, ноо все пак Лц има седмица да оправи грешките и да изглежда по друг начин на реванша. Не го ли направят, подложени и на натиска на публиката в Београд, ще отпаднат.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Не играхме почти нищо... има някакви шансове в сряда, като както каза Владо, публиката може да е двуостър нож!? Не е да не сме играли по-добре навън 

висша математика:31 ≠ 4 

Според мен отборът с малко повече бели играчи беше по-добър...
И според мен беше! Може би не по - добър, но по ефективен!
М/у другото мача е във вторник ELFen!
М/у другото мача е във вторник ELFen!