XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)
От профила на Boban Grncarov - Brate podobro vise i da ne izlevame da igraeme,so toa sudejstvo ste bdem 8 na kraja.....vise ne mi se igrae i ne iskam da igraja....

slabia_forever
Когато се каже Евроидиоти, в България футболните запалянковци се сещат за Левски и ЦСКА, а вече и за Лудогорец.Ще продължат да са евроидиоти, а ние ще продължим да служим за подигравка на европейския и световния футбол, докато начело на футбола ни е г-н Борислав Михайлов. Жалко, че един успял футболист успя по толкова категоричен начин да се изплюе върху името, реномето си и славната си иначе фамилия.
Левски и ЦСКА са класически евроидиоти, Лудогорец е новоизлюпен такъв, май само в Ловеч се усетиха, че да си купуваш титлата на България е безсмислено, защото тя отдавна няма абсолютно никаква, нито морална, нито материална стойност, затова започнаха да поизчистват името си и заложиха на футбола.
Жалкото е, че Лудогорец също бяха отбор, който опитваше да играе футбол, но и в Разград явно бързо осъзнаха, че в блатото на Боби Косата, можеш да изплуваш единствено с извънфутболни средства. Жалко наистина, защото явно парите на Домусчиев служиха да се гради само две години, от тук нататък и те потъват в тъмната бездна на БФС без от тях да има шанс да излезе някаква възвращаемост.
Мачът на Ботев с Лудогорец и подарената победа от съдиите на гостите, по жалък и очеваден начин, няма нужда дори да бъде коментирана, пореден епизод от жалкото ни "футболно" първенство.
После нека Бат ти Венци, Батков, Домусчиев и боклукчиите да се чудят защо за цялото ни първенство телевизиите не искат да платят дори колкото за половин мач от Англия или Испания.
За Европа и европейски мачове е просто жалко и смешно да се говори. Там всичко е ясно, пак сме на олимпийския принцип, само за участието и то в предварителните кръгове срещу отбори, които трупат самочувствие на гърба на българския евроидиот, независимо какъв е цвета на екипите му, той е един и същ
Левски и ЦСКА са класически евроидиоти, Лудогорец е новоизлюпен такъв, май само в Ловеч се усетиха, че да си купуваш титлата на България е безсмислено, защото тя отдавна няма абсолютно никаква, нито морална, нито материална стойност, затова започнаха да поизчистват името си и заложиха на футбола.
Жалкото е, че Лудогорец също бяха отбор, който опитваше да играе футбол, но и в Разград явно бързо осъзнаха, че в блатото на Боби Косата, можеш да изплуваш единствено с извънфутболни средства. Жалко наистина, защото явно парите на Домусчиев служиха да се гради само две години, от тук нататък и те потъват в тъмната бездна на БФС без от тях да има шанс да излезе някаква възвращаемост.
Мачът на Ботев с Лудогорец и подарената победа от съдиите на гостите, по жалък и очеваден начин, няма нужда дори да бъде коментирана, пореден епизод от жалкото ни "футболно" първенство.
После нека Бат ти Венци, Батков, Домусчиев и боклукчиите да се чудят защо за цялото ни първенство телевизиите не искат да платят дори колкото за половин мач от Англия или Испания.
За Европа и европейски мачове е просто жалко и смешно да се говори. Там всичко е ясно, пак сме на олимпийския принцип, само за участието и то в предварителните кръгове срещу отбори, които трупат самочувствие на гърба на българския евроидиот, независимо какъв е цвета на екипите му, той е един и същ
snakebite написа:Жалко е че покрай тези съдийски грешки.. не коментираме мача
Разберете, фенове на Ботев, никой от феновете на Лудогорец не иска да бием по тоя начин и да се обясняваме като ученички тука..Незнам за ръководството и Домусчиев дали имат скрупули, може и да нямат..
Сигурен съм че и футболистите на Лудогорец не са казали "Шефче я уреди тоя мач с Ботев, че ей така яваш-яваш да изкараме мача".
