Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот stoyankd » 13 окт 2013 23:30

galin56 написа:
stoyankd написа:Не съм казал, че аз решавам. Просто ми стана смешно, че преди месец искаха парите на една частна компания да се разделят поравно, а сега искаме пари от бюджета. Не съм съгласен, че всички ние сме избрали Орешарски. По скоро мисля, че всички ние( с малки изключения) не го искаме.

Ехаа, до сега само политическата система и конституцията не бяхте оспорили. Значи викаш не си съгласен, че и Орешарски е законния премиер на България и не сме го избрали ние. Сигурно гърците го избраха май месец.

Избраха го 960хил. гласоподаватели. Едва ли някой друг го одобрява.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 окт 2013 23:31

BadBoy написа:Всички пропускате много важен детайл, а именно, футболът е бизнес и няма значение, къде се намира щом умееш да го управляваш успешно.
Ама що в Разград, какво значение има, къде е, когато си кадърен?

Зависи в какво си кадърен. :roll:
Притесненията на много като мен,идват от това,че не сме сигурни дали възхода на Лудогорец е само от кадърност.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 13 окт 2013 23:31

Хайде да почнем отзад напред ! В момента колко се събирате на тренировъчното игрище наречено Лудогорец Арена ?! 500 , 1000 или 1500 ?!
Ако сте 1500 какъв е смисъла да ви строят стадиона за 10000 ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 13 окт 2013 23:31

stoyankd написа:
galin56 написа:
stoyankd написа:Не съм казал, че аз решавам. Просто ми стана смешно, че преди месец искаха парите на една частна компания да се разделят поравно, а сега искаме пари от бюджета. Не съм съгласен, че всички ние сме избрали Орешарски. По скоро мисля, че всички ние( с малки изключения) не го искаме.

Ехаа, до сега само политическата система и конституцията не бяхте оспорили. Значи викаш не си съгласен, че и Орешарски е законния премиер на България и не сме го избрали ние. Сигурно гърците го избраха май месец.

Избраха го 960хил. гласоподаватели. Едва ли някой друг го одобрява.

Ами достатъчно според конституцията, то ако чакаме да намерим някой който го одобряват 7 млн. гласоподаватели, ще си стоим без правителство во век и веков.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 окт 2013 23:32

subzero написа:
Кашчей написа:
subzero написа:
Кашчей написа:Ех тази злоба наша.
Ако завистта можеше да се превръща в енергия... нямаше да ни трябва АЕЦ

Ква злоба,ква завист ??? Ходил ли си в някое странджанско село ??? Не асфалт,път няма.

не, не съм ходил. само съм бил на учения в Корен, ако това ти говори нещо!
Знаеш ли колко километра нормало шосе се строи с 4 милиона? Чакам честен отговор!

Признавам си не знам. Ама колкото и да е,е по-добре от стадиона в Разград.

да ти кажа тогава
8км обходен път, през години преди 80-а струва по 1 милион на километър. Това с изкопите, водостоците, баластрата, два слоя, асфалта и проекта. Сега си представи колко километра ще построиш с тези 4 милиона сега!
Може да преасфалтираш 10-15 километра и нищо друго. и то, ако го правиш както се прави, а не да трябва на следващата година пак да преасфалтираш.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 13 окт 2013 23:33

Изчетох почти цялата тема, но никъде не видях някой да споменава инфраструктура около стадиона и подстъпите към него. Също така има изискване и за определена квадратура за паркоместа, което за да се изпълни неминуемо ще бъде променена инфраструктурата до самия стадион. По този начин вече говорим не само за ремонт на стадиона, а за един доста по широк периметър и затова се иска и ангажираността на общината.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 окт 2013 23:33

subzero написа:
BadBoy написа:Всички пропускате много важен детайл, а именно, футболът е бизнес и няма значение, къде се намира щом умееш да го управляваш успешно.
Ама що в Разград, какво значение има, къде е, когато си кадърен?

Зависи в какво си кадърен. :roll:
Притесненията на много като мен,идват от това,че не сме сигурни дали възхода на Лудогорец е само от кадърност.

Фен на Черноморец се притеснява за лудогорец, защото...?
nedko написа:Изчетох почти цялата тема, но никъде не видях някой да споменава инфраструктура около стадиона и подстъпите към него. Също така има изискване и за определена квадратура за паркоместа, което за да се изпълни неминуемо ще бъде променена инфраструктурата до самия стадион. По този начин вече говорим не само за ремонт на стадиона, а за един доста по широк периметър и затова се иска и ангажираността на общината.

Що лъжеш тогава, че си чел темата, това вече го дискутирахме, но тактично не му се обърна внимание, щото реално това са неща задължения на общината, а в темата трябва да се оплюе Домуса
Последна промяна от BadBoy на 13 окт 2013 23:35, променено общо 2 пъти.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 окт 2013 23:34

iliyan написа:Хайде да почнем отзад напред ! В момента колко се събирате на тренировъчното игрище наречено Лудогорец Арена ?! 500 , 1000 или 1500 ?!

Вие колко се събирате на БА? и то без да има бира и усмивки от старите ленти?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 13 окт 2013 23:34

iliyan написа:Хайде да почнем отзад напред ! В момента колко се събирате на тренировъчното игрище наречено Лудогорец Арена ?! 500 , 1000 или 1500 ?!

По добре си гледай Бдин Видин, и не давай мнение за неща които на сa ти ясни. Беше ти обеснено че 10000 ще са добре за ЕКТ.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 окт 2013 23:34

Кашчей написа:
subzero написа:
Кашчей написа:
subzero написа:
Кашчей написа:Ех тази злоба наша.
Ако завистта можеше да се превръща в енергия... нямаше да ни трябва АЕЦ

Ква злоба,ква завист ??? Ходил ли си в някое странджанско село ??? Не асфалт,път няма.

не, не съм ходил. само съм бил на учения в Корен, ако това ти говори нещо!
Знаеш ли колко километра нормало шосе се строи с 4 милиона? Чакам честен отговор!

Признавам си не знам. Ама колкото и да е,е по-добре от стадиона в Разград.

да ти кажа тогава
8км обходен път, през години преди 80-а струва по 1 милион на километър. Това с изкопите, водостоците, баластрата, два слоя, асфалта и проекта. Сега си представи колко километра ще построиш с тези 4 милиона сега!
Може да преасфалтираш 10-15 километра и нищо друго. и то, ако го правиш както се прави, а не да трябва на следващата година пак да преасфалтираш.

И ко ??? На Домусчиев викаш да ги дадем. Йебем ти сичко друго. Кво са 15 км. път за сметка на зализания нарцис ??? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Лудогорец”