Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Мнениеот Soul_VB » 10 яну 2014 18:37

Parmalat, няма ли да ми отговориш?
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 яну 2014 19:24

Soul_VB написа:Parmalat, няма ли да ми отговориш?

Да видях класацията.Ами има от 17 до 21 години играчи които вече играят в големи отбори.Самият факт че са го искали Луму толкова големи отбори трябва да има качества,а и Мисиджан казва че е по-добър футболист от него.Все пак е на 18 и има къде да се развива.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 10 яну 2014 19:36

Parmalat написа:

Да видях класацията.Ами има от 17 до 21 години играчи които вече играят в големи отбори.Самият факт че са го искали Луму толкова големи отбори трябва да има качества,а и Мисиджан казва че е по-добър футболист от него.Все пак е на 18 и има къде да се развива.

Благодаря! :)
Да, иначе, и аз на този факт разчитам :) Със сигурност за 300к е ок. Само дано да не е последното попълнение. Аз не го знам Стойчо какви ги разправя, че били надували цените специално за тях. Те кой знае в какви играчи са се прицелили .. Да вземат 1 бразилче от серия Б, дето да е звезда в отбора си, Един мощен африканец с френски паспорт и един румънец и сме готови. Тези дни гледах, че Ботев можело да вземат Хамза Йоунес .. А ние тука се вайкаме, че не ни искат много пари за добри играчи .. Да предложат на 20 .. все 1 ще върже. Не мога да повярвам, че от явсички играчи в целият свят само 4-ма са подходящи за Лудогорец и точно пък на тях цените са им нереални ..
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 яну 2014 19:49

Soul_VB написа:
Parmalat написа:

Благодаря! :)
Да, иначе, и аз на този факт разчитам :) Със сигурност за 300к е ок. Само дано да не е последното попълнение. Аз не го знам Стойчо какви ги разправя, че били надували цените специално за тях. Те кой знае в какви играчи са се прицелили .. Да вземат 1 бразилче от серия Б, дето да е звезда в отбора си, Един мощен африканец с френски паспорт и един румънец и сме готови. Тези дни гледах, че Ботев можело да вземат Хамза Йоунес .. А ние тука се вайкаме, че не ни искат много пари за добри играчи .. Да предложат на 20 .. все 1 ще върже. Не мога да повярвам, че от явсички играчи в целият свят само 4-ма са подходящи за Лудогорец и точно пък на тях цените са им нереални ..

Доскоро Лудогорец беше непознат отбор в Европа,но след като станаха първи в групата си в Лига Европа се легитимираха и отборите надуха цените на исканите играчи.Иначе отбора може да привлече един играч извън Европейския съюз и си мисля че един бразилски бек като Кайсара може да се намери за около 1 милион евро.За дефанзивния халф е доста трудно,но и там за 1 милион може да се вземе млад и приличен футболист който да е по-добър от Бургзорг.http://www.transfermarkt.de/de/amir-der ... 48940.html
Toва е едно от момчетата които биха България 5-1 като гости с нациналния отбор на Словения до 21 години.Игра с Марибор в групите на Лига Европа и сега са на елиминации като Лудогорец.На 21 години много обещаващ футболист.Марибор играе като Лудогорец с много пасове и би паснал на игровия стил.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 11 яну 2014 10:07

Не е лошо това момче.

А за цените - това според мен не е реално. Надуват се цените за богати отбори, готови на всичко, за да вземат даден играч, а не за отбори от бедни страни, които правят успешен полусезон. Фотболът е пазар, а там (с малки изключения) цените се определят на фона на представянето на играча, търсенето и предлагането, като фактор е и лигата в която се състезава. Оттам нататък това с надуването на цените са пълни глупости, които аз за първи път чувам. Толкова си струват просто .. те какво очакват - да вземат играч за 200к и догодина да го продадат за 2 милиона ама никой друг да не е преценил, че има такъв потенциал освен тях? Може да се получи понякога, но в общия случай и продаващият отбор е наясно с качествата на играчите си не по-малко от скаутското звено на купуващия.

Пак казвам .. цяла година сноват напред-назад скаутите .. да хванат един шортлист от 30-тина имена - все 3-4 момчета ще имат цена, която устройва и двата отбора. Много по-добре, от да пробваш да вземеш 3 играча в борба с арсенал, реал и ювентус и ппосле да мрънкаш, че била висока цената. Има достатъчно добри играчи в посредствени отбори и първенства. Да се насочат натам. И към отбори със закъсали финанси. Не може да не вземем никой!
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 яну 2014 16:36

