Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 20:00ч.

Мнениеот k20dan4o » 05 апр 2015 11:11

MASTER_COOL написа:
mozart написа: Скоро изкуствено създаденият ви отбор ще отиде в небитието, където според правилата трябваше да бъде отдавна. За теб съм приготвил зелен шал като настъпи смърта на червения комунистически цирей

Палячо, нали знаеш къде трябва да си завреш зеленият парцал ?
И едни други ни закриваха, ЗНАЕМ всички къде са в момента ;)

Усещам, че куршума ще е скоро и ТОГАВА пак на нивите :mrgreen:

Изображение

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT

Мнениеот actrus » 05 апр 2015 11:12

За статистиката-на 4.04. 4-0.Добре ,че не се игра на 12.01.Един червен написа, че това било последната ни радост.Що би миме, по рано ли ви закриват или аз не съм разбрал.Не можем да играем в София на Националния.Не знаех ,че се държи от червения клуб.Щом е национален, всеки Бг клуб има право да играе там.Моци ,еееех този Моци.От понеделник започва курсове по балет.Съдията е на 2 метра- егати коментарите за картон, след като по телевизията може да се получи ФОТОизмама :o .В заключение: след мача имаше само сълзи. ЦСКА са тотален блъф.Жалко ,че го отнесоха невинни хора, а не истински виновници за това състояние ,начело със Стойчо и Ко

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FТ

Мнениеот IvailoRz » 05 апр 2015 12:11

И на мен бая мн ми липсваше Тройчо ..бях си приготвил голямата лопата за него . Интересно как щеше да плаче тоя път , ама мишока за втори пореден път напусна потъващия кораб . Жалко че Галин обра плодовете на неговата "работа" ..грам не ми е жал че съдията не бил изгонил Моци ... И с 10 човека пак щеше да е 2-0 . Вече сме го правили с 10 срещу ЦСКА . Не виждам как ЦСКА щяха да вкарат повече от гол , ама второто полувреме вече незнаеха ..сърдете се на "няй добрия бек играл в България " и на Оршулич ли е , къв в ...вижте че има директна или не чак толкова вина за 3-те гола . А феновете ви ..няма такива олигофрени , едните ги гледам преди мача по центъра с вид на криминално проявени ..нема начин . Другите пък има 2-ма , 3-ма от Разград , събрали си по 2-3 лв и си купили шал на Лудогорец и вече го палят ...смях ! А пък всички заедно , понеже клуба им е много богат , та играчите им нямат за наем се разхвърляли на бомби и факли за 5-10000 лв . Сами ще се затриете с глупостта си !

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FТ

Мнениеот IvailoRz » 05 апр 2015 12:18

IvailoRz написа:И на мен бая мн ми липсваше Тройчо ..бях си приготвил голямата лопата за него . Интересно как щеше да плаче тоя път , ама мишока за втори пореден път напусна потъващия кораб . Жалко че Галин обра плодовете на неговата "работа" ..грам не ми е жал че съдията не бил изгонил Моци . Първата година така ни орязаха на армията че..( отменен гол , дузпа и т.н. ) ... И с 10 човека пак щеше да е 2-0 . Вече сме го правили с 10 срещу ЦСКА . Не виждам как ЦСКА щяха да вкарат повече от гол , ама второто полувреме вече незнаеха ..сърдете се на "няй добрия бек играл в България " и на Оршулич ли е , къв в ...вижте че има директна или не чак толкова вина за 3-те гола . А феновете ви ..няма такива олигофрени , едните ги гледам преди мача по центъра с вид на криминално проявени ..нема начин . Другите пък има 2-ма , 3-ма от Разград , събрали си по 2-3 лв и си купили шал на Лудогорец и вече го палят ...смях ! А пък всички заедно , понеже клуба им е много богат , та играчите им нямат за наем се разхвърляли на бомби и факли за 5-10000 лв . Сами ще се затриете с глупостта си !

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 05 апр 2015 12:38

Съдията спести ЧК на Моци, факт. Но и с човек повече ЦСКА не можеха да се надяват на нещо повече от почетна загуба. На Армията бяха половин час с повече играчи на терена и пак не направиха нищо.

Няма да е чудно, ако червените не завършат в тройката. Което пък може да им спести нов срам в Европа.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 05 апр 2015 13:03

И на карате ги победихме и на футбол .
Сенпай Моци това лято да си ходи от там където е дошъл . Александров и Терзиев да се налагат
Изображение

mozart
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 20:00ч.

Мнениеот mozart » 05 апр 2015 14:31

MASTER_COOL написа:
mozart написа: Скоро изкуствено създаденият ви отбор ще отиде в небитието, където според правилата трябваше да бъде отдавна. За теб съм приготвил зелен шал като настъпи смърта на червения комунистически цирей

Палячо, нали знаеш къде трябва да си завреш зеленият парцал ?
И едни други ни закриваха, ЗНАЕМ всички къде са в момента ;)

Усещам, че куршума ще е скоро и ТОГАВА пак на нивите :mrgreen:

Защо обиждаш? Не беше ли ти дето дра гърло за нас срещу Лацио и Валенсия? Бързо забравяш. Не е срамно да си от Лудогорец.
Куршумът ще ви спаси ли дамо да попитом?
Аз лично не искам да ви закриват, ще ми липсва пълен стадион да кънти с " бий чорбата по главата" и "червени боклуци"!
Поздрави!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 апр 2015 15:10

Поздравявам ви за победата!Виждам,че това на моци не било кой знае какво :o !Приемам и това ви мнение!

мили

Мнениеот мили » 05 апр 2015 15:22

dream team написа:Съдията спести ЧК на Моци, факт. Но и с човек повече ЦСКА не можеха да се надяват на нещо повече от почетна загуба. На Армията бяха половин час с повече играчи на терена и пак не направиха нищо.

Няма да е чудно, ако червените не завършат в тройката. Което пък може да им спести нов срам в Европа.

Каква тройка, Няма да видят и Лига Европа!
Едва ли ще удържат пето място, ако не ги изпратят до тогава във Софийска областна ли, как се води там? :lol:

мили

Мнениеот мили » 05 апр 2015 15:29

Интересна е анкетата. Бройката на гласувалите с 1 продължава да расте. Цесекарите започват да гласуват с 1. Само ония шестимата, дето са гласували с 2, няма как да се отметнат.

Върни се в “Лудогорец”