Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Лятна селекция и подготовка /2012/ - Лудогорец

Мнениеот D.Georgiev » 27 юни 2012 13:29

mormona написа:Ще прощавате , че се меся - мяя Лудогорец и братята нямаха ли пари ?
Тоест мани заплатата ма ми праве впечятление , че се циганят за 400 000 евро...
Ако говорехме за 4 000 000 , каквато БИ трябвало да е цената когато ща гониш участие в ШЛ, разбирам. Ама за 400 хиляди... НЕ ги виждам срещу Динамо. Тъпото е , че после пак ще има учудени що така стана или ще има гордеещи се , че само с 1 или 2 гола са се прецакали и са отпаднали. Точно за тая разлика от 1-2 гола говоря от 1 година. Тази разлика е в цената от 200 000 до 2 мил. Като искаш ШЛ зимаш защитник от Англия или Италия. Като искаш головеее зимаш нападател за 2-3 мил което си е скромна сума даже. Аз се чудя как никои СПЕЦ в БГ с пари не се сети да земе един играч от Замбия. Победител в Купата на Африка за 2012. Примерно - Кристофър Катонго или Маюка.... Амааа то верно , че тия не стават , по добре играчи от 4-5тия в Румания. :x

Просто политиката на клуба не е закупуването на скъпи играчи. Нашите като знаят, че Моци има проблеми и не се разбира със собственика и че контраткът му изтича догодина, разбира се че ще се опитат да платят минимално. А иначе за нападателя за 3 мил. евро - ти като си купиш отбор го вземи в редиците щом за теб това са никакви пари. Първо тези играчи не искат да играят в България и второ дори някой да дойде, не е никаква гаранция че ще се приспособи към картофените ниви. "Лудогорец" освен отбор е и бизнес, вземат се играчи, които първо могат да помогнат и второ след продажбата им да може да се припечели нещо.

П.П. Явно само за теб ще е изненада ако отпаднем. Аз не виждам фенове, в този форум, които да се убедени в победата. Най-нормалното нещо, с Моти или без него е да си отпаднем след първите два мача.
Последна промяна от D.Georgiev на 27 юни 2012 13:30, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 27 юни 2012 13:30

Ще се съглася,но все пак не се знае точно как стоят нещата.
Аз например се издразних яко,като се появи информация,че нашите лудогорци стрували 15 милиона,
ще прощавате,ама загребчани струват 43 милиона,и на мен ми е чудна вече тази цигания. :roll:
Само Самир им е струва 5 милиона...
....Е,сега как ще да е най-нормалното нещо да отпаднем,то ако е така,защо да се вълнуваме. :?
Аз ако съм убеден на сто,че сме аут,изобщо няма да се вълнувам,ще навра главата в пясъка и ще умирам от срам,
не може така,трябва и НАДЕЖДА...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 юни 2012 13:43

Всичко е въпрос на бюджет и стратегия. Когато почти всичките ти играчи са със свободен трансфер (най-малкото защото инвестираш милиони в база и стадион) ще е неуместно да вземеш някого за милиони. Или ядрото ти е за милиони, или въобще нямаш такъв човек. Един-двама не могат да променят играта на цял отбор, да не говорим, че в някой важен мач единият може да е контузен, а другият наказан и какво правим тогава? Оставам настрана и рисковете за климата от това, че един ще получава 10 пъти повече от друг, съответно ще може да лежи на лаврите си на звезда, а нископлатените няма да искат да се напъват за този, дето духа.
Нека не забравяме, че Лудогорец си остава новакът в А група. Много по-ценно е да се борим с този треньор и този състав (естествено подсилен), отколко да се изсипят милиони (друг въпрос дали въобще е възможно) и да се опитаме да си купим напредъка.
И ми се ще повече да вярваме в успеха си. Това не е в разрез с реализма. Реалностите си ги знаем защото не сме глупави, но вярваме в успеха, защото сме фенове.
Гледам, че повечето не сме по големите приказки и дори сме повече отколкото трябва самокритични. Дори и през зимата почти никой фен на Лудогорец не твърдеше, че ще вземем трофей, а какво остава да направим дубъл. Нищо, че бяхме водачи в класирането. Но се случи.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 юни 2012 14:59

Чакаи бее чакаи беее за онзи дето ми се дърви фен на Лудогорец... Имам чевството от коментара ти по моито мнение , че некак си на въпреки ми говориш. Кои ти каза , че едва ли не чакам да ги елиминирате или чакам да ви бият та да злобея. Питам само каква ви е политиката... не ви знам клуба , до преди 2 години го нямаше на картата... незнам и каква е политиката на братята... БИзнас било - ми хубаво бе земете за по 200 000 най-добре после ги продаите в Турция за 400 000.... При това положение питам що се дървим секи сезон в Европа , че имаме шансове? Шансове имат тия дето са си оправили рекламата и продават както Хърватите по 4-5 000 000 играча...
Аман от фенове да ви кажа. Обективност няма. Веднага се извади да ми обеснява да си купа клуб. Ми като блещиш , че имаш пари , и как ще вземеш хора които имат опит в Европа по логиката за БГ където сте взели играчи печелили Купа и Първенство значи незнам как с нападателя на Малта или с някои от средняк в Холандия ще стане.
Просто казвам да не се чудите като разликата между продължаване и отпадане и 1 гол... ма иначе да де оправданията от сега ги знам. Вие сте новаци , противникя е по сериозен от Висла и Жилина и в пъти по-добър от БАТЕ. И не сте се изложили като ЦСКА с Галатасараи 0-6.... То приказки много. Аз питам просто не се заяждам с клуба ви. Толко па да са комплексирани сички , че като кажеш нещо не заяждаики се а като критика и веднага се зъби...... :evil: :evil: :evil: тиква
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 27 юни 2012 15:12

mormona написа:Чакаи бее чакаи беее за онзи дето ми се дърви фен на Лудогорец... Имам чевството от коментара ти по моито мнение , че некак си на въпреки ми говориш. Кои ти каза , че едва ли не чакам да ги елиминирате или чакам да ви бият та да злобея. Питам само каква ви е политиката... не ви знам клуба , до преди 2 години го нямаше на картата... незнам и каква е политиката на братята... БИзнас било - ми хубаво бе земете за по 200 000 най-добре после ги продаите в Турция за 400 000.... При това положение питам що се дървим секи сезон в Европа , че имаме шансове? Шансове имат тия дето са си оправили рекламата и продават както Хърватите по 4-5 000 000 играча...
Аман от фенове да ви кажа. Обективност няма. Веднага се извади да ми обеснява да си купа клуб. Ми като блещиш , че имаш пари , и как ще вземеш хора които имат опит в Европа по логиката за БГ където сте взели играчи печелили Купа и Първенство значи незнам как с нападателя на Малта или с някои от средняк в Холандия ще стане.
Просто казвам да не се чудите като разликата между продължаване и отпадане и 1 гол... ма иначе да де оправданията от сега ги знам. Вие сте новаци , противникя е по сериозен от Висла и Жилина и в пъти по-добър от БАТЕ. И не сте се изложили като ЦСКА с Галатасараи 0-6.... То приказки много. Аз питам просто не се заяждам с клуба ви. Толко па да са комплексирани сички , че като кажеш нещо не заяждаики се а като критика и веднага се зъби...... :evil: :evil: :evil: тиква

Ей, дечко, я върви в училище да се научиш да пишеш "сичко", "ми", "земете" и да слагаш запетаите където им е мястото... Само като ти чета глупостите разбирам, че или си на 16-17 или имаш сериозни проблеми. Изобщо не може да ти се проследи мисълта в коментара. От това, на което долу-горе му разбрах смисъла виждам, че нито ни четеш форумите, нито се интересуваш от този отбор, а си прочел една статия и се изсипа да даваш акъл как се прави. И не ми говори за фенове и обективност, защото от нашите феновете трудно ще намериш по-обективни.
Не разбрах за какъв "ЦСКА" и един гол разлика ми говориш. Какво общо имат тези неща с темата?

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 27 юни 2012 16:59

И следващите две селекции станаха ясни.Ето всичките три предстоящи контроли.
Двубоите са съответно на
29 юни - Лудогрец-Сваровски Ватенс
2 юли 2012 г. Лудогорец – Динамо (Букурещ) и на
5 юли – Лудогорец – Рубин.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 27 юни 2012 17:03

Да напиша и аз нещо по темата.Лудогорец имаше нужда от нападател от самото начало на подготовката,ако се бяха разровили щяха да намерят някой як негър който да свърши работата.Другия вариант е като БАТЕ,със играчи преобладаващи от тяхната нация и със няколко покупки само,но там една разлика те като поискат даден играч под наем от друг Беларуски клуб,веднага им го дават,без да се циганят.Тука преди време Левски и ЦСКА искаха Димо Атансов,не им го дадоха искаха 1 000 000,е сега къде е тоя играе във Ботев и то като скамейкаджия,а колко по лесно така нашите отбори могат да си продадат след време играчите,но нашите големи футболни босове не могат да дават играчи под наем ей така,еми затова ще сме си във "кочинката" както каза Батков преди време.Докато не започне да се гледа на ДЮШ във всеки един отбор на това дередже ще сме.И във Лудогорец има играчи,които ако ги заместиш със някой юноша на наш отбор няма да сбъркаш,а така е във всички наши клубове,разни маймуни които после се чудят как да ги разкарат.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 юни 2012 17:36

Интервю с една от загадките на летния трансфер:
http://www.sportline.bg/news/93840/novi ... v-livurpul
Новият в Лудогорец: Пял съм с Бабел в Ливърпул

Свежарко ;)

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 27 юни 2012 18:38

tsonpen написа:Интервю с една от загадките на летния трансфер:
http://www.sportline.bg/news/93840/novi ... v-livurpul
Новият в Лудогорец: Пял съм с Бабел в Ливърпул

Свежарко ;)
...Да ви кажа честно, ЦСКА и Левски също помогнаха за трансфера ми в България. Когато чух, че ме иска шампиона, а после се сетих за тези клубове, си казах: Значи има доста силни отбори там, силно е първенството – отивам!
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 27 юни 2012 18:52

Спас Делев е свободен агент. Как мислите, не е ли точно това типът нападател, който търсим? Вярно, че в Турция нищо не направи, но знаем, че има страхотни качества, а и ще ни излезе без пари. Само преди година, за д го имаме трябваше да броим поне милион. Аз мисля, че идеално би ни паснал на стила на игра и лично аз бих се зарадвал да го видя в атака. Вярно, няма да е скъп и опитен нападател, но пък мисля, че можем да му върнем формата и да имаме голяма полза от него.

Върни се в “Лудогорец”