XVII кръг, ЦСКА - Лудогорец, 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XVII кръг, ЦСКА - Лудогорец, 0:2
Безспорна победа за вас!Нямахме никакви аргументи да ви се противопоставим!Честно казано,малко отбори са ни надигравали толкова категорично на Армията от мачовете,които аз съм гледал!Всъщност,не се и сещам за друг,може би Базел 2000 и коя беше там година и все пак мача беше на В.ЛевскиИграта ви беше перфектна,честита ви победа!
Re: XVII кръг, ЦСКА - Лудогорец
ivan56 написа:За мачовете в ЛЕ имаше автобус/и и от Бургас,безплатни за подчинените на Домусчиев работници от порта с осигурен билет.
Не целя да се заяждам просто да вметна.
Не ви ли дразнят изявленията му че ще помага на ЦСКА за изграждане на терени за школата и,че нямало значение кой щял да спечели мача,защото това са двата му любими отбора." Който и да беше победил, нямаше да съжалявам."
Интригантчета сте вие. Това ви е останало.
Пак се връщам година назад, когато ни победихте на Лазур с 1:0. Тогава есента беше доста топла и пътьом направихме едно чудно моренце. После минахме да хапнем в един МОЛ, който ни се изпречи на пътя. Питахме момчетата на сандвичите, как най-бързо да стигнем до стадиона. Те ни казаха да не сме ходили, защото мачът бил продаден. Току що се били обадили на едното момче от най-високо място. Черноморец вече били загубили предварително. Мачът щял да бъде пародия. Аз им казах, че това не го вярвам. И загубихме.
Та сега и ти разказваш приказки. Това не ни ли дразнело, онова не ни ли дразнело. Фирмите си имат политика, има запалени хора. Някой може и нещо да е организирал. Знаеш ли колко митове, разпространявани през последните 2 години мога да ти изброя. Понеже сме на тема Бургас, веднага се сещам за транспаранта на Локо Пд, че една стотинка не достигала, защото те ни уверяваха, че билетите в Разград се подарявали в супермаркет като напазаруваш за някаква малка сума. Тези, дето не бяха чели форума не можеха да вденат за какво иде реч.
Малко достойнство няма да ви е излишно.
[center]
[/center]

Re: XVII кръг, ЦСКА - Лудогорец
tsonpen написа:ivan56 написа:За мачовете в ЛЕ имаше автобус/и и от Бургас,безплатни за подчинените на Домусчиев работници от порта с осигурен билет.
Не целя да се заяждам просто да вметна.
Не ви ли дразнят изявленията му че ще помага на ЦСКА за изграждане на терени за школата и,че нямало значение кой щял да спечели мача,защото това са двата му любими отбора." Който и да беше победил, нямаше да съжалявам."
Интригантчета сте вие. Това ви е останало.
Пак се връщам година назад, когато ни победихте на Лазур с 1:0. Тогава есента беше доста топла и пътьом направихме едно чудно моренце. После минахме да хапнем в един МОЛ, който ни се изпречи на пътя. Питахме момчетата на сандвичите, как най-бързо да стигнем до стадиона. Те ни казаха да не сме ходили, защото мачът бил продаден. Току що се били обадили на едното момче от най-високо място. Черноморец вече били загубили предварително. Мачът щял да бъде пародия. Аз им казах, че това не го вярвам. И загубихме.
Та сега и ти разказваш приказки. Това не ни ли дразнело, онова не ни ли дразнело. Фирмите си имат политика, има запалени хора. Някой може и нещо да е организирал. Знаеш ли колко митове, разпространявани през последните 2 години мога да ти изброя. Понеже сме на тема Бургас, веднага се сещам за транспаранта на Локо Пд, че една стотинка не достигала, защото те ни уверяваха, че билетите в Разград се подарявали в супермаркет като напазаруваш за някаква малка сума. Тези, дето не бяха чели форума не можеха да вденат за какво иде реч.
Малко достойнство няма да ви е излишно.
Когато нещо не ти изнася включваш на задна.Казах ти,не целя да се заяждам,просто ми е интересно как мислите и дали за вас това е нормално вашия собственик да дава пари на ЦСКА.Ама ок,вие си знаете.Тези където си ги питал за мача,бъди сигурен че сигурно не знаят къде се намира стадиона и не са стъпвали на мач.За теб са приказки,за мен е истина че имаше организиран транспорт от Бургас за мачовете за ЛЕ,както казваш фирмена политика.
За фенове няма какво да говорим,защото нашия хал е доста по зле,хората се отвратиха от фалша и далаверите в българския футбол,вие сте в подем радвайте се на това което имате в момента,защото в България нищо не е сигурно.Просто един олигарх реши да си инвестира парите на едно тихо и спокойно място като Разград и никой няма да му търси сметка дали отбора постоянно е в подем или не.
Аз достойнство имам,ама ти свали малко тези зелени очила.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
- Контакти:
Re: XVII кръг, ЦСКА - Лудогорец, 0:2
Мен не ми е приятно, че се дават средства на ЦСКА Завинаги, НО това са пари на собственика ни. В случая той има пълното право да се разпорежда със своите авоари както си пожелае. Още повече, че инвестицията е за децата. Да е жив и здрав и това е. Дай Боже повече хора като него, които да субсидират развитието на младежта.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011