След като ми мина малко, може да кажа и няколко думи за играчите.
Не мога да не отбележа, че защитниците ни направиха много добър мач вчера. Гулдан и Моци напълно обезличиха Силва и Карвальо. Родригес колкото и да сменяше фланговете не можа да пробие нито Минев, нито Кайсара. Владо Стоянов извади две много важни положения. Отпред Генчев направи доста грешки, но пък не мога да не кажа че даде всичко от себе си. Най-вероятно контузията си е оказала влияние. Дяков също беше стабилен, разбира се грешки не липсваха, но няма какво да се сърдим на тези играчи.
Проблемите бяха основно напред и то не заради играчите, а заради тактиката ни. При отнемане на топката никой не тръгване напред и се принуждавахме да търсим дълги извеждащи пасове, които никога не са ни носили успех. Успяхме да направи няколко добри контри, но по една или друга причина не реализирахме, къде късмет, къде добри намеси на сини играчи. Въпреки всичко обаче не мога да не отбележа лежерната игра на Марселиньо, който в подобен мач не трябваше да се лъже, а да търси бързи комбинации. При едно нарушение срещу него, се просна на тревата без да има нещо сериозно и лежа не по-малко от 2 минути, в които "Левски" ни бяха в наказтелното и се чудеха откъде да опправят поредното си отчаено центриране.
За мен голът нямаше да падне ако не бяха изгодини Любо, защото след като Генечев мина в защитата, нямаше кой да затваря играчите на "Левски" пред наказателното. Точно така дойде и гола. Алгелов съвсем сам, без никой пред него, направи най-нормалното - опита си късмета и сработи.
Петев наистина трябва да си ходи, с него няма да ми липсват и играчи като Марселиньо и Бакалов. На мястото на Генчев, Минев и Деко задължително трябва да търсим подмладяване. Много са дали на отбора, но вече са на години. Нямам нищо против да ги виждам в игра, но предпочитем като титуляри да започват по-млади момчета. Особено ме притеснява поста на Генечев за който нямаме реална алтернатива в момента. Може би Констадинов, не знам.
Другата оставка ми се иска да дойде от Петричев, който не спря да си отваря устата тези две години. Какво ни пречи да си мълчим и да си играем. Каква по-добра реклама от това?
XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0
Съдията не ни е виновен, но все пак ми е любопитно да видя положенията, в които нашите играчи се откъсваха сами срещу Илиев и бяха спирани. Бяха ли последни в отбрана защитниците извършили тези фаулове или не? Това го няма в нито един репортаж.

