Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 20:00ч.

Мнениеот actrus » 05 апр 2015 00:01

Честито Лудогорци.Добъра игра и добър резултат(можеше и още).След мача ми стана много кофти,че потъпевш е Галин Иванов,а не онова недоразумение Стойчо.На Сашо Борисов не му отива да обвинява даден играч за загубата.Футбола е колективен спорт.Сега очаквам Моцката да го изкарат по-черен и от дявола,но няма да коментират играта на червените.Г-да Червени фенове,като не харесвате Бг съдиите,поръчайте чужденци.Топката е във вас.Мисля,че съдията свири 50/50.Както можеше да изгони Моци,така можеше да изгони и Василев(втори жълт), да даде дузпа за игра с ръка(мисля,че беше Кукоч) в нак.поле.Кризата в играта на ЦСКА започна от мача в Дупница...и реване,реване.Е той Геният Стойчо като видя какъв сбирщайн е сглобил ,взе парите и духна.Сега други се мъчат да му оправят бакиите.Ееех много мъка ще има още.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 апр 2015 00:26

Това ще ви е една от последните радости ! УСЕЩАМ ! :mrgreen:
Вие абсолютно никога няма да издържите на криза като нашата ЗЕЛЕНИ ЕДНОДНЕВКИ ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 апр 2015 00:45

Честита победа на Лудогорец! Моите да ми четат подписа! :cry: :oops:

Да се радват само, че не съм писал още "Закривай", пълни некадърници! :lol: И тия нищожества искат и да им се плаща- глоби, глоби и само глоби и заплатите ще са мираж, като ходят до тоалетна вместо тоалетна хартия или вестник да си четат фишовете от глобите. ЦСКА е по-слаб и от Марек в момента, срамувам се от себе си, че съм ги надценявал! :)

Викам да се мяткаме вече у В група, че да не си губим повече времето с титли и купи и най-важното да не стават повече самоубийства, че гледат и малки деца! Вместо цесекарчета да се пъплят ще се напъплят лудогорчета, мани, мани! :lol: :mrgreen:

Грандовете си го търсим от години за съжаление- всеки краде, омита се и се бие в гърдите къв спасител е! :(

И ся на - едните втора шестица, другите шест мача още малко ще станем без гол! :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 апр 2015 01:22

Аз съм в шок от това, което направи Моци и от съответната "реакция" на съдията. Нямаше фаул...НЯМАШЕ ФАЛ ! Съдията беше на 2 метра от ситуацията и не видя това брутално влизане !? Ако нещастниците от БФС не накажат съдията и не накажат Моци, значи футболът в България официално е мъртъв !

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 05 апр 2015 08:17

MASTER_COOL написа:Това ще ви е една от последните радости ! УСЕЩАМ ! :mrgreen:
Вие абсолютно никога няма да издържите на криза като нашата ЗЕЛЕНИ ЕДНОДНЕВКИ ;)

Ние минахме по този път преди вас. Преди повече от 10 години отборът се разпадна, изчезна. Свестиха го фенове на отбора и го издържаха и намираха пари отново фенове. Знаеш кой е президентът ни, нали? Той е фен и даваше от джоба си за да същ съществува този отбор. Намираше спонсори, накрая дойде Домусчиев. Не ни е взел от Б Окръжна, а от Б група, като дойде на мач с пълен стадион и така се почна. Кой от вашите шефове е давал пари от джоба си за отбора? Май само кредити са ви давали и са ви загробвали. Скоро изкуствено създаденият ви отбор ще отиде в небитието, където според правилата трябваше да бъде отдавна. За теб съм приготвил зелен шал като настъпи смърта на червения комунистически цирей.
Аз съм от Микре Юнайтед

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 05 апр 2015 08:36

Картона за Моци всички го коментирате.. но съдията ВИДИМО беше малоумен. Да не забравяме, че преди това положение с Моци, точно той пожали цска и то не 1, а 3 пъти!
И после "като излезем на запад ни свирят за такива положения" ГЛУПОСТИ! Видя се на мача с италия - на 9-тото тактическо нарушение дадоха картон на Дяков.. а вчера.. ? На 2-рото! :)

Според мен съдията просто изтърва мача и тръгна да компенсира /за 3-те неотсъдени картона за цска, "не видя" нарушението на Моци/

Потребителски аватар
PFCLudogorets
Контакти:

Мнениеот PFCLudogorets » 05 апр 2015 09:45

PFCLudogorets написа:
BRF написа:
PFCLudogorets написа:На футболистите ни са обещани уникални премии , ако унижат максимално ЦСКА на 4-ти .

Много ми е интересно какво означава "унижат максимално ЦСКА"! :?

В деня на мача , ще разбереш точно какво съм имал предвид под "да унижат максимално ЦСКА" . Не го казвам със злоба . Просто това ЩЕ стане .

... мисля че разбра какво съм имал предвид под "да унижат максимално ЦСКА" , нали ? ;)

А сега за мача .. . Съдията проспа абсолютен червен картон за Моци и това е факт . Но също така е и факт , че футболистите на ЦСКА заиграха адски слабо след 15-тата минута . Точно заради това е и този резултат . След 60-тата минута вече ясно си личеше , че нашите футболисти ви разминаваха като колчета с домати . Сякаш футболистите на ЦСКА не бяха отишли да играят този мач , а да го гледат отстрани .

Към феновете и играчите на ЦСКА :
- Заповядайте на тренировъчната ни база и ще разберете защо играем по-добре от вас . Вие просто нямате най-малкото физическата подготовка да издържите цял мач на високи обороти . Да не говорим за изучаването на нови тактики на игра и потенето над утвърдени вече такива . И сега вместо да се нервите и да се чудите каква щуротия да напишете .. вземете се вслушайте в съвета ми и се замислете над факта , че нямате отбелязан гол в официален мач от Декември месец миналата година . За доброто на отбора ви и на българския футбол като цяло е . Не заради друго .

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 апр 2015 10:12

mozart написа: Скоро изкуствено създаденият ви отбор ще отиде в небитието, където според правилата трябваше да бъде отдавна. За теб съм приготвил зелен шал като настъпи смърта на червения комунистически цирей

Палячо, нали знаеш къде трябва да си завреш зеленият парцал ?
И едни други ни закриваха, ЗНАЕМ всички къде са в момента ;)

Усещам, че куршума ще е скоро и ТОГАВА пак на нивите :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT

Мнениеот molteni » 05 апр 2015 10:23

Глупости говорите. Какво ще се види в Европа? Моци и Минев нямат получени червени картони, Дяков веднъж получи ЧК, срещу Лацио в Рим. В нашето първенство правят глупости, но в евротурнирите не си го позволяват.

entwickler
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT

Мнениеот entwickler » 05 апр 2015 10:42

ЦСКА в 30тата минута бяха вече приключили с тичането - без стимуланти толкова. Моци - поредна глупост. Съдията този път ни побутна нас - в други мачове е свирил срещу нас.

Върни се в “Лудогорец”