VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

nikec1
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Мнениеот nikec1 » 24 сеп 2012 19:39

D.Georgiev написа:
vaskonti написа:Все тая какво е. Ако има снимка в този момент на вашата половина, каква ли ще е картинката? Не е много хитро да вадиш от контекста избран момент и да правиш самодоволно генерално заключение.

Това си е нашия форум, не съм я изтипосал при вас за да се заяждам. Още съм бесен от отношението ви както на стадиона, така и в този форум, така че докато не е в нарушение на правилата мисля да си преусмиля отношението към вашите фенове и отбор. Жалкото е, че винаги съм сипатизирал на "ЦСКА", а след 3 мача между двата отбора вече съм на път да намразя всичко сързано с този отбор и най-вече голяма част от феновете му.

Споко, и при мен се получи така само че с Левски.... трябваше да дойдат в града в който живея за да разбера що за стока са и с поведението си да ми станат супер антипатични..... а те искат да правят по силни сектори и да са единни.... да ще стане някой ден но не по този начин!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 сеп 2012 19:40

D.Georgiev написа:
vaskonti написа:Все тая какво е. Ако има снимка в този момент на вашата половина, каква ли ще е картинката? Не е много хитро да вадиш от контекста избран момент и да правиш самодоволно генерално заключение.

Това си е нашия форум, не съм я изтипосал при вас за да се заяждам. Още съм бесен от отношението ви както на стадиона, така и в този форум, така че докато не е в нарушение на правилата мисля да си преусмиля отношението към вашите фенове и отбор. Жалкото е, че винаги съм сипатизирал на "ЦСКА", а след 3 мача между двата отбора вече съм на път да намразя всичко сързано с този отбор и най-вече голяма част от феновете му.

А за какво я изтипоса тая снимка с коментар относно схемата на игра на ЦСКА, ако не за заяждане? Ок - в случая е по-скоро бъзик, ама що подскачаш като ужилен когато някой ти покаже, че нещата не са баш такива? Да не ти наруших удоволствието да мислиш, че УЖ с 4 човека мачкате 9 на противника? Ами извинявам се ако е така! :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 сеп 2012 19:53

Ако някой има проблем с модераторите, пишете ЛС, не по темите! За да не ми се правите после на репресирани като ви трия оплакванията :!:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 сеп 2012 19:57

D.Georgiev написа:Ето един интересен кадър от мача:

Не става ясно само къде са останалите двама? Схемата на игра е ясна: 8-2-0 :lol:

И голът ни е в подобна ситуация. Дори Тошко Янчев го призна това, че са били 6 срещу 3. Ето:
Изображение
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 24 сеп 2012 20:27

tsonpen написа:И голът ни е в подобна ситуация. Дори Тошко Янчев го призна това, че са били 6 срещу 3. Ето:
Изображение

Не, не, то това е при статично положение, великият "ЦСКА" не може да играе като "Светкавица". Боли ги много червените фенове, но всъшност макар и малко преувеличена, истината е такава. Ако не беше така vaskonti изобщо нямаше да се впрага. Ако в тази тема и този подфорум не можем да си постваме каквито си искаме колажи в границата на допустимото, то къде иначе? Нали за това си има отделни подфоруми? Може да не ти харесва, но това наистина не можеш да го смяташ за провокация. Нито за това съм го направил, нито това му е целта и се надявам да имаме право да се посмеем на ваш гръб. Казах ти, че ако исках да се дракам с вас щях да го постна във вашия подфорум. Къде, къде по-гадни и заядливи мнения съм чел из вашия форум за нас. Да не говорим, че когато наистина се появи провокатор в нашия форум няма кой да се намеси. Темата ни за ДЮШ беше станала 4 страници офтопик. Не е коректно това от ваша страна. Дано и това да не го сметнете за някаква недопустима критика към модераторите, защото това е просто изказване на мнение и не би трябвало да има обидени.
Последна промяна от D.Georgiev на 24 сеп 2012 20:36, променено общо 2 пъти.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 сеп 2012 20:27

Обективно погледнато, разделът на Лудогорец си е сирак. Шамаросват ни понякога и в собствени води, а в чужди като знам за какво са ми трили мнения... Но поне веднъж ми се извиниха, че се налага, макар и да не било много редно и дори модераторът споделял мнението ми. В същото време при нас си растат едни паразити и пишат ли пишат. Единият от Видин, другият от Гоце Делчев, а може би е едновременно от двете места. И аз обаче виждам, че понякога в нашия раздел се трият мнения на фенове на Лудогорец без основателна причина, а има някакво нехайство за истинските провокатори...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 сеп 2012 20:31

D.Georgiev написа:Не, не, то това е при статично положение, великият "ЦСКА" не може да играе като "Светкавица".

Вярно че е от статично положение - червените играчи са като препарирани, като изключим онзи, който се пързаля по шорти и другият, който е скочил или за да не пречи на топката или за да има по-добра гледна точка за гола :mrgreen:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 24 сеп 2012 21:10

Ето колко струва застрашаването на здравето и живота според БФС:

За хвърлени предмети, опасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 3- ДК наказва ПФК"ЦСКА"с имуществена санкция в размер на 3000лева.

Да се смеем ли, да плачем ли? Наказанието за нас е 1000 лв. Докога ще се продължава с тези смешни глоби и бездействие? БФС в пряк текст казва "Палете, трошете и псувайте по стадионите, наказания няма да има!" Специално на "ЦСКА" и 50-100 хиляди плюс лишаване от домакинство за 5-6 мача пак ще им е малко.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 24 сеп 2012 21:26

D.Georgiev, ако ги глобят както трябва после пак ще реват, че са репресирани от "синьото" или "зеленото" БФС, как цялата планета е срещу тях и т.н.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 24 сеп 2012 21:30

hijack1 написа:D.Georgiev, ако ги глобят както трябва после пак ще реват, че са репресирани от "синьото" или "зеленото" БФС, как цялата планета е срещу тях и т.н.

По-скоро законодателството е такова. Доколкото знам това е максималната глоба. Ако се беше случило на "Армията" сигурно щяха да ги накажат и с лишаване от домакинство, но при тези закони - толкова.

Върни се в “Лудогорец”