entwickler написа:Четох правилата за пасивна засада и т.н. Ако онези двамата оказват влияние на играта - засада ИМА. А те определено оказват като са точно до Цветков и пред вратаря. Ще се радвам и на други коментари на разбиращи.
Не съм разбиращ, но мисля, че да оказват влияние на играта е, да речем, ако блокират футболист на противника. В случая единствено карат съдиите и играчите да мислят, че ще играят с топката. Което ми се струва, че по-скоро не може да се нарече "влияние над играта". Ако се върнем на мача на Армията и изравнителния гол на Лудогорец, там Кабаселе е в засада и затова не понечва да отиграе топката и съдията е наясно, че няма да играе. И е по-лесно. Помня и някой от мачовете, където футболист на Лудогорец (мисля Бадема) прави знак на съдията, че няма да играе с топката (в засада е) и така засада не е вдигната и с топката играе друг играч на Лудогорец, който не е в засада. А в днешния мач се втурват трима и не е толкова ясно и лесно.
Мисля, че доста се преекспонира.
До последните няколко фена на Ботев Пловдив - вижда се много добре калко са съдържателни коментарите на поддръжниците на единия и на другия отбор. Няма нужда дори да ви се отговаря!