Кашчей написа:BRF написа:Добре,който разбрал,разбрал,бастун!Само да уточня,че никога не съм кълнял(както ти се изразяваш)Лудогорец,дори не съм им пожелавал загуба или отпадане!Не съм им пожелавал и победа!Казах,че заради 10 милиона евро,които биха спечелили при влизане в групите ще ги изстреля много нагоре,не искам да се класират!Това не е добре за ЦСКА и затова не го искам,ама ако стане,поне ще има навярно готини мачове в България!
Много бързо се редактира!
Кефите такива пичове!
Пак да питам: кой попречи на ЦСКА да отстрани Зимбру и да играе поне за групите на ЛЕ? Трябва ли да пожелаваш неуспех на конкурента, само защото ти си в пъти по-некадърен от него, та да му убие градушка и лозето, и нивата, за да не може да излезе още по-напред от мен, дето не знам нито кога да ора, нито кога да сея?!?
Ще отговоря,въпреки че и двамата смотаняци не заслужавате.Все пак тук има доста свестни хора и го правя заради тях!
1.Фен съм на ЦСКА и като такъв искам отборът ми да побеждава и да бъде шампион.
2.Футболът към момента е повече пари,отколкото всичко друго.
3.Лудогорец и без това е най-богатия клуб в България.Ако в момента между двата клуба има пропаст,при евентуално влизане в ШЛ ще стане като Гранд каньон,което е ясно че не ме устройва.
Хубавата част на евентуалното влизане в групите е че навярно ще дойдат готини отбори.
Едно влизане на Лудогорец в групите на ШЛ,според мен ще е лошо за Клуба ми и затова се надявам да не стане

Та така!Нека Лудогорец си побеждава който си иска,просто кинтите са проблем!