X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч
Нямате ли достойнство?Загубихте и никакви ви няма!Всъщност очаквах го!Сега се налага да говорите нещата,които ви говоря от месеци пък ме наричахте кво ли не!
BRF написа:Нямате ли достойнство?Загубихте и никакви ви няма!Всъщност очаквах го!Сега се налага да говорите нещата,които ви говоря от месеци пък ме наричахте кво ли не!
Все си мисля,че истинските им фенове още пътуват.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

subzero написа:BRF написа:Нямате ли достойнство?Загубихте и никакви ви няма!Всъщност очаквах го!Сега се налага да говорите нещата,които ви говоря от месеци пък ме наричахте кво ли не!
Грешиш!В различни моменти почти всички се появяваха за малко

BRF написа:subzero написа:BRF написа:Нямате ли достойнство?Загубихте и никакви ви няма!Всъщност очаквах го!Сега се налага да говорите нещата,които ви говоря от месеци пък ме наричахте кво ли не!
Грешиш!В различни моменти почти всички се появяваха за малко!
Не знам. Може. Не споря. Ако е така,не е добре.
[center]
[/center]

subzero написа:Кой е Деко ?? Дето вика един колега "Тоз само на срамния косъм на Деко може да мяза."![]()
Иначе ми е интересно дали щеше да напишеш това,ако бяхте победили ?? А Петев трябваше да си тръгне още след Загреб. Ама кой да знае. Все пак сте отбор от има-няма 2 години.
Миро Иванов е човека който ни донесе титилата, който вкара на Левски и който дефакто ни закара на четвъртфинала за купата. За вас какъв е, нали знаеш през кое ми е!
Истината е че Херо е по-класен треньор от Петев, и че тоя мач го е "надхитрил" както самия Херо каза!
Има още вода да изтече още де и много мачове
snakebite написа:subzero написа:Кой е Деко ?? Дето вика един колега "Тоз само на срамния косъм на Деко може да мяза."![]()
Иначе ми е интересно дали щеше да напишеш това,ако бяхте победили ?? А Петев трябваше да си тръгне още след Загреб. Ама кой да знае. Все пак сте отбор от има-няма 2 години.
Миро Иванов е човека който ни донесе титилата, който вкара на Левски и който дефакто ни закара на четвъртфинала за купата. За вас какъв е, нали знаеш през кое ми е!
Истината е че Херо е по-класен треньор от Петев, и че тоя мач го е "надхитрил" както самия Херо каза!
Има още вода да изтече още де и много мачове
Ми то и мен ми е през него,къв е за вас.

Пука ми колко мачове има. Ако станете шампиони се надявам само да е честно. За нас мачовете до края са с по-различен заряд. Освен,ако не стане чудо.

[center]
[/center]

subzero написа:[
Някои от нас..не живеем в Разград..така че остъствието в Бургас е нормално.
А някои във форума, явно са разочаровани от "продукцията" ни, като преспят пак ще се включат, предполагам, откъде да ги знам
1Neutralen написа:Този мач го взимаме. Черноморец ще бъде разкован...Sorry, но трябва да си връщаме загубените точки от Враца.
Е,как да не се радвам ??? Кажи ?? Разковахте ни. Спор няма.

[center]
[/center]

snakebite написа:subzero написа:[
Някои от нас..не живеем в Разград..така че остъствието в Бургас е нормално.
А някои във форума, явно са разочаровани от "продукцията" ни, като преспят пак ще се включат, предполагам, откъде да ги знам
Верно играхте слабо. Отивахте си на разлика.
[center]
[/center]

Голяма еуфория от черноморци, голямо нещо. Само дето ние все още сме в доста добра позиция и тази загуба въпреки, че идва в тежък момент не е фатална, колкото и да им се иска на всички. Задължителна победа над ЦСКА ще вдигне отбора на крака за финалната част от полусезона когато трябва да сме във върхова форма - Славия, Левски, Ботев, а и реванша с ЦСКА
Най-нормалното нещо е да се губят точки - 1 хикс и загуба не означава, че затъваме както BRF си мисли.