ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен

Мнениеот wolf » 29 ное 2013 00:19

Браво на Лудогорец, правите всички освен злобарите горди поне тази година от участието ни е ЛЕ. За чужденците не виждам за какво се заяждате след като са много класни и си личи разликата в класите. Не се купуват просто за да има, а за да играят. Във почти всички водещи отбори в Европа преобладаващи са чужденците :) Още повече че имаме доста посредствена генерация родни национали

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 ное 2013 00:21

D.Georgiev написа:
1982 написа:Абсолютно смешна група, ПСВ и в Холандия ги гледам, това е най-жалкият им отбор в историята сигурно, мъчат се зверски на всички фронтове.

Най-хубаво беше, че стадионът бе брутално празен, на никого не му пука за това мутренско изкуственяче, което днес го има, утре не. Шепа платени фенчета и това е.

Щом си седнал да пишеш, значи не е съвсем така ;)

Аха, ясно .... а може би щом ти ми отговаряш, значи е точно така. :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 ное 2013 00:22

Между другото Кейсара за мен е играча,който може да играе в много голям отбор освен Мисиджан.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 29 ное 2013 00:25

Parmalat написа:Между другото Кейсара за мен е играча,който може да играе в много голям отбор освен Мисиджан.

Кайсара, след като дойде, каза че е имало интерес към него от водещи португалски отбори и естествено всички му се смяха. Коментатори и фенове на други отбори му бъркаха името, но в Европа много бързо го научиха. Само да кажем, че до плейофа на ШЛ това беше играчът с най-много асистенции в турнира.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!

Мнениеот Soulen » 29 ное 2013 00:27

Честито, има ви на страницата на Уефа. По-точно словенския тигър :mrgreen: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 29 ное 2013 00:29

Не им се връзвайте на простотиите. Който зло мисли, зло намира, те за това са на тоя хал "грандовете". :mrgreen: Ако ще и Две могили да играят, пак трябва да ги подкрепяме.
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 29 ное 2013 00:31

wolf написа:Браво на Лудогорец, правите всички освен злобарите горди поне тази година от участието ни е ЛЕ. За чужденците не виждам за какво се заяждате след като са много класни и си личи разликата в класите. Не се купуват просто за да има, а за да играят. Във почти всички водещи отбори в Европа преобладаващи са чужденците :) Още повече че имаме доста посредствена генерация родни национали

Ти за това ли оплю едно 10 годишно момче? Ясен си ми глорихънтърче!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 ное 2013 00:35

DarkPsy написа:
wolf написа:Браво на Лудогорец, правите всички освен злобарите горди поне тази година от участието ни е ЛЕ. За чужденците не виждам за какво се заяждате след като са много класни и си личи разликата в класите. Не се купуват просто за да има, а за да играят. Във почти всички водещи отбори в Европа преобладаващи са чужденците :) Още повече че имаме доста посредствена генерация родни национали

А ти пак ли си тук? Аз не съм фен на Лудогорец, ако бях глорихънтър нямаше да си подкрепям Черно море /последна титла 1938ма/ и Ливърпул /1990та/. Оплюх не 10 годишното дете, а вас фенчетата на Сопот за това че пак си отваряте устите не когато трябва. Не можеш да обявиш 10 годишно дете за българския Меси на база 7 минутно клипче. Виждали сме и феномени които на 18-19 са номер 1 а на 22-3 никой вече не си спомня за тях.

runnersa
Контакти:

Re: ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!

Мнениеот runnersa » 29 ное 2013 00:37

Отборите които заемат 2ри места в ЛЕ и по - слабите 3ти в ШЛ към момента (кръг преди края) са:
Суонзи, Есберг, Зулте - Вареген, Днепър, Макаби Т., Динамо К., Фрайбург, Бетис, Лацио, Анжи, АЗ Алкмаар, Галатасарай, ЦСКА М., Порто + още един отбор от ШЛ
Естествено някъде ще има размествания в класирането но това е гледката засега...

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 29 ное 2013 00:38

wolf написа:
DarkPsy написа:

А ти пак ли си тук? Аз не съм фен на Лудогорец, ако бях глорихънтър нямаше да си подкрепям Черно море /последна титла 1938ма/ и Ливърпул /1990та/. Оплюх не 10 годишното дете, а вас фенчетата на Сопот за това че пак си отваряте устите не когато трябва. Не можеш да обявиш 10 годишно дете за българския Меси на база 7 минутно клипче. Виждали сме и феномени които на 18-19 са номер 1 а на 22-3 никой вече не си спомня за тях.

Феновете са за това,за да се радват. Ти оплю едно 10-но момче!

Върни се в “Лудогорец”