Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4
Много от вас незнаят,но Домусчиев ще строи и хотелска част на базата на Лудогорец като тази на Ботев.Едва ли ще е много евтина и тази инвестиция.В крайна сметка го разбирам.Човекът дава лични пари и иска да види че хората около него няма само да се радват когато печели отбора,но и ще помагат.Защото Лудогорец не е негов отбор,а на Разград и всички трябва да помогнат колкото са им силите.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
subzero написа:ЛУДОГОРЕЦ написа:subzero написа:Кашчей написа:Ех тази злоба наша.
Ако завистта можеше да се превръща в енергия... нямаше да ни трябва АЕЦ
Ква злоба,ква завист ??? Ходил ли си в някое странджанско село ??? Не асфалт,път няма.
Та, кое е, родното ти село викаш...път ли няма.Съжелявам за това,обърни се към гр.Бургас.Не сме виновни ние.
Умнико. Говорим за съвсем друго. Не си слагай дупето,където не трябва.![]()
Личи си кой е от село.
За какво друго,ако не за това-злоба,завист,комплексарщина неумнико.Вместо да си гледат техните отбори,че и 2та Бургаски са се насочили към Б групата,ти се мъчиш да донесеш вода от къде ли не.Или може би ни съветваш,че няма кой да играе на Лазур и да не стават грешки като при вас...
Това с дупето си е твой патент....гражданино от странджанско.
galin56 написа:stoyankd написа:galin56 написа:stoyankd написа:Не съм казал, че аз решавам. Просто ми стана смешно, че преди месец искаха парите на една частна компания да се разделят поравно, а сега искаме пари от бюджета. Не съм съгласен, че всички ние сме избрали Орешарски. По скоро мисля, че всички ние( с малки изключения) не го искаме.
Ехаа, до сега само политическата система и конституцията не бяхте оспорили. Значи викаш не си съгласен, че и Орешарски е законния премиер на България и не сме го избрали ние. Сигурно гърците го избраха май месец.
Избраха го 960хил. гласоподаватели. Едва ли някой друг го одобрява.
Ами достатъчно според конституцията, то ако чакаме да намерим някой който го одобряват 7 млн. гласоподаватели, ще си стоим без правителство во век и веков.
Темата е за стадион на Домусчиеви, остави го Орешарски.
subzero написа:Кашчей написа:subzero написа:Кашчей написа:subzero написа:Кашчей написа:Ех тази злоба наша.
Ква злоба,ква завист ??? Ходил ли си в някое странджанско село ??? Не асфалт,път няма.
не, не съм ходил. само съм бил на учения в Корен, ако това ти говори нещо!
Знаеш ли колко километра нормало шосе се строи с 4 милиона? Чакам честен отговор!
Признавам си не знам. Ама колкото и да е,е по-добре от стадиона в Разград.
да ти кажа тогава
8км обходен път, през години преди 80-а струва по 1 милион на километър. Това с изкопите, водостоците, баластрата, два слоя, асфалта и проекта. Сега си представи колко километра ще построиш с тези 4 милиона сега!
Може да преасфалтираш 10-15 километра и нищо друго. и то, ако го правиш както се прави, а не да трябва на следващата година пак да преасфалтираш.
И ко ??? На Домусчиев викаш да ги дадем. Йебем ти сичко друго. Кво са 15 км. път за сметка на зализания нарцис ???
Общинските пътища са грижа на общината, но ти си под нулата, та не ми е чудно, че не вдяваш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
ЛУДОГОРЕЦ написа:subzero написа:ЛУДОГОРЕЦ написа:subzero написа:Кашчей написа:Ех тази злоба наша.
Та, кое е, родното ти село викаш...път ли няма.Съжелявам за това,обърни се към гр.Бургас.Не сме виновни ние.
Умнико. Говорим за съвсем друго. Не си слагай дупето,където не трябва.![]()
Личи си кой е от село.
За какво друго,ако не за това-злоба,завист,комплексарщина неумнико.Вместо да си гледат техните отбори,че и 2та Бургаски са се насочили към Б групата,ти се мъчиш да донесеш вода от къде ли не.Или може би ни съветваш,че няма кой да играе на Лазур и да не стават грешки като при вас...
Това с дупето си е твой патент....гражданино от странджанско.
И за кво викаш ти завиждам ???
И какво общо имат двата бургаски отбора с темата ??
И в час ли си изобщо или Кирчо те почерпи хап след свирчицата дето му врътна ???

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

stoyankd написа:galin56 написа:stoyankd написа:galin56 написа:stoyankd написа:Не съм казал, че аз решавам. Просто ми стана смешно, че преди месец искаха парите на една частна компания да се разделят поравно, а сега искаме пари от бюджета. Не съм съгласен, че всички ние сме избрали Орешарски. По скоро мисля, че всички ние( с малки изключения) не го искаме.
Ехаа, до сега само политическата система и конституцията не бяхте оспорили. Значи викаш не си съгласен, че и Орешарски е законния премиер на България и не сме го избрали ние. Сигурно гърците го избраха май месец.
Ами достатъчно според конституцията, то ако чакаме да намерим някой който го одобряват 7 млн. гласоподаватели, ще си стоим без правителство во век и веков.
Наистина го оставям човека той да реши дали даде парите или не. За това сме го избрали. Не може всеки на всеки да дава акъл и да се прави на най-умен и знаен. Човека ще реши дали да отпусне парите и от къде да вземе пари за път в не знам кои си села беше. А както е тръгнало и даде и да не даде ремонт на стадиона ще има.
"От нас се иска да оправим терените. Защото без база нищо не става. Ще подпишем договор за наем за стадион "Раковски" и ще оправим тревната настилка. В плановете ни влиза и изграждането на изкуствен терен. Всичко зависи от правителството. С предишното се бяхме разбрали, но последва оставка. Сега чакаме това правителство да се ориентира, да се осефери и ще видим", добави босът на "сините".
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=452420
Та аджеба Батков що не иска от общината в Подуяне, а директно иска от правителството?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Parmalat написа:Много от вас незнаят,но Домусчиев ще строи и хотелска част на базата на Лудогорец като тази на Ботев.Едва ли ще е много евтина и тази инвестиция.В крайна сметка го разбирам.Човекът дава лични пари и иска да види че хората около него няма само да се радват когато печели отбора,но и ще помагат.Защото Лудогорец не е негов отбор,а на Разград и всички трябва да помогнат колкото са им силите.
Ми да му помогнем с повече. Пък да му остане някой лев. Може да ги инвестира в сервитьорки. Аз съм бил на един мач в Разград и сервитьорките ми се сториха грознички.
Кашчей написа:Общинските пътища са грижа на общината, но ти си под нулата, та не ми е чудно, че не вдяваш!
А стадиона викаш е държавен .

[center]
[/center]

stoyankd написа:galin56 написа:stoyankd написа:galin56 написа:stoyankd написа:Не съм казал, че аз решавам. Просто ми стана смешно, че преди месец искаха парите на една частна компания да се разделят поравно, а сега искаме пари от бюджета. Не съм съгласен, че всички ние сме избрали Орешарски. По скоро мисля, че всички ние( с малки изключения) не го искаме.
Стадионът е на Лудогорец, не на Домусчиев, дори е повече на Разград, но софийските тикви трудно възприемат нещо, ако не е насочено към София!
Особено левскарите си мрат от мъка, завист и злоба.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":