Нещо странично но и сързано с мача:
Шампионите паднаха от аматьори в мач за Купата с 2:3
Лудогорец продължава да бъде честа тема за разискване в лагера на хърватския шампион Динамо (Загреб). Въпреки че Динамо се класира за Шампионската лига за сметка на разградчани, темата за българския тим продължава да битува в ежедневието на гранда от Загреб. След като Динамо падна с 2:3 от местния нискоразреден Задар в мач за купата на страната, то хърватско издание обяви, че съдбата връща на тима на Анте Чачич заради отстраняването на българския шампион през лятото.
"Обективно погледнато, Динамо се класира с голяма доза късмет и съдийска помощ, елиминирайки Лудогорец. И в двата мача с българите Динамо се представи посредствено, но успя да вкара, когато бе необходимо. Това, което се случи на "Максимир" - загубата от Задар, пред сто пъти по-малко зрители, отколкото доведе Лудогорец по трибуните, бе проява на космическо правосъдие - съдбата си върна на Динамо за отстраняването на българския тим. Подвигът на Задар в мачовете за купата показа, че чудесата са възможно във футбола. Защо обаче това не се случи на Динамо в мачовете за Шампионската лига", коментира "tportal.hr".
Мисълта ми беше че ето Динамо Загреб , 7 кратния пореден шампион на Хърватска, участника в ШЛ, отпада от някакъв анонимник. А ние все пак ще отпаднем от ЦСКА. Не мисля че това ще бъде резил или провал !!Просто не ни се получи..
Нека да бъдем по-спокойни, близкото бъдеще ще покаже какво и как.....
КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2
Snakebite изненадваш ме постоянно. До вчера бяхте най добрия отбор и т.н., а сега още преи втория мач с Цска се предаде - "все пак ще отпаднем от цска". А на тези дето се оправдават с високите цени на билетите да им напомням ли как се биеха в гърдите, че въпреки цените пълнят с
тадиона заради лудогорец и как били на 1-во място по приходи и как давали своя дял за отбора и школатс му?!?
А така като гледам на мача с Етър 3300 човека ще идат цените ви ги намалили по 10 лв билетчето....да не се оплаквате пак че 12 лв ви спират!

А така като гледам на мача с Етър 3300 човека ще идат цените ви ги намалили по 10 лв билетчето....да не се оплаквате пак че 12 лв ви спират!

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:Snakebite изненадваш ме постоянно. До вчера бяхте най добрия отбор и т.н., а сега още преи втория мач с Цска се предаде - "все пак ще отпаднем от цска". А на тези дето се оправдават с високите цени на билетите да им напомням ли как се биеха в гърдите, че въпреки цените пълнят стадиона заради лудогорец и как били на 1-во място по приходи и как давали своя дял за отбора и школатс му?!?
А така като гледам на мача с Етър 3300 човека ще идат цените ви ги намалили по 10 лв билетчето....да не се оплаквате пак че 12 лв ви спират!![]()
Ха сега ближете рани и двата "гранда" започваши с "Л"! Армейците ви скриха топката въпреки наличието и поведението на съдийте. както се казва в еда песен "НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ,ПРИЯТЕЛЬО..."
- varanaDrago
- Контакти:
Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 20:45
OOP написа:varanaDrago написа:OOP написа:Има ли Лудогорцииии? Нямааааа....... Що такааа??? Защото сме от Левски и от ЦсКа и подкрепяхме Лудогорец, за да видим на живо любимите си отбори.........
Лудогорци има , и хората от Разград скандиращи от сектора за гости онова за турците много скоро ще ги видят.А ТИ пишещия тези подигравки, нали знаеш че мрежата не е анонимна , а сме и малък град...
Пич тука вече много се изложи. Май само ти не разбра, че НЕ СЪМ ОТ Разград а ви блъфирах да ви вдия колко сте интилигентни.....и веднага всички спряхте да лъжете как сте ходили по 4000 на мачовете във В група и още куп подобни изхвърляния от ваша страна какви големи фенове сте.......Това бе достатъчно за мен и за доста хора да разберем що за стока сте......Точно това че сте малък град и че мрежата не е анонимна не ми го обяснявай на мене да.......май доста филми си гледал. А и това , което съм написал си е самата истина, но понеже не ти изнася и го удряте на подигравки, закани......форумни мъжаги. Айде да си имаме уважението и поне вднъж в живота си бъди честен.....Къде беше публиката ви вчера?????
Включи задна ли моме Калино ? Не бил от Рз. ,ти сигурно не си и от България? Аз съм на 38 г. ,и доста филми съм гледал,дори съм участвал в такива.А аз жените ги уважавам,особедно статистичките , защото като гледам водиш статистика за броя фенове посещаващи мачовете на ВЕЛИКИЯ ЛУДОГОРЕЦ

