КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Мнениеот mad forest » 01 ное 2012 12:11

tsonpen- На стадиона нямаше повече от 2000 зрители и то с 300-та фена на ЦСКА! Посещаемостта бе под всякаква критика, но май е време от ръководството да се замислят за тези цени най-накрая, защото ще изгонят публиката!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 01 ное 2012 12:30

mad forest написа:tsonpen- На стадиона нямаше повече от 2000 зрители и то с 300-та фена на ЦСКА! Посещаемостта бе под всякаква критика, но май е време от ръководството да се замислят за тези цени най-накрая, защото ще изгонят публиката!

Не споря. Видях, че толкова пише в сайта на Лудогорец. Предполагам, че имат информация за продадените билети. Писах и по-горе - в този мач причината не е само цените на билетите.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 01 ное 2012 12:34

tsonpen написа:
mad forest написа:tsonpen- На стадиона нямаше повече от 2000 зрители и то с 300-та фена на ЦСКА! Посещаемостта бе под всякаква критика, но май е време от ръководството да се замислят за тези цени най-накрая, защото ще изгонят публиката!

Не споря. Видях, че толкова пише в сайта на Лудогорец. Предполагам, че имат информация за продадените билети. Писах и по-горе - в този мач причината не е само цените на билетите.

Те че информация имат е ясно, но явно ги е досрамяло да напишат по-малко!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 01 ное 2012 13:00

tsonpen написа:Честито на феновете на ЦСКА! Отборът ви си спечели мача.
От съдията всички трябва да сме недоволни. Може и да е ощетил повече ЦСКА, но мисля, че ако свиреше изрядно, Лудогорец можеше и да победи. Но не стана много ясно всичко около спорните ситуации, защото от БНТ конкурираха съдията по непрофесионализъм. От толкова камери, не може да се намери един свестен кадър на първата ситуация със съмнения за дузпа. Второто нарушение на Анисе, когато му беше спестен картона, обаче се видя ясно. Там трябваше да го изгонят, още през първото полувреме. Също странно, че Барт не получи картон за умишления удар с топка в лицето на футболист на ЦСКА. Още по-странно, че ТВ коментаторът не коментира абсурдната липсата на картони в тези две безспорни ситуации, а постоянно говореше да дузпите, които все пак не бяха толкова ясни, особено първата. Картонът за симулация на Платини и на мен ми изглежда неправилен, но не съм гледал добро повторение.
Аз също гледах мача по ТВ, но имах лични причини за това. Сигурен съм, че късният час е повлиял за това да има малко зрители. Както и внезапната промяна в температурата в последните дни. Това е и първият официален мач на Лудогорец след лятото, който се предава пряко по ТВ и според мен хората избраха да го гледат по-уютно и по един начин, който им е липсвал. Виждам, че данните са за 3000 зрители, което пак не е малко за град с 30 000 души население.
Гледаме напред, аз се надявам да излезем от дупката и тогава въобше няма да ме учуди една категорична победа в София!
За мен нашите отново не можаха да си играят играта както могат. Още са под въздействието на грешните стъпки от последните два мача. На моменти им се получаваше и дори мога да кажа, че често доминираха и дори за мен бяха по-добрият отбор, НО с някои уточнение - нови грешки в защита и нови пропуски в идеални ситуации за отбелязване на гол. И двата гола в нашата врата (особено първият) дойдоха след очевадни грешки в защита. Марселиньо отново не успя да реализира от перфекта позиция при резултат 1:0. Не помня кой от нашите пък стреля в ръцете на вратаря. Накрая Иван Стоянов стреля неточно. Мисля, че ЦСКА нямаха токова положения, но си изиграха по-добре картите и за мен основното им предимство беше подемът, в който се намират, енергията и настроението, което вложиха.
За втори мач наблюдавам изключително странните смени, които Петев прави. Ако не е имало някакъв здравословен проблем, не мога да си обясня замяната на Бадема с Безяк, а донякъде и замяната на Гела със Стоянов. Мисля дори, че ако Бадема беше оставен в игра можехме и да изравним. Видя се, че дори нямаше кой да изпълни много опасния удар пред вратата на ЦСКА и Марселиньо го пропиля. Безяк пък губеше топките и правеше нарушения. Никак не беше подходящ да работи за обръщане на резултата.
И накрая - пълната подигравка с втория жълт картон за Анисе в трите минути добавено време, където Анисе изхарчи едната минута за да напусне, допълнително и смяна се извърши тогава.
Надявам се в неделя нашите да започнат на чисто и да повишават трудността постепенно в следващите 4 мача. Мачът в Пловдив според мен дори може да се рискува, защото загубата на точки е поправима.
десед секунди преди фала на АНИСЕ има 10000% фаЛ срещу Саша които не знам защо ристосков не свири може би затова не даде после червения картон
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 ное 2012 13:11

Нека не звучи като оправдание но мисля че Барт първо избива топката( на видеото виждам това), каква дузпа е това ??. По скоро на Апостол си е дузпа, пак от това което виждам. Жълтия картон на Платини е нелеп, защото не е симулирал в случая.
Анисе -недаден чист втори жълт картон , дори директен червен за влизане срещу Дяков, втория жълт - нямаше смисъл но си бе чист, сграбчване за гащетата. Платини имаше също две нарушения за които можеше да бъде изгонен. Можеше да изгони Деко, нарушение подобно на това на Бадаловски срещу Дания ! Така че грешките бяха в двете посоки., разбира се така на пръв поглед повече са във вреда на ЦСКА.
Не мисля че са ни надиграли с някаква супер игра, просто си пресираха и бягаха, и напред разиграваха скоростно и бързо, достатъчно да елиминират добра защита като нашата. Ние имахме две супер положения, спомнете си - на Марселиньо първото полувреме, онова на Гела когато по чудо не влезе, хубавия удар на Деко. Две чудесни възможности от пряк свободни проиграни нелепо. Доста корнери които ги изиграхме много слабо. ЦСКА -освен головете, имахе едно чисто положение онова на Платини. Браво на Чворович иначе, стабилен, при головете нямаше вина !
Петев отнова обърка състава, за мен например Витиня е много по-добра опция от Шоко. Защо извади Бадема ? Защо пусна тоя блъскач Безяк? Защо пусна Иван, той не направи нито една свястна атака, накрая пробва някакво отчаяно воле. Дяков игра много отпуснато, той май фаул не направи а знаем по-колко прави на мач ! Каква е причината да играе по този начин ??. Генчев бе тромав, време му е да бъде резерва. Марселиньо бе голямото разочарование - пропусна чисто положение, изпълни сватбарски фаул, провали всички атаки. Шоко -неуверен, страхлив, никаква физическа сила и енергия. Барт и Гулдан направиха най-слабия си мач ! Гулдан прави поредна грешка, нещо много нетипично за него или има някаква причина да играе слабо (като Дяков и Марселиньо например)..
Единствените за мен които заслужават добри думи са Чворович -сигурен, Кайсара и Бадема - борбени..За мен номер едно от нашите бе Деко - много надъхан,дотолкова че чак груб, опитваше се да стреля, да организира, всичко.... Ако всички бяха като него, тоя мач не само нямаше да загубим, но щяхме и да спечелим !
Що сеотнася за публиката, напълно разбираеми, 12 лева билет, пряко предаване , студ. Точно ЦСКА и Левски нямат право никакви забележки да правят..едно че са милионен град, друго че сме виждали и много по-малко публика от тяхна страна. Да припомням ли и полупразния Васил Левски срещу Ливърпул. Май причината тогава бе цената! Е защо недоумявате сега за същото ? Идва ви Ливърпул вие не може да си напълните стадиона ! Така че това е малко като присмял се хърбел на щърбел..
Трябват промени в Лудогорец, защото по тоя начин не може да продължаваме така. Ще видим в каква насока....
И още нещо , още един мач от вчера, юношите набор 1997 бият с 8:1 Спартак Плевен. Ето нещо хубаво което ще ни се случи.Ето къде е надеждата, скоро ще изваждаме футболисти оттам(от ДЮШ) , убеден съм..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 01 ное 2012 13:20

kiko75 написа: десед секунди преди фала на АНИСЕ има 10000% фаЛ срещу Саша които не знам защо ристосков не свири може би затова не даде после червения картон

Не съм обърнал внимание на това, но за мен съдийството в този мач е още едно доказателство, че една грешка не трябва да се поправя с друга. Ако нещо е пропуснал, следващото да гледа да не го пропуска, не да компенсира, че май съвсем се оплете, освен ако е нямал някаква по-тънка сметка. Странно ми е защо Анисе не го смениха, доста вероятно беше да получи втория жълт по-рано.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 01 ное 2012 13:28

Честита победа на "ЦСКА"! При нас безхаберието продължава, както в игрови план, така и в организационен. Мисля, че е време някои хора да си тръгнат от този отбор. Напълно заслужена победа на червените, но пък и стана много добър мач. Положението с Барт нямаше да е грешка ако беше свирено за дузпа. Преценката е много трудна, така че аз не бих го видял като грешко както и да беше отсъдено.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 ное 2012 13:54

snakebite написа:Нека не звучи като оправдание но мисля че Барт първо избива топката( на видеото виждам това), каква дузпа е това ??. По скоро на Апостол си е дузпа, пак от това което виждам. Жълтия картон на Платини е нелеп, защото не е симулирал в случая.Анисе -недаден чист втори жълт картон , дори директен червен за влизане срещу Дяков, втория жълт - нямаше смисъл но си бе чист, сграбчване за гащетата. Платини имаше също две нарушения за които можеше да бъде изгонен. Можеше да изгони Деко, нарушение подобно на това на Бадаловски срещу Дания ! Така че грешките бяха в двете посоки., разбира се така на пръв поглед повече са във вреда на ЦСКА.
Не мисля че са ни надиграли с някаква супер игра, просто си пресираха и бягаха, и напред разиграваха скоростно и бързо, достатъчно да елиминират добра защита като нашата. Ние имахме две супер положения, спомнете си - на Марселиньо първото полувреме, онова на Гела когато по чудо не влезе, хубавия удар на Деко. Две чудесни възможности от пряк свободни проиграни нелепо. Доста корнери които ги изиграхме много слабо. ЦСКА -освен головете, имахе едно чисто положение онова на Платини. Браво на Чворович иначе, стабилен, при головете нямаше вина !
Петев отнова обърка състава, за мен например Витиня е много по-добра опция от Шоко. Защо извади Бадема ? Защо пусна тоя блъскач Безяк? Защо пусна Иван, той не направи нито една свястна атака, накрая пробва някакво отчаяно воле. Дяков игра много отпуснато, той май фаул не направи а знаем по-колко прави на мач ! Каква е причината да играе по този начин ??. Генчев бе тромав, време му е да бъде резерва. Марселиньо бе голямото разочарование - пропусна чисто положение, изпълни сватбарски фаул, провали всички атаки. Шоко -неуверен, страхлив, никаква физическа сила и енергия. Барт и Гулдан направиха най-слабия си мач ! Гулдан прави поредна грешка, нещо много нетипично за него или има някаква причина да играе слабо (като Дяков и Марселиньо например)..
Единствените за мен които заслужават добри думи са Чворович -сигурен, Кайсара и Бадема - борбени..За мен номер едно от нашите бе Деко - много надъхан,дотолкова че чак груб, опитваше се да стреля, да организира, всичко.... Ако всички бяха като него, тоя мач не само нямаше да загубим, но щяхме и да спечелим !
Що сеотнася за публиката, напълно разбираеми, 12 лева билет, пряко предаване , студ. Точно ЦСКА и Левски нямат право никакви забележки да правят..едно че са милионен град, друго че сме виждали и много по-малко публика от тяхна страна. Да припомням ли и полупразния Васил Левски срещу Ливърпул. Май причината тогава бе цената! Е защо недоумявате сега за същото ? Идва ви Ливърпул вие не може да си напълните стадиона ! Така че това е малко като присмял се хърбел на щърбел..
Трябват промени в Лудогорец, защото по тоя начин не може да продължаваме така. Ще видим в каква насока....
И още нещо , още един мач от вчера, юношите набор 1997 бият с 8:1 Спартак Плевен. Ето нещо хубаво което ще ни се случи.Ето къде е надеждата, скоро ще изваждаме футболисти оттам(от ДЮШ) , убеден съм..

Няма нужда да се оправдаваш!Нито си бил съдия,нито си му платил да свири грешно!Просто този човек развали един хубав мач!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 20:45

Мнениеот BRF » 01 ное 2012 13:56

BRF написа:Като цяло,очаквам да продължим!Прогнозирам победа в Разград и нервен Х в София!Следователно-победа с един гол за ЦСКА!

Позволете ми да се насладя на поредната си правилна прогноза! 8-)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 ное 2012 14:27

D.Georgiev написа:Честита победа на "ЦСКА"! При нас безхаберието продължава, както в игрови план, така и в организационен. Мисля, че е време някои хора да си тръгнат от този отбор. Напълно заслужена победа на червените, но пък и стана много добър мач. Положението с Барт нямаше да е грешка ако беше свирено за дузпа. Преценката е много трудна, така че аз не бих го видял като грешко както и да беше отсъдено.

Чак пък безхаберие, няма такова нещо. Просто има някаква причина за този спад, дали играчите, дали Петев, дали някой друг. Има причина, но тя не е организационна .Създадени са им перфектни условия, само трябва да играят !!!
Победата на ЦСКА е заслужена с оглед на това, че знаеха за какво са на терена и какво да правят във всеки момент (също като с Черноморец). Игрово, като положения, мача си бе равностоен !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”