-
- Контакти:
Ще си позволя да кажа няколко думи като коментар за снощния мач.Причина за загубата на Лудогорец според мен е слабата селекция и привличането на чужденци с много спорни качества,какъв централен нападател е този Безяк,преди да се контузи имаше три възможности да отиграе топката и трите пъти беше абсолютно неадекватен.След него Кешада,два пъти изведен сам срещу Илиев и двата пъти смешни изпълнения,може ли футболист смятан за звездата на Разград като Марселиньо да няма сили да издържи един по-оспорван мач,за какво е дошъл в България като в най-важния мач не можеш да издържиш и ти се схванат краката,а заплатата му сигурно е 10-15 хил.евро.Какво прави в Разград вече втора година недоразумение като Бургзорг и къде е трансферната бомба от зимата Ернандо.Заради тези недоказани футболисти на пейката са закотвени Гъргоров и М.Александров,това акъла ми не го побира,колкото и да не са във форма двамата българи ще са с класа над тези чужденци.Много е паднала формата и на М.Иванов и Ив.Стоянов,те са хората които в такива мачове трябва да са лидерите ,а те не се забелязваха по игрището.Съдията правилно почна рано с картоните,но когато трябваше да показва втори жълт,тоест червен картон на Ангелов и Димов от Левски не му стигна кураж,като някой фрапантни нарушения дори не ги свири,защото е на ясно какво трябваше да последва след това,после се опита да компенсира като вместо директен червен показа жълт картон на футболист от Разград и накрая изгони Гулдман и позволи на Левски да е с предимство последните десет минути.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- blue avalanche
- Контакти:
Не искам да ви се меся,но:
Ст.Генчев-32г.
Ив.Стоянов-29г.
М.Иванов-31г.
Ем.Гъргоров-32г.
Й.Минев-32г.
Л.Гулдан-30г.
Схващате,нали?Предполагам не очаквате формата им оттук нататък да се подобрява...Да не кажа-да остане същата.
Ст.Генчев-32г.
Ив.Стоянов-29г.
М.Иванов-31г.
Ем.Гъргоров-32г.
Й.Минев-32г.
Л.Гулдан-30г.
Схващате,нали?Предполагам не очаквате формата им оттук нататък да се подобрява...Да не кажа-да остане същата.
Каквото и да ни е състоянието в момента, в никакъв случай, ама в никакъв случай не трябва да заклеймяваме този или онзи... истината според мен е, че трябва стойностна селекция - непременно... важи в пълна сила поговорката - Пари при пари отиват.
За Безяк - момчето тъкмо започна да влиза във форма и се случи това, а щеше да вкара, просто съм убедена...
И какво стана в крайна сметка... Безяк извън строя, Гулдан също, казах за подхода на съдията при спъването на наш футболист при атака... и целта на многото жълти картони проработи...
Иван Стоянов - нямаше никой по дясното крило, бягаше към центъра, не разбрах защо...
Истината е, че не можем да противодействаме все още на отбори, които излизат да рушат играта и най-голямата болка - головете...
И пак опираме до селекцията, но не е редно да се махат играчи като Генчев или Деко, Минев... просто трябва да имат достойни резерви за тях и постепенно да се налагат младите, хубаво е да има приемственост, а не тотална подмяна, защото ще стане като Литекс... макар, че там може да има и други причини...
За Безяк - момчето тъкмо започна да влиза във форма и се случи това, а щеше да вкара, просто съм убедена...
И какво стана в крайна сметка... Безяк извън строя, Гулдан също, казах за подхода на съдията при спъването на наш футболист при атака... и целта на многото жълти картони проработи...
Иван Стоянов - нямаше никой по дясното крило, бягаше към центъра, не разбрах защо...
Истината е, че не можем да противодействаме все още на отбори, които излизат да рушат играта и най-голямата болка - головете...
И пак опираме до селекцията, но не е редно да се махат играчи като Генчев или Деко, Минев... просто трябва да имат достойни резерви за тях и постепенно да се налагат младите, хубаво е да има приемственост, а не тотална подмяна, защото ще стане като Литекс... макар, че там може да има и други причини...
-
- Контакти:
- ralka_levskarka
- Контакти:
D.Georgiev написа:Съдията не ни е виновен, но все пак ми е любопитно да видя положенията, в които нашите играчи се откъсваха сами срещу Илиев и бяха спирани. Бяха ли последни в отбрана защитниците извършили тези фаулове или не? Това го няма в нито един репортаж.
Не, жълтите картони си бяха реалните.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
За пореден път Петев се доказа какъв измислен треньор е.Иначе доста грозен мач се получи с много нарушения и малко футбол.Левскарите имаха уникален късмет с този рикошет.Жална му майка на българския футбол ако това са двата ни водещи отбора в момента.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
D.Georgiev написа:Съдията не ни е виновен, но все пак ми е любопитно да видя положенията, в които нашите играчи се откъсваха сами срещу Илиев и бяха спирани. Бяха ли последни в отбрана защитниците извършили тези фаулове или не? Това го няма в нито един репортаж.

А Моци-убиеца мисля че беше,какъв картон заслужаваше бе? КОМПЛЕКСАРИ

Бог дал,бог взел.
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]
Лудогорци, сами сте си виновни. Ако Кишада беше вкарал поне едно от положенията изобщо нямаше да треперите докрая. Естествено и Петев има вина, но след като каруцата се обърне- пътища много. А левскарите нека се радват, лошо няма. Но пак ще дойде лятото, там идват Сараево, Търнава и още кой ли не и тогава ние ще се радваме, защото няма да свири Ахмед. 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.