II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/

Мнениеот защо » 26 юли 2012 01:09

Динамо нямаха идея как да вкарат, а Лудогорец - как да се защитават. Не мога да разбера, що се връщат, като малките номера хич не са наясно какво правят в тоя отбор. Ако не се бяха затваряли можеха да вкарат и трети, и четвърти гол. А не да се мъчат с нещо, дето май никога не са го пробвали на тренировки...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 26 юли 2012 01:09

Аз от днес тотално намразих тази страна Германия мислят се за най-великите, но те са едни нищожества :evil:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 юли 2012 01:11

Спомням си преди години мача с Оксер на Герена. Същата история, коментаторът каза, че гол в тези секунди би бил обирът на века. За щастие не се стигна до гол. Днес обаче наистина това, което се случи, може да се сравни само с Челси 1:1 Барселона от пролетта на 2009. До 2100 година няма да има подобно нещо, убеден съм.
Само Левски!

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 26 юли 2012 01:13

Стига сте говорели за съдията,ами ако не беше зачел гола когато Марселиньо игра с ръка.
Вижте си отбора Динамо се чудеха как да стигнат до вашата врата,а вие си вкарахте 3 гола

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 юли 2012 01:14

Смятам,че отделих прекалено много време на едно кратко европейско преживяване на един отбор с кратка история. Това е последното ми мнение в този форум до мача с Черноморец. ;) Вероятно на повечето не ви пука,ама аз да си кажа. :mrgreen:
Та. Въпреки всичко,което съм написал за двата мача с Динамо смятам,че Лудогорец игра добре. Заслужаваше да продължи,но крушката си има опашка. Липса на класа,самочувствие или умения-не знам. Съдийски грешки ??? Време беше да се случи и на вас,макар за мен съдиите да нямат никаква вина. Надявам се това приключение да ви е показало къде сте. Надявам се да разберете,че за да играеш в Европа не е нужно само да дадеш едни пари или да играеш в Перник. И не на последно място,за пореден път ще кажа, име,история и успехи не се купуват с пари.
Желая ви прекрасни летни емоции и като идвате към Бургас се обаждайте.
П.П. Не си правете труда да ми отговаряте,няма да го прочета. Ако искате да ми кажете нещо-на ЛС. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 юли 2012 01:15

Вратарят Голубович провали Лудогорец и 2-та мача. Очевадно и при 3-те гола в Загреб Голубович си дърпа ръцете в последния момент да не би случайно да спаси удара.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 юли 2012 01:15

siniq_fen написа:Спомням си преди години мача с Оксер на Герена. Същата история, коментаторът каза, че гол в тези секунди би бил обирът на века. За щастие не се стигна до гол. Днес обаче наистина това, което се случи, може да се сравни само с Челси 1:1 Барселона от пролетта на 2009. До 2100 година няма да има подобно нещо, убеден съм.

Голът след спирането с ръка ли визираш. Нали точно този гол (равен на два гола) пазиха 50 минути Лудогорец

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 юли 2012 01:15

Chelsea Forever написа:Стига сте говорели за съдията,ами ако не беше зачел гола когато Марселиньо игра с ръка.
Вижте си отбора Динамо се чудеха как да стигнат до вашата врата,а вие си вкарахте 3 гола

ОК, ама голът на Марселиньо е един. А голът в Разград? Спестеният червен картон на оня негър, дето както казах след първия мач може единствено да се бута и рита. И стигаме до черешката на тортата - 5 минути, които се превръщат в 8, а кой знае - може би и повече , ако не бяха вкарали гол.
Само Левски!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 юли 2012 01:16

Пак казвам - нито се радвам за отпадането на Лудогорец, нито ми е мъчно. Но като се сетя как ги вкараха от "Б" в "А" група, като се сетя за мача в Перник и за побоя над феновете на ЦСКА в Разград... Рано, или късно всичко се връща! Ето защо Домуса тази година да играе честно. Като гледам колко са слаби ЦСКА и Левски, може спокойно отново да стане шампион, но нека да бъде ЧЕСТНО, а не на всяка цена със съдийски "свирки" и т.н.
Последна промяна от Red Warrior на 26 юли 2012 01:16, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 26 юли 2012 01:16

Няма по-гнусно нещо,най-гнусното нещо от цялата работа е чорбарската злоба и жлъч! ! ! Колко комплексиран,смачкан от живота и мижитурка трябва да си се чудя понякога?!

Няма да говоря за съдиите от двата мача,няма да говоря за супер слабия противник,няма да говоря за най-несправедливото отпадане,което някога съм гледал,няма да коменитрам и страхотния футбол на Лудогорец.

ИМАМ САМО 1 ВЪПРОС,ПОВТАРЯМ САМО 1 ВЪПРОС:КАКВО ПРАВИ НА ВРАТАТА У.ГОЛУБОВИЧ?! Гледайте изявите на въпросния персон и ще разберете какво имам в предвид!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Лудогорец”