САМО ЛУДОГОРЕЦ...OOP
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...
Ето как виждам аз нещата от моя гледна точка. Мач с голям заряд и двата отбора излизат за победа. След гола на Миро Иванов последва серия от брутални нарушения на "червените", и нито едно не бе наказано с картони. Изключителен такъв беше и случаят с Анисе, който вече имаше един жълт и направи фаул за директен червен картон малко преди края на първото полувреме,обаче остана на терена и дори не получи втори жълт картон от съдията.
През втората част вече, тотално осралия се Ристосков подмина дузпа за ЦСКА след шпагат на Барт в краката на Платини. По този начин той компенсира грешките, които направи срещи Лудогорец в първото полувреме.Естествено Бандаловски реагира и той го предупреди официално, но така или иначе Бандата го репликираше постоянно. Та с две думи! Съдията е слаб и опорочи мача. Ако свиреше правилно със сигурност резултата нямаше да бъде такъв, виждах го равен!
През втората част вече, тотално осралия се Ристосков подмина дузпа за ЦСКА след шпагат на Барт в краката на Платини. По този начин той компенсира грешките, които направи срещи Лудогорец в първото полувреме.Естествено Бандаловски реагира и той го предупреди официално, но така или иначе Бандата го репликираше постоянно. Та с две думи! Съдията е слаб и опорочи мача. Ако свиреше правилно със сигурност резултата нямаше да бъде такъв, виждах го равен!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
OOP написа:Snakebite изненадваш ме постоянно. До вчера бяхте най добрия отбор и т.н., а сега още преи втория мач с Цска се предаде - "все пак ще отпаднем от цска". А на тези дето се оправдават с високите цени на билетите да им напомням ли как се биеха в гърдите, че въпреки цените пълнят стадиона заради лудогорец и как били на 1-во място по приходи и как давали своя дял за отбора и школатс му?!?
А така като гледам на мача с Етър 3300 човека ще идат цените ви ги намалили по 10 лв билетчето....да не се оплаквате пак че 12 лв ви спират!![]()
Нека бъдем реалисти. Два гола няма как да бъдат наваксани. Ако бях на Петев - пускам резервите и оставям свежи останалите., защото имаме мач с Ботев Пловдив, 11 човека от тях ще почиват срещу аматьорите от Евроколежа...Мача в Пловдив е много важен !. Не сме ли отпочинали, не съм оптимист и за него мач ! Петев няма никаква стратегия, помним и миналата година как Локо Пловдив ни би, след като оставиха 6-7 титуляра да почиват, а нашия тренер игра с титулярите в някакъв не толкова сложен мач !
Иначе продължавам да твърдя че сме най-добрия отбор, но просто ЦСКА е отбора в най-добра форма и го показаха в три поредни мача !
А за билетите напълно нормално, тези цени са доста - 10 лева за Етър ??. Това че си пълним стадиона е мит, за този сезон. Смея да твърдя че миналата година си го пълнихме , но и билета бе 7 лева !
Даваме уж за юноши това онова(чрез билетите), но и хората има семейства и приоритети ! Футбола не е всичко..
fen-fen написа:Ето как виждам аз нещата от моя гледна точка. Мач с голям заряд и двата отбора излизат за победа. След гола на Миро Иванов последва серия от брутални нарушения на "червените", и нито едно не бе наказано с картони. Изключителен такъв беше и случаят с Анисе, който вече имаше един жълт и направи фаул за директен червен картон малко преди края на първото полувреме,обаче остана на терена и дори не получи втори жълт картон от съдията.
Човече,шегуваш се нали

plamen_ch написа:OOP написа:Snakebite изненадваш ме постоянно. До вчера бяхте най добрия отбор и т.н., а сега още преи втория мач с Цска се предаде - "все пак ще отпаднем от цска". А на тези дето се оправдават с високите цени на билетите да им напомням ли как се биеха в гърдите, че въпреки цените пълнят стадиона заради лудогорец и как били на 1-во място по приходи и как давали своя дял за отбора и школатс му?!?
Ха сега ближете рани и двата "гранда" започваши с "Л"! Армейците ви скриха топката въпреки наличието и поведението на съдийте. както се казва в еда песен "НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ,ПРИЯТЕЛЬО..."
ПРИЯТЕЛЮ

BRF написа:fen-fen написа:Ето как виждам аз нещата от моя гледна точка. Мач с голям заряд и двата отбора излизат за победа. След гола на Миро Иванов последва серия от брутални нарушения на "червените", и нито едно не бе наказано с картони. Изключителен такъв беше и случаят с Анисе, който вече имаше един жълт и направи фаул за директен червен картон малко преди края на първото полувреме,обаче остана на терена и дори не получи втори жълт картон от съдията.
Човече,шегуваш се нали![]()
![]()
?
Много хора, много мнения! Това видях от екрана и това е моят извод. Сподели кое не е вярно от това което написах!?
fen-fen написа:Ето как виждам аз нещата от моя гледна точка. Мач с голям заряд и двата отбора излизат за победа. След гола на Миро Иванов последва серия от брутални нарушения на "червените", и нито едно не бе наказано с картони. Изключителен такъв беше и случаят с Анисе, който вече имаше един жълт и направи фаул за директен червен картон малко преди края на първото полувреме,обаче остана на терена и дори не получи втори жълт картон от съдията.
Явно в Делиормана има много "разбирачи".... Само това ви е лошото, че гледате и виждате точно така както дявола чете евангелието....
Случайно да дабеляза че секунди преди ситуацията с първия картон на Анисе имаше "брутално нарушение" срещу Саша и то за директен червен картон ,което съдията дори "не забеляза"?
Случайно да забеляза ,че на Платини дадоха картон за симулация при положение на 100 % дузпа ,а в същото време
"шуменския Деко" се въргаляше като магаре в пепел и на всичкоотгоре му присъждаха наушенията.
Дали случайно си пропуснал да забележиш ,че в по-напредналите във футболно отношение страни жълтия му картон при секирата срещу Саша щеше да е червен?