Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот bobonikolov » 30 авг 2014 23:00

Илич Рамирес написа:
CSKA 78 написа:
Чета някакви постове тука да подкрепим Лудогорец ала-бала.Аз обаче няма да подкрепя Лудогорец защото ми е тъжно,че заради този отбор една 125 годишна фирма бавно но славно се закрива!В тази фирма работя и аз.Да това е Параходство Български морски флот.Фирма с традиции,всеизвестна в цял свят,някога почитана и уважавана от конкурентните корабособственици,са съжаление вече доста изгубила от блясъка си....Когато Домусчиев купува фирмата през 2004-та,флота наброява около 75-80 кораба!През 2010 когато нямаше още Лудогорец корабите бяха около 35-40.Сега 4 години след като има Лудогорец,корабите са 23!За тези 10 години управление на Домусчиев чисто новите кораби са само 9.Екипажите са максимално съкратени.Пести се от всичко освен от храна и вода за щастие.Та искам да кажа,че докато има кораби ще има Лудогорец,няма кораби - няма Лудогорец!Това е тъжната истина!Десетки кораби се нарязаха за да има стадион и отбор в Разград!Десетки моряци останаха без работа,защото вече са на такава възраст,че няма фирма,която да ги вземе,пак за да има Лудогорец!На серията 13,000 тонни кораби екипажа е от само 14 души!!! 14!!! Наскоро почина мой колега боцман на един от 42,000 тонните кораби,тоест най-големите,изискващи голям екипаж,тежка поддръжка.Човека се е задушил вследствие на изтичане на газ в затворено помещение.Палубните моряци са извършвали други дейности и от няма и къде боцмана е решил да им помогне защото не може да гледа как 4-ма палубни моряци изнемогват да работят цял ден на 190 метрова палуба с 30 метра широчина!До такава степен са съкратени екипажите,че няма накъде повече.За мен лично тези съкращения не ми пречат,понеже съм моторист и работното ми място е машинно отделение.Там и 3-ма мотористи са достатъчни.И още стотици примери мога да дам как за да има Лудогорец,една фирма се съсипва,източват се милиони.Но има едно нещо,което граничи с лудостта.Когато Лудогорец беше в Лига Европа,шефовете тормозеха по-възрастните моряци,че ако не отидат на мач,няма да видят кораб повече!!!И те от няма и къде,от страх да не останат без работа отиваха,на тези години няма кой да ги вземе да работа!!Хора с над 30 годишен стаж в БМФ!!!По-младите като мен не ни тормозеха,защото знаеха,че ние сме при тях само да натрупаме малко стаж и после в чужда фирма!Просто нямаха с какво да ни сплашат!Всичко това е само за да има Лудогорец!!!Ето за това тази вечер ще подкрепя Стяуа!!!Ако Домусчиев беше взел Черно море или Спартак Варна,нямаше да боли така,защото щяхме да знаем,че нашите КЪРВАВИ пари щяха да отидат за едни стойностни отбори!!Не искам да изглежда така сякаш се оплаквам,но реално ние моряците плащаме заплатите на Моци-та,Мисиджани,Миневци и тем подобни футболистчета,а не Домусчиев!Той е само посредник!!Надявам се да не остана неразбран и да проумеете истината за новия футболен БГ колос.И после като чуете интервю на Домусчиев как казва,че от нищото направил нещо,прочетете пак този пост,моля.А ако все още не вярвате,отидете пред БМФ и заговорете 10-тина моряци и ги питайте дали това е вярно!Приятна вечер и приятно гледане на мача!

Това е писано от човек работещ за БМФ! Явно "каузата" иска жертви, но е смехотворно да се правят жертви, заради егото на зализания! :oops: :o

Много съжалявам за състоянието на на БМФ, но дори и да го нямаше Лудогорец , заплатите ви пак щяха да са същите .
Да не си мислиш че Разград хората който работят в заводите на Домусчиев не мрънкат за това че вземат мизерни заплати , а за футбол се харчат милиони?
Мрънкат и то много, но истината е че и дори Лудогорец да го няма , никои няма да ги даде на работниците.
По-добре да харчи за футбол в Разград, от колкото за футбол другате.

Малки ,нещастни червейчета , вместо да търсите под вола теле и да се плюмчите от омраза, впрегнете енергията си да спасите клубовете който твърдите че подкрепяте. Тия които ви управляват бавно и сигурно ви дърпат към дъното. Това е лошо за футбола, а на България и трябва поне още един силен отбор участващ в Евротурнири.

