XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

100 години 100

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Мнениеот 100 години 100 » 28 ное 2012 19:46

entwickler написа:Четох правилата за пасивна засада и т.н. Ако онези двамата оказват влияние на играта - засада ИМА. А те определено оказват като са точно до Цветков и пред вратаря. Ще се радвам и на други коментари на разбиращи.

Как оказват влияние на 5-6 метра от вратаря бе? Вие верно сте промити мозъци.
slabia_forever

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 ное 2012 19:51

entwickler написа:Четох правилата за пасивна засада и т.н. Ако онези двамата оказват влияние на играта - засада ИМА. А те определено оказват като са точно до Цветков и пред вратаря. Ще се радвам и на други коментари на разбиращи.

Не съм разбиращ, но мисля, че да оказват влияние на играта е, да речем, ако блокират футболист на противника. В случая единствено карат съдиите и играчите да мислят, че ще играят с топката. Което ми се струва, че по-скоро не може да се нарече "влияние над играта". Ако се върнем на мача на Армията и изравнителния гол на Лудогорец, там Кабаселе е в засада и затова не понечва да отиграе топката и съдията е наясно, че няма да играе. И е по-лесно. Помня и някой от мачовете, където футболист на Лудогорец (мисля Бадема) прави знак на съдията, че няма да играе с топката (в засада е) и така засада не е вдигната и с топката играе друг играч на Лудогорец, който не е в засада. А в днешния мач се втурват трима и не е толкова ясно и лесно.
Мисля, че доста се преекспонира.
До последните няколко фена на Ботев Пловдив - вижда се много добре калко са съдържателни коментарите на поддръжниците на единия и на другия отбор. Няма нужда дори да ви се отговаря!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 28 ное 2012 19:58

Искам да попитам Петричев дали е законно и възпитано да пуши по време на мач в ложата. Изненадах се когато съдията даде жълт картон на футболист на Лудогорец само след петото подобно нарушение, но не се изненадах след това, че същия футболист не получи втори жълт след псуване на съдията и след разкарване на топката, защото футболиста на Лудогорец псува съдията само около 30 секунди и разкара топката само на около 30 метра.
Изображение

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 28 ное 2012 20:07

Треньорът на Левски Илиан Илиев сподели, че е доволен от победата със 7:1 срещу Етър. Той не пожела да коментира победата на конкурента Лудогорец срещу Ботев (Пловдив) с 1:0, но препоръча да се види колко мача на шампионите е свирил Таско Тасков.

"Със сигурност съм доволен от резултата. Искам повече постоянство. Неприятно е, че допуснахме гол. Съперникът обаче също положи усилия. На полувремето направихме промени заради мача за Купата на България в неделя. Етър се опита да играе футбол и ни остави пространства. Когато ни оставят пространства, става страшно", каза Илиев.

"Гледах го мача, не искам да коментирам. Вижте колко мача е свирил Таско Тасков на Лудогорец миналата година и си правете сметка", завърши специалистът.
slabia_forever

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 28 ное 2012 20:21

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fLRTVT_tUzw&feature=plcp[/youtube]
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

JORO_BAD
Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp

Мнениеот JORO_BAD » 28 ное 2012 20:23

FILIP1912 написа:Искам да попитам Петричев дали е законно и възпитано да пуши по време на мач в ложата. Изненадах се когато съдията даде жълт картон на футболист на Лудогорец само след петото подобно нарушение, но не се изненадах след това, че същия футболист не получи втори жълт след псуване на съдията и след разкарване на топката, защото футболиста на Лудогорец псува съдията само около 30 секунди и разкара топката само на около 30 метра.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 28 ное 2012 20:32

Има истини в думите на Тити . Петев и Лудогорец наистина им изнесоха футболна лекция на тея Динамо. И наистина нямаме нужда от такива съдийски грешки, но ми се струва че намеква че не са случайни , породени от слабото съдийство като цяло ,както мисля аз .

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 28 ное 2012 20:34

А и освен това трябва наистина да дакажат някой жестоко , примерно година или въобще правата му да вземат ... и ще се " осерат " останалите :Д

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 ное 2012 20:42

Show Must Go On написа:Станахте противен отбор и на пловдивчани. Да ви пукат всички в европа в 98 мин. , ако може и с измислени дузпи.

ВСИЧКИ СЪДИИ ТАКА ДА ВИ СВИРЯТ, ботевисти!!!

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 28 ное 2012 20:45

Ти няма да ми казваш на мен кой на кого е бил фен допреди 2 години !!!! Ок ли ? Нямате право да говорити някви наизустени простотии !!! Аз преди 2 години ходих в Б група на стадиона , ходих на гостувания в Русе , Силистра и т.н. Преди 3 години бях на стадиона във В група , и ходих на гостуване в Силистра на финала , и после ме е било яд че не сме се класирали за Б група !!! Преди .. нз колко години баща ми ме водеше на другия стадион да гледам Антибиотик Лудогорец !!! Не ми говори на кого трябва да бъда фен . След 1 година може пак да сме в Б и В група ,и знаеш ли кво , като имам възможност ще съм на стадиона за да подкрепя отбора на града , без значение дали е ПФК Лудогорец 1945 , Разград 2000 или Антибиотик Лудогорец !!! Престанете да говорите глупости , ние не ви обиждаме ! Престанете с легендите : "турци сте " ; "селяни" , " еднодневки " бла бла бла !! Няма никога да имате успехи в европа с тоя манталитет , пак го казвам !!

Върни се в “Лудогорец”