Новият в Лудогорец е поставян до Погба от Юве и Коутиньо от Ливърпул

Последният трансфер на Лудогорец Йерун Луму определено предизвика вниманието на обществеността. Талантливият холандец определено не е случаен футболист, имайки предвид интересът, който има към него за последната година. За справка за последните 12 месеца Луму е ходил на проби в елитния английски Хъл Сити, който от лятото е във Висшата лига, а освен това афиширан интерес към него има от Арсенал, Манчестър Юн и Астън Вила. Дали не им се е видял достатъчно подготвен, прекалено млад, или пък нещо друго, не е ясно. Факт е обаче, че в момента Йерун Луму е част от Лудогорец.
Нападателят е европейски шампион с Холандия до 17 години на първенството в Словения през 2012 година. Талантите от Ниската земя вземат купата след победа във финала с дузпи (6:5, 1:1 в редовното време) над големия си съперник Германия. Във въпросния мач Луму играе 57 минути. Преди това, в груповата фаза и елиминациите, Йерун Луму записва четири срещи и бележи един гол - срещу Словения. През миналата година новият играч на Лудогорец е в националния отбор заедно с някои от най-горещите имена в Холандия. Така например капитан на юношите е талантът на Челси Нейтън Ак, а в състава са още футболистите на ПСВ Рай Влют и Йорит Хендрикс. Талантът от школата на Вилем II има 15 мача и 1 гол за националния отбор на Холандия до 17 години. Луму е изиграл и един двубой за холандския национален тим до 18 години.

В класацията на най-горещите млади таланти в последната година пък Луму е поставен на 48-о място. В това подреждане фигурират най-добрите футболисти под 21 години по европейските терени, а сред тях са Пол Погба (Ювентус), Фелипе Коутиньо (Ливърпул) и др. За справка дори настоящата звезда на Манчестър Юн Аднан Янузай е в тази класация. Белгиецът с албански корени прави фурор с фланелката на Червените дяволи и всички се скъсват да го хвалят. В класацията обаче Луму изпреварва Янузай след като крилото на Юнайтед е на 64-о място. Специалистите отчитат, че холандецът има страхотни качества, а скоростта му е едно от големите му предимства. Освен това се отчита, че той разчита много на силния си ляв крак, а когато играе отдясно се оказва проблем за бранителите.
[center]R.I.P[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 11 яну 2014 19:34

Не си играй малкшия въшляк ;д Ше го видим в контролите :) Иначе от предварителни очаквания и шум го докарва :Р

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 яну 2014 01:32

tsonpen написа:Все пак отборът тренира от 7-ми януари. Първият мач е на 16-ти, но е срещу по-слаб отбор. Срещу първия сериозен съперник се играе чак на 22-ри. Имат две седмици до наситения с мачове график.
А какво става с отборите, където в първенството им няма зимна пауза?
Нямам тесни познания по тренировъчния процес.

Тренировъчния процес в силните първенства няма нищо общо с този, който справят нашите отбори, нито методиката и е като тяхната, ни режим на хранене, ни режим на възстановяване и т.н.
Не случайно наш играч, като отиде в по-си;но първенство и отбор и първите отзиви са да работят за физическа подготовка, ей го за Неделев немците вече го казаха, Гошо Миланов в Русия беше същото.

Едно време качваха отборите ни на Белмекен посред зима за по 15 дена и от там слизаха с по два бели дроба.
Литекса е прав, с мачове физическа подготовка не се прави, а тя е основата на всичко.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 14 яну 2014 17:19

Константин Бадеску ?

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 14 яну 2014 18:32

BadBoy написа:
tsonpen написа:Все пак отборът тренира от 7-ми януари. Първият мач е на 16-ти, но е срещу по-слаб отбор. Срещу първия сериозен съперник се играе чак на 22-ри. Имат две седмици до наситения с мачове график.
А какво става с отборите, където в първенството им няма зимна пауза?
Нямам тесни познания по тренировъчния процес.

Тренировъчния процес в силните първенства няма нищо общо с този, който справят нашите отбори, нито методиката и е като тяхната, ни режим на хранене, ни режим на възстановяване и т.н.
Не случайно наш играч, като отиде в по-си;но първенство и отбор и първите отзиви са да работят за физическа подготовка, ей го за Неделев немците вече го казаха, Гошо Миланов в Русия беше същото.

Едно време качваха отборите ни на Белмекен посред зима за по 15 дена и от там слизаха с по два бели дроба.
Литекса е прав, с мачове физическа подготовка не се прави, а тя е основата на всичко.

Някой от вас изобщо замисля ли се какво говори ? Лудогорец му трябва 1 месец на 1оо% (колкото за мачовете с Лацио и може би с Валенсия) и до там.. Вие замисляте ли се ако Разград играят срещу Левски/ЦСКА/Литекс/Локо/Ботев на 1оо% цял мач какво ще стане ? Вие представяте ли си го ? Защото аз мога да ви подскажа.. при 2-3:0 за 1 полувреме няма да има стоп, спри, да не ги бием толкова, ами ще има "мачкай докато е доло" :) После нали Вие ще плачите пак за "химии" и т.н. :)

Върни се в “Лудогорец”