Домусчиев няма да допусне да има още един такъв отбор бъди сигурен. През 2012 ЦСКА беше тоя отбор. Домусчиев си плати на Миньор и хоп нещата станаха. През 2013 пък Левски му дишаше във врата. Е там не знам дали си е платил на Везалов - твърде възможно. Като цяло обаче ако се пояи още един такъв отбор като неговия Домусчиев ще вкара в играта цялата си плеяда от мръсни номера, но няма да остави да има конкуренция.

мили

Мнениеот мили » 30 авг 2014 23:30

bobonikolov написа:Домусчиев няма да допусне да има още един такъв отбор бъди сигурен. През 2012 ЦСКА беше тоя отбор. Домусчиев си плати на Миньор и хоп нещата станаха. През 2013 пък Левски му дишаше във врата. Е там не знам дали си е платил на Везалов - твърде възможно. Като цяло обаче ако се пояи още един такъв отбор като неговия Домусчиев ще вкара в играта цялата си плеяда от мръсни номера, но няма да остави да има конкуренция.

Ами това е целта на занятието. Да не може да изплува твоето разнебитено отборче, да ни излага пред Европа.
Домусчиев успява да се представя достойно, въпреки твоята омраза към него.
Обърни се и погледни, само против него пишеш. :?
Направи и ти нещо, което да е поне 10% от неговото! :roll: Само ще те похваля. ;)

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 31 авг 2014 00:51

Като си толкова отворен я дай някакви реални доказателства на кого Домусчиев е платил...голямата конспирация против "великия" армейски отбор...ей този Домус Бей, "говедата", синьото БФС, "селяните" от Разград не ви оставят да дишате, по цял ден се чудят как да навредят на "марката", "харизмата", "убиецът на еврограндове" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 31 авг 2014 02:02

мили написа:
bobonikolov написа:Домусчиев няма да допусне да има още един такъв отбор бъди сигурен. През 2012 ЦСКА беше тоя отбор. Домусчиев си плати на Миньор и хоп нещата станаха. През 2013 пък Левски му дишаше във врата. Е там не знам дали си е платил на Везалов - твърде възможно. Като цяло обаче ако се пояи още един такъв отбор като неговия Домусчиев ще вкара в играта цялата си плеяда от мръсни номера, но няма да остави да има конкуренция.

Ами това е целта на занятието. Да не може да изплува твоето разнебитено отборче, да ни излага пред Европа.
Домусчиев успява да се представя достойно, въпреки твоята омраза към него.
Обърни се и погледни, само против него пишеш. :?
Направи и ти нещо, което да е поне 10% от неговото! :roll: Само ще те похваля. ;)

Мили Мили вече съм започнал да го правя това и жив и здрав след някоя годинка още ще го мина и задмина. Само, че при мен ще бъде с честен труд. А при него е с кражби. За това пиша негативно. Защото той се пише за голям родолюбец и видиш ли всички, които не подкрепят неговия отбор са родоотстъпници. Ей това ме дразни и за това говоря против него. Ти някога да си чула Батков да призовава всички да подкрепят Левски в Европа, че Левски е национална кауза и, че всеки който не ги подкрепя е родоотстъпник? Да си чула някога президент на ЦСКА да каже същото? А на Литекс? Не нали? Няма и да чуеш. А господин Домусчиев се има за големия патриот. И какъв патриот е като гледа да окраде България както може? Дали беше патриот, когато разграби Завод Балкан в Ловеч? Дали беше патриот, когато с финтове отмъкна Биовет от ръцете на Синтофарм? Дали беше патриот, когато взе Сокола Пещера и го докара до фалит? Дали е беше патриот като взе Балканкар Средец и го затри само за месеци? Дали е патриот за моряците, които съкрати и остави без хляб, защото ги уволни в такава възраст, че не ги искат в нито една компания? Дали е патриот, след като разграбва ПБМФ? Към момента само от продадените кораби за скраб е прибрал милиони евро в джобчето, а не си изпълнява договра за приватизация! Продал е над 50 кораба за скраб, а е купил само 9 за толкова години на управление на БМФ! И същият този човек, който е крал и продължава да краде от държавата нарича част от хората, които работят и изкарват парите на такива като него "родоотстъпници" и "бедни души". Това е направо дебелоочие. Ей за това не го харесвам и никога няма да го харесам! Не харесвам мазни