Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 20:00ч.
Честито Лудогорци.Добъра игра и добър резултат(можеше и още).След мача ми стана много кофти,че потъпевш е Галин Иванов,а не онова недоразумение Стойчо.На Сашо Борисов не му отива да обвинява даден играч за загубата.Футбола е колективен спорт.Сега очаквам Моцката да го изкарат по-черен и от дявола,но няма да коментират играта на червените.Г-да Червени фенове,като не харесвате Бг съдиите,поръчайте чужденци.Топката е във вас.Мисля,че съдията свири 50/50.Както можеше да изгони Моци,така можеше да изгони и Василев(втори жълт), да даде дузпа за игра с ръка(мисля,че беше Кукоч) в нак.поле.Кризата в играта на ЦСКА започна от мача в Дупница...и реване,реване.Е той Геният Стойчо като видя какъв сбирщайн е сглобил ,взе парите и духна.Сега други се мъчат да му оправят бакиите.Ееех много мъка ще има още.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Това ще ви е една от последните радости ! УСЕЩАМ !
Вие абсолютно никога няма да издържите на криза като нашата ЗЕЛЕНИ ЕДНОДНЕВКИ

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- dreben23
- Контакти:
Честита победа на Лудогорец! Моите да ми четат подписа!
Да се радват само, че не съм писал още "Закривай", пълни некадърници!
И тия нищожества искат и да им се плаща- глоби, глоби и само глоби и заплатите ще са мираж, като ходят до тоалетна вместо тоалетна хартия или вестник да си четат фишовете от глобите. ЦСКА е по-слаб и от Марек в момента, срамувам се от себе си, че съм ги надценявал!
Викам да се мяткаме вече у В група, че да не си губим повече времето с титли и купи и най-важното да не стават повече самоубийства, че гледат и малки деца! Вместо цесекарчета да се пъплят ще се напъплят лудогорчета, мани, мани!

Грандовете си го търсим от години за съжаление- всеки краде, омита се и се бие в гърдите къв спасител е!
И ся на - едните втора шестица, другите шест мача още малко ще станем без гол!

Да се радват само, че не съм писал още "Закривай", пълни некадърници!

Викам да се мяткаме вече у В група, че да не си губим повече времето с титли и купи и най-важното да не стават повече самоубийства, че гледат и малки деца! Вместо цесекарчета да се пъплят ще се напъплят лудогорчета, мани, мани!

Грандовете си го търсим от години за съжаление- всеки краде, омита се и се бие в гърдите къв спасител е!

И ся на - едните втора шестица, другите шест мача още малко ще станем без гол!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Аз съм в шок от това, което направи Моци и от съответната "реакция" на съдията. Нямаше фаул...НЯМАШЕ ФАЛ ! Съдията беше на 2 метра от ситуацията и не видя това брутално влизане !? Ако нещастниците от БФС не накажат съдията и не накажат Моци, значи футболът в България официално е мъртъв !
MASTER_COOL написа:Това ще ви е една от последните радости ! УСЕЩАМ !![]()
Ние минахме по този път преди вас. Преди повече от 10 години отборът се разпадна, изчезна. Свестиха го фенове на отбора и го издържаха и намираха пари отново фенове. Знаеш кой е президентът ни, нали? Той е фен и даваше от джоба си за да същ съществува този отбор. Намираше спонсори, накрая дойде Домусчиев. Не ни е взел от Б Окръжна, а от Б група, като дойде на мач с пълен стадион и така се почна. Кой от вашите шефове е давал пари от джоба си за отбора? Май само кредити са ви давали и са ви загробвали. Скоро изкуствено създаденият ви отбор ще отиде в небитието, където според правилата трябваше да бъде отдавна. За теб съм приготвил зелен шал като настъпи смърта на червения комунистически цирей.
Аз съм от Микре Юнайтед
Картона за Моци всички го коментирате.. но съдията ВИДИМО беше малоумен. Да не забравяме, че преди това положение с Моци, точно той пожали цска и то не 1, а 3 пъти!
И после "като излезем на запад ни свирят за такива положения" ГЛУПОСТИ! Видя се на мача с италия - на 9-тото тактическо нарушение дадоха картон на Дяков.. а вчера.. ? На 2-рото!
Според мен съдията просто изтърва мача и тръгна да компенсира /за 3-те неотсъдени картона за цска, "не видя" нарушението на Моци/
И после "като излезем на запад ни свирят за такива положения" ГЛУПОСТИ! Видя се на мача с италия - на 9-тото тактическо нарушение дадоха картон на Дяков.. а вчера.. ? На 2-рото!

Според мен съдията просто изтърва мача и тръгна да компенсира /за 3-те неотсъдени картона за цска, "не видя" нарушението на Моци/
- PFCLudogorets
- Контакти:
PFCLudogorets написа:BRF написа:PFCLudogorets написа:На футболистите ни са обещани уникални премии , ако унижат максимално ЦСКА на 4-ти .
Много ми е интересно какво означава "унижат максимално ЦСКА"!
В деня на мача , ще разбереш точно какво съм имал предвид под "да унижат максимално ЦСКА" . Не го казвам със злоба . Просто това ЩЕ стане .
... мисля че разбра какво съм имал предвид под "да унижат максимално ЦСКА" , нали ?

А сега за мача .. . Съдията проспа абсолютен червен картон за Моци и това е факт . Но също така е и факт , че футболистите на ЦСКА заиграха адски слабо след 15-тата минута . Точно заради това е и този резултат . След 60-тата минута вече ясно си личеше , че нашите футболисти ви разминаваха като колчета с домати . Сякаш футболистите на ЦСКА не бяха отишли да играят този мач , а да го гледат отстрани .
Към феновете и играчите на ЦСКА :
- Заповядайте на тренировъчната ни база и ще разберете защо играем по-добре от вас . Вие просто нямате най-малкото физическата подготовка да издържите цял мач на високи обороти . Да не говорим за изучаването на нови тактики на игра и потенето над утвърдени вече такива . И сега вместо да се нервите и да се чудите каква щуротия да напишете .. вземете се вслушайте в съвета ми и се замислете над факта , че нямате отбелязан гол в официален мач от Декември месец миналата година . За доброто на отбора ви и на българския футбол като цяло е . Не заради друго .
- MASTER_COOL
- Контакти:
mozart написа: Скоро изкуствено създаденият ви отбор ще отиде в небитието, където според правилата трябваше да бъде отдавна. За теб съм приготвил зелен шал като настъпи смърта на червения комунистически цирей
Палячо, нали знаеш къде трябва да си завреш зеленият парцал ?
И едни други ни закриваха, ЗНАЕМ всички къде са в момента

Усещам, че куршума ще е скоро и ТОГАВА пак на нивите

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT
Глупости говорите. Какво ще се види в Европа? Моци и Минев нямат получени червени картони, Дяков веднъж получи ЧК, срещу Лацио в Рим. В нашето първенство правят глупости, но в евротурнирите не си го позволяват.
-
- Контакти:
Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT
ЦСКА в 30тата минута бяха вече приключили с тичането - без стимуланти толкова. Моци - поредна глупост. Съдията този път ни побутна нас - в други мачове е свирил срещу нас.