КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Мнениеот snakebite » 01 ное 2012 14:33

Нещо странично но и сързано с мача:

Шампионите паднаха от аматьори в мач за Купата с 2:3

Лудогорец продължава да бъде честа тема за разискване в лагера на хърватския шампион Динамо (Загреб). Въпреки че Динамо се класира за Шампионската лига за сметка на разградчани, темата за българския тим продължава да битува в ежедневието на гранда от Загреб. След като Динамо падна с 2:3 от местния нискоразреден Задар в мач за купата на страната, то хърватско издание обяви, че съдбата връща на тима на Анте Чачич заради отстраняването на българския шампион през лятото.

"Обективно погледнато, Динамо се класира с голяма доза късмет и съдийска помощ, елиминирайки Лудогорец. И в двата мача с българите Динамо се представи посредствено, но успя да вкара, когато бе необходимо. Това, което се случи на "Максимир" - загубата от Задар, пред сто пъти по-малко зрители, отколкото доведе Лудогорец по трибуните, бе проява на космическо правосъдие - съдбата си върна на Динамо за отстраняването на българския тим. Подвигът на Задар в мачовете за купата показа, че чудесата са възможно във футбола. Защо обаче това не се случи на Динамо в мачовете за Шампионската лига", коментира "tportal.hr".

Мисълта ми беше че ето Динамо Загреб , 7 кратния пореден шампион на Хърватска, участника в ШЛ, отпада от някакъв анонимник. А ние все пак ще отпаднем от ЦСКА. Не мисля че това ще бъде резил или провал !!Просто не ни се получи..
Нека да бъдем по-спокойни, близкото бъдеще ще покаже какво и как.....
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 01 ное 2012 16:12

Snakebite изненадваш ме постоянно. До вчера бяхте най добрия отбор и т.н., а сега още преи втория мач с Цска се предаде - "все пак ще отпаднем от цска". А на тези дето се оправдават с високите цени на билетите да им напомням ли как се биеха в гърдите, че въпреки цените пълнят с :) тадиона заради лудогорец и как били на 1-во място по приходи и как давали своя дял за отбора и школатс му?!?
А така като гледам на мача с Етър 3300 човека ще идат цените ви ги намалили по 10 лв билетчето....да не се оплаквате пак че 12 лв ви спират! :lol: :x
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 01 ное 2012 16:25

OOP написа:Snakebite изненадваш ме постоянно. До вчера бяхте най добрия отбор и т.н., а сега още преи втория мач с Цска се предаде - "все пак ще отпаднем от цска". А на тези дето се оправдават с високите цени на билетите да им напомням ли как се биеха в гърдите, че въпреки цените пълнят с :) тадиона заради лудогорец и как били на 1-во място по приходи и как давали своя дял за отбора и школатс му?!?
А така като гледам на мача с Етър 3300 човека ще идат цените ви ги намалили по 10 лв билетчето....да не се оплаквате пак че 12 лв ви спират! :lol: :x

Ха сега ближете рани и двата "гранда" започваши с "Л"! Армейците ви скриха топката въпреки наличието и поведението на съдийте. както се казва в еда песен "НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ,ПРИЯТЕЛЬО..."

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 20:45

Мнениеот varanaDrago » 01 ное 2012 16:42

OOP написа:
varanaDrago написа:
OOP написа:Има ли Лудогорцииии? Нямааааа....... Що такааа??? Защото сме от Левски и от ЦсКа и подкрепяхме Лудогорец, за да видим на живо любимите си отбори.........

Лудогорци има , и хората от Разград скандиращи от сектора за гости онова за турците много скоро ще ги видят.А ТИ пишещия тези подигравки, нали знаеш че мрежата не е анонимна , а сме и малък град...

Пич тука вече много се изложи. Май само ти не разбра, че НЕ СЪМ ОТ Разград а ви блъфирах да ви вдия колко сте интилигентни.....и веднага всички спряхте да лъжете как сте ходили по 4000 на мачовете във В група и още куп подобни изхвърляния от ваша страна какви големи фенове сте.......Това бе достатъчно за мен и за доста хора да разберем що за стока сте......Точно това че сте малък град и че мрежата не е анонимна не ми го обяснявай на мене да.......май доста филми си гледал. А и това , което съм написал си е самата истина, но понеже не ти изнася и го удряте на подигравки, закани......форумни мъжаги. Айде да си имаме уважението и поне вднъж в живота си бъди честен.....Къде беше публиката ви вчера????? :arrow:

Включи задна ли моме Калино ? Не бил от Рз. ,ти сигурно не си и от България? Аз съм на 38 г. ,и доста филми съм гледал,дори съм участвал в такива.А аз жените ги уважавам,особедно статистичките , защото като гледам водиш статистика за броя фенове посещаващи мачовете на ВЕЛИКИЯ ЛУДОГОРЕЦ :mrgreen:

САМО ЛУДОГОРЕЦ...OOP
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 01 ное 2012 16:44

Ето как виждам аз нещата от моя гледна точка. Мач с голям заряд и двата отбора излизат за победа. След гола на Миро Иванов последва серия от брутални нарушения на "червените", и нито едно не бе наказано с картони. Изключителен такъв беше и случаят с Анисе, който вече имаше един жълт и направи фаул за директен червен картон малко преди края на първото полувреме,обаче остана на терена и дори не получи втори жълт картон от съдията.

През втората част вече, тотално осралия се Ристосков подмина дузпа за ЦСКА след шпагат на Барт в краката на Платини. По този начин той компенсира грешките, които направи срещи Лудогорец в първото полувреме.Естествено Бандаловски реагира и той го предупреди официално, но така или иначе Бандата го репликираше постоянно. Та с две думи! Съдията е слаб и опорочи мача. Ако свиреше правилно със сигурност резултата нямаше да бъде такъв, виждах го равен!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 ное 2012 16:46

OOP написа:Snakebite изненадваш ме постоянно. До вчера бяхте най добрия отбор и т.н., а сега още преи втория мач с Цска се предаде - "все пак ще отпаднем от цска". А на тези дето се оправдават с високите цени на билетите да им напомням ли как се биеха в гърдите, че въпреки цените пълнят с :) тадиона заради лудогорец и как били на 1-во място по приходи и как давали своя дял за отбора и школатс му?!?

Нека бъдем реалисти. Два гола няма как да бъдат наваксани. Ако бях на Петев - пускам резервите и оставям свежи останалите., защото имаме мач с Ботев Пловдив, 11 човека от тях ще почиват срещу аматьорите от Евроколежа...Мача в Пловдив е много важен !. Не сме ли отпочинали, не съм оптимист и за него мач ! Петев няма никаква стратегия, помним и миналата година как Локо Пловдив ни би, след като оставиха 6-7 титуляра да почиват, а нашия тренер игра с титулярите в някакъв не толкова сложен мач !
Иначе продължавам да твърдя че сме най-добрия отбор, но просто ЦСКА е отбора в най-добра форма и го показаха в три поредни мача !
А за билетите напълно нормално, тези цени са доста - 10 лева за Етър ??. Това че си пълним стадиона е мит, за този сезон. Смея да твърдя че миналата година си го пълнихме , но и билета бе 7 лева !
Даваме уж за юноши това онова(чрез билетите), но и хората има семейства и приоритети ! Футбола не е всичко..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 ное 2012 16:51

fen-fen написа:Ето как виждам аз нещата от моя гледна точка. Мач с голям заряд и двата отбора излизат за победа. След гола на Миро Иванов последва серия от брутални нарушения на "червените", и нито едно не бе наказано с картони. Изключителен такъв беше и случаят с Анисе, който вече имаше един жълт и направи фаул за директен червен картон малко преди края на първото полувреме,обаче остана на терена и дори не получи втори жълт картон от съдията.

През втората част вече, тотално осралия се Ристосков подмина дузпа за ЦСКА след шпагат на Барт в краката на Платини. По този начин той компенсира грешките, които направи срещи Лудогорец в първото полувреме.Естествено Бандаловски реагира и той го предупреди официално, но така или иначе Бандата го репликираше постоянно. Та с две думи! Съдията е слаб и опорочи мача. Ако свиреше правилно със сигурност резултата нямаше да бъде такъв, виждах го равен!

Човече,шегуваш се нали :o :shock: :? ?

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 01 ное 2012 16:52

plamen_ch написа:

Ха сега ближете рани и двата "гранда" започваши с "Л"! Армейците ви скриха топката въпреки наличието и поведението на съдийте. както се казва в еда песен "НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ,ПРИЯТЕЛЬО..."

ПРИЯТЕЛЮ :) Бягал си май от училище а?
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 01 ное 2012 16:54

BRF написа:
fen-fen написа:Ето как виждам аз нещата от моя гледна точка. Мач с голям заряд и двата отбора излизат за победа. След гола на Миро Иванов последва серия от брутални нарушения на "червените", и нито едно не бе наказано с картони. Изключителен такъв беше и случаят с Анисе, който вече имаше един жълт и направи фаул за директен червен картон малко преди края на първото полувреме,обаче остана на терена и дори не получи втори жълт картон от съдията.

Човече,шегуваш се нали :o :shock: :? ?

Много хора, много мнения! Това видях от екрана и това е моят извод. Сподели кое не е вярно от това което написах!?

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 01 ное 2012 17:03

Явно в Делиормана има много "разбирачи".... Само това ви е лошото, че гледате и виждате точно така както дявола чете евангелието....
Случайно да дабеляза че секунди преди ситуацията с първия картон на Анисе имаше "брутално нарушение" срещу Саша и то за директен червен картон ,което съдията дори "не забеляза"?
Случайно да забеляза ,че на Платини дадоха картон за симулация при положение на 100 % дузпа ,а в същото време
"шуменския Деко" се въргаляше като магаре в пепел и на всичкоотгоре му присъждаха наушенията.
Дали случайно си пропуснал да забележиш ,че в по-напредналите във футболно отношение страни жълтия му картон при секирата срещу Саша щеше да е червен?

Върни се в “Лудогорец”