Напротив - аз съм доволен от играта на Лудогорец в тоя мач, най вече в борбата за всяка топка. Звездите на Ботев Неделев и Цветков бяха тотално обезличени като цяло. Превзехме разбира се и средата на терена (докато Дяков бе в игра) , напред също се сменяха постоянно местата, добро решение на Петев тоя мач да остави Шоко и Марсело резерви, Витиня и Деко се справиха много добре. Моци и Гулдан се справиха добре както винаги, Минев - познатия боец. Бадема, Иван, Генчев - направиха достатъчно. Чудя се за какъв чеп пази Урош като имаме Чворович, алоуу, Петев...тоя Урош седи като препариран на голлинията..при това положение за гола от засада на Иван Цветков !!
Очаквах много по голяма агресия от Ботев, почиваха им 9 титуляра докато нашите играха кървав мача с ЦСКА ??!!
Вандер им промени играта, добре че не почна титуляр..
Като цяло бяхме по добрия, класен и можеш отбор, и дори да бяхме паднали пак щях да съм доволен от играта в тоя мач !
Споделям! И аз много харесах състава, с изключение само на Голубович. Дано Петев не си мисли, че му носи късмет, иначе не виждам защо Чворович не беше на вратата. Между другото, Урош е с 9 поредни мача без загуба срещу ЦСКА и Левски.
Лошо съдийство и проблем, че са не една, а две грешки, които влияят на резултата, но не съм много склонен да се притеснявам когато отборът наистина играе по-добре от съперника, както в този мач. Победата и загубата не винаги са в пряка зависимост от играта и доста хора признахме, че изходът би бил друг, отчитайки съдийските проблеми. Но това не е достатъчно да спрат да се слагат неизречени приказки в устата ни от гостите в раздела.
[center]
[/center]

tsonpen написа:snakebite написа:Жалко е че покрай тези съдийски грешки.. не коментираме мача
Разберете, фенове на Ботев, никой от феновете на Лудогорец не иска да бием по тоя начин и да се обясняваме като ученички тука..Незнам за ръководството и Домусчиев дали имат скрупули, може и да нямат..
Сигурен съм че и футболистите на Лудогорец не са казали "Шефче я уреди тоя мач с Ботев, че ей така яваш-яваш да изкараме мача".
Напротив - аз съм доволен от играта на Лудогорец в тоя мач, най вече в борбата за всяка топка. Звездите на Ботев Неделев и Цветков бяха тотално обезличени като цяло. Превзехме разбира се и средата на терена (докато Дяков бе в игра) , напред също се сменяха постоянно местата, добро решение на Петев тоя мач да остави Шоко и Марсело резерви, Витиня и Деко се справиха много добре. Моци и Гулдан се справиха добре както винаги, Минев - познатия боец. Бадема, Иван, Генчев - направиха достатъчно. Чудя се за какъв чеп пази Урош като имаме Чворович, алоуу, Петев...тоя Урош седи като препариран на голлинията..при това положение за гола от засада на Иван Цветков !!
Очаквах много по голяма агресия от Ботев, почиваха им 9 титуляра докато нашите играха кървав мача с ЦСКА ??!!
Като цяло бяхме по добрия, класен и можеш отбор, и дори да бяхме паднали пак щях да съм доволен от играта в тоя мач !
Споделям! И аз много харесах състава, с изключение само на Голубович. Дано Петев не си мисли, че му носи късмет, иначе не виждам защо Чворович не беше на вратата. Между другото, Урош е с 9 поредни мача без загуба срещу ЦСКА и Левски.
Лошо съдийство и проблем, че са не една, а две грешки, които влияят на резултата, но не съм много склонен да се притеснявам когато отборът наистина играе по-добре от съперника, както в този мач. Победата и загубата не винаги са в пряка зависимост от играта и доста хора признахме, че изходът би бил друг, отчитайки съдийските проблеми. Но това не е достатъчно да спрат да се слагат неизречени приказки в устата ни от гостите в раздела.
Какво се правите на интересни бе! Двама фенове на кръст тръгнали да ми анализират мача. При едно нормално съдийство Лудогорец губеше, а и още първото полувреме нямаше да бъде с пълен състав....... Престанете с наглостта си!
- Show Must Go On
KellyB написа:tsonpen написа:snakebite написа:Жалко е че покрай тези съдийски грешки.. не коментираме мача
Какво се правите на интересни бе! Двама фенове на кръст тръгнали да ми анализират мача. При едно нормално съдийство Лудогорец губеше, а и още първото полувреме нямаше да бъде с пълен състав....... Престанете с наглостта си!
И аз споделям - последният коментар

В нашия раздел съм, в темата за мача съм, и ще си анализирам(за нашия отбор) каквото си искам !
Сега вече с по-малко емоции мога да погледна реално върху играта на нашите футболисти. Мога да отбележа, че отборът ни игра тактически грамотно,със самочувствие и желание. Не искам да коментирам състава, така е преценило треньорското ръководство, пуснал е тези футболисти, мисля, че никой не го подведе. Коментират се двете спорни ситуации, но не бива да се омаловажава труда и доброто представяне на Лудогорец - нима нямаше положения пред Гела, пред Миро Иванов, които можеха да предрешат двубоя; в същото време Голубович почти не пипна топката, което говори за това, че почти никакви шансове не се предоставиха на канарчетата. С уважение към отбора на Ботев, но мисля че Лудогорец доминираше почти през цялото време и като контролиране на мача и като положения пред двете врати. Разни анализатори да ми говорят, че Лудогорец е бил надигран и бил губещ, ако, ако ...Преспете погледнете си играта и пак говорете.
-
nedko написа:Сега вече с по-малко емоции мога да погледна реално върху играта на нашите футболисти. Мога да отбележа, че отборът ни игра тактически грамотно,със самочувствие и желание. Не искам да коментирам състава, така е преценило треньорското ръководство, пуснал е тези футболисти, мисля, че никой не го подведе. Коментират се двете спорни ситуации, но не бива да се омаловажава труда и доброто представяне на Лудогорец - нима нямаше положения пред Гела, пред Миро Иванов, които можеха да предрешат двубоя; в същото време Голубович почти не пипна топката, което говори за това, че почти никакви шансове не се предоставиха на канарчетата. С уважение към отбора на Ботев, но мисля че Лудогорец доминираше почти през цялото време и като контролиране на мача и като положения пред двете врати. Разни анализатори да ми говорят, че Лудогорец е бил надигран и бил губещ, ако, ако ...Преспете погледнете си играта и пак говорете.
Ти осъзнаваш ли, че при 1:0 за нас си отивахте победени? Визирам дузпата.
slabia_forever
Слаб Лудогорец ,ако всички мачове така си ги взимате не съм гледал други ваши мачове ,но нищо не показахте срещу отбора на Ботев.Съдията още от първото полувреме накъсваше играта ,не отсъди десетки нарушение ,изключителна груба игра срещу Цветков и Неделев/момчето си тръгна контузен от стадиона накуцвайки/,никакви картони в ситуации в които може да се покажат такива.Спорни положения не липсваха ,но най - фрапиращия е отменения гол на Цветков , абсолютно никаква засада ,страничният изчаква и вижда ,че с топката играе Цветков и чак тогава вдига засада , е това ако не е умишлено кое е.?Ситуацията за игра с ръка се вижда много ясно от страничния отново няма сигнал на Таско ,защо ние феновете на истинския футбол търпим това унижение ,докога ?
-
- Контакти:
Четох правилата за пасивна засада и т.н. Ако онези двамата оказват влияние на играта - засада ИМА. А те определено оказват като са точно до Цветков и пред вратаря. Ще се радвам и на други коментари на разбиращи.