Реал Мадрид - Лудогорец - 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Лудогорец

Мнениеот RedeviL » 09 дек 2014 23:11

ralka_levskarka написа:Лично според мен Реал не играят и на 50% от възможностите си.

Е то тва е ясно и на малките деца. А Реал, дори и при числено преимущество на терена, оставят Лудогорец да си разиграва спокойно.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 дек 2014 23:11

RedeviL написа:
ralka_levskarka написа:Лично според мен Реал не играят и на 50% от възможностите си.

Е то тва е ясно и на малките деца. А Реал, дори и при числено преимущество на терена, оставят Лудогорец да си разиграва спокойно.

Значи Ивайло е бебе :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 дек 2014 23:12

RedeviL написа:

Явно тук имаме и деца, че като гледам как разсъждава пича... :)
Фен си, фен, ама трябва малко и безпристрастно да се гледа особено насреща като ти е действащият шампион в ШЛ и най-големият отбор в света.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 09 дек 2014 23:12

ralka_levskarka написа:
IvailoRz написа:Да бе те играят с 1 % .... да бяха излязли с юношите ,че те поне щяха да играят на 100 . :lol:

Ти въобще следиш ли малко испанците? Погледни какви резултати правят, искаш да ми кажеш, че вие сте по- добре от отбор от Примера ли? Стига смешки, свали малко това самочувствие. С 10 души сте на терена, ако Реал играеше на 100%, според теб, кажи си честно, резултата дали щеше да е 2:0?

Някъде да съм казал ,че сме по-добри . Казах че при 11 на 11 нещата не излгеждата толкова стряскащо . Дори сега с 10 човека направихме няколко атаки и току що пак имаше възможност за нещо по-опасно . Нормално е да не играят на 100 % като вече са първи , водят и са с човек повече .... Не съм толкова малоумен , просто се дразня как се опитват да се умаловажат нещата , които правят другите .

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 дек 2014 23:13

Аз па да ви кажа, че Реал Мадрид ще бият всеки друг български отбор с двуцифрен резултат. ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 дек 2014 23:14

Определено има самозабравили се фенове на Лудогорец.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 дек 2014 23:14

А и Роналдо ако можеше да вкара 4-5 гола, с радост би го направил, че изостава от Меси. :oops:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 дек 2014 23:15

IvailoRz написа:
ralka_levskarka написа:
IvailoRz написа:Да бе те играят с 1 % .... да бяха излязли с юношите ,че те поне щяха да играят на 100 . :lol:

Ти въобще следиш ли малко испанците? Погледни какви резултати правят, искаш да ми кажеш, че вие сте по- добре от отбор от Примера ли? Стига смешки, свали малко това самочувствие. С 10 души сте на терена, ако Реал играеше на 100%, според теб, кажи си честно, резултата дали щеше да е 2:0?

Някъде да съм казал ,че сме по-добри . Казах че при 11 на 11 нещата не излгеждата толкова стряскащо . Дори сега с 10 човека направихме няколко атаки и току що пак имаше възможност за нещо по-опасно . Нормално е да не играят на 100 % като вече са първи , водят и са с човек повече .... Не съм толкова малоумен , просто се дразня как се опитват да се умаловажат нещата , които правят другите .

Само че атаките не водят до точки и пари, нали така? Головете водят до тях, оп докато пиша греда за Реал.. Какво да коментираме повече? Ако бяхте 11:11 естествено, че щяха да си дадат повече зор, да не говорим, ако бяхте вкарали гол, щеше да е нещо от рода на Барселона - Еспаньол.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

haha

Мнениеот haha » 09 дек 2014 23:16

IvailoRz написа:
ralka_levskarka написа:

Точно пък тук никой не омаловажава постигнатото, хейтърите, като ЦСКА 78 почти не пишат днеска.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 дек 2014 23:16

diplomat написа:Аз па да ви кажа, че Реал Мадрид ще бият всеки друг български отбор с двуцифрен резултат. ;)

Не съм убеден, защото мач с мач никога не си прилича, а и всички забравяте факта, че подобни отбори като Реал излизат със съвсем различна нагласа срещу такива отбори. Виж ако се срещнат след груповата фаза там вече няма да се играе лежерно и ще си играят тяхната си игра. Реал и другите подобни клубове винаги бият с подобни резултати и ето миналата година по-това време Копенхаген - Реал завърши 0:2.

Върни се в “Лудогорец”