30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- mad forest
- Контакти:
Re: 30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА"
Масовото мнение е, че ние заслужаваме най-много титлата! Но има и хора, които не харесват това и правят всичко възможно да развалят доброто настроение към нашия отбор! Това което мога да кажа на "мразещите" ни е, че в сряда ще покажем как се "разбива" един славен в близкото минало отбор!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
- D.Georgiev
- Контакти:
Ново 20!
Мачът нямало да е по БНТ, а по ТВ7 и не от 17:45, а от 20:00 часа. Много трудно ще стане за полицията, ако страстите надделеят в по-късните часове. Това не е официално, за сега часът остава непроменен!
http://www.sportal.bg/news.php?news=365975
Смени се и едно от иметана спрягани за главен арбитър, с познайте... Георги Йорданов - същият който свири мача ни в София през есента. Това просто няма да го коментирам... аз си мислех, че ще му забранят да лапа и детска свирка, а те го гласят за решаващия мач в Разград! Очаквам и единия страничен да е от същия мач - и той доста усилия положи, но "ЦСКА" се подигра с труда им.
Мачът нямало да е по БНТ, а по ТВ7 и не от 17:45, а от 20:00 часа. Много трудно ще стане за полицията, ако страстите надделеят в по-късните часове. Това не е официално, за сега часът остава непроменен!
http://www.sportal.bg/news.php?news=365975
Смени се и едно от иметана спрягани за главен арбитър, с познайте... Георги Йорданов - същият който свири мача ни в София през есента. Това просто няма да го коментирам... аз си мислех, че ще му забранят да лапа и детска свирка, а те го гласят за решаващия мач в Разград! Очаквам и единия страничен да е от същия мач - и той доста усилия положи, но "ЦСКА" се подигра с труда им.
Последна промяна от D.Georgiev на 21 май 2012 18:07, променено общо 1 път.

Момко,билета ти е в мен.Само да ме разочароваш!!!
Ще ти пусна номера си на лично.
Ще ти пусна номера си на лично.
mad forest написа:Масовото мнение е, че ние заслужаваме най-много титлата! Но има и хора, които не харесват това и правят всичко възможно да развалят доброто настроение към нашия отбор! Това което мога да кажа на "мразещите" ни е, че в сряда ще покажем как се "разбива" един славен в близкото минало отбор!
Хората, които разбират от футбол действително са на мнение, че Лудогорец заслужава титлата най-много. Тези, които се опитват да настроят негативно мнението към нашия клуб го правят, защото усещат как биват изместени от нещо по-качествено, нещо което се прави с ум, нещо което се харесва на хората и нещо което има бъдеще. Та нима всеки мач на Лудогорец Арена не е празник, не е зрелище?! Сега били свършили билетите, нека ЦСКА-рите не си мислят, че причината за това е, че гостува техния отбор. Разградчани искат да отидат и да се радват на своя отбор, да поздравят тези момчета, които ни карат да се чувстваме горди с тях!
mad forest написа:Масовото мнение е, че ние заслужаваме най-много титлата! Но има и хора, които не харесват това и правят всичко възможно да развалят доброто настроение към нашия отбор! Това което мога да кажа на "мразещите" ни е, че в сряда ще покажем как се "разбива" един славен в близкото минало отбор!
Ти откъде черпиш информация за масовото мнение.Социологическо проучване ли си правил или това е мнението във вашия град?Има и друго бъдете малко по- скромни, алчността и гордостта са смъртни грехове.
Да не плачете и горко да се каете в сряда.Младосткият гелосан тарикат да не му дойдат малко множко две купи.Човешкото око не знам дали сте чували се засища с много по-малко -с шепа пръст
- mad forest
- Контакти:
onegavon написа:mad forest написа:Масовото мнение е, че ние заслужаваме най-много титлата! Но има и хора, които не харесват това и правят всичко възможно да развалят доброто настроение към нашия отбор! Това което мога да кажа на "мразещите" ни е, че в сряда ще покажем как се "разбива" един славен в близкото минало отбор!
Ти откъде черпиш информация за масовото мнение.Социологическо проучване ли си правил или това е мнението във вашия град?Има и друго бъдете малко по- скромни, алчността и гордостта са смъртни грехове.
Да не плачете и горко да се каете в сряда.Младосткият гелосан тарикат да не му дойдат малко множко две купи.Човешкото око не знам дали сте чували се засища с много по-малко -с шепа пръст
5 години съм живял в друг град докато бях студент! Масово колегите посещават мачовете ни, като до миналата година не гледаха БГ футбол! Няма да коментирам стотиците жители на Търговище, които не ходят да гледат техния отбор , а Лудогорец! Ако се поразровиш, ще видиш, че на всичките ни гостувания посещаемостта ни е над средната! Какво повече да ти говоря! Жалко за вас! Умирате от злоба, само внимавайте да не се пукнете!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
-
- Контакти:
Тройчо Симитлийски сравни жалкото си отборче с великия Челси на Дрогба и Тери.За разлика от Челси,ЦСКА винаги играели за победа.ХА ХА ХА Този селяк бе национален треньор.Ужас.За това футболът ни е на този хал.Впрочем Челси нямат и една звезда над емблемата си за разлика от лепенката на тризвездните армейци-символ на комплексарщина и недоебаност.
- D.Georgiev
- Контакти:
Официално: мачът е преместен за 20:00 и ще бъде предаван по ТВ7!

tsonpen-Аз съм си написал мнението сега виждам,че и Георгиев е обявил,че мача е сменен със нов час,което автоматично значи,че аз съм във Велико Търново и ще ги гледам със Несебър.Аз си написах,че си подарих картата,вече всичко за мене е история,другия сезон съм редовен на Етър,във Разград ще бъда само на един мач,на моя си отбор и ще си викам за него.Това което стана е подигравка със тия които ходеха на мачове,такъв автогол си вкараха,че нямам думи другия сезон няма да има толкова публика вече бъди сигурен,щом аз намерих веднага още четирима за Етър и не искат да чуват по вече за Лудогорец сам си направи изводите.Но това за тия държавни служители вече на 100% е сигурно,всеки из града върви и ги благославя,по последна информация има 400 билета за привърженици на ЦСКА във сектор "В" и 350 във "А" не знам това смесване как ще се отрази,но щом чух днеска пожелания във центъра на града които леко се изразяват във това агитката на ЦСКА да потроши целия стадион и да хвърля бомби колкото се може по вече по терена и да увреди тревата,явно това със публиката беше до тоя мач.Бях седнал да пия кафе и на две маси ти предавам разговор по памет," Искам да стане смесване и да се стигне до масов бой,да ги видя тия педер...ли които не са били никога на мач и не знаят какво е агитка на Левски и ЦСКА да ги попилеят и да подпалят целия сектор където са",това е от леките пожелания.Като цяло мнението е,ако може стадиона да се изравни със земята няма да е грешка,а това го чувах от хора които поне лично аз съм ги виждал и във "В" група.
2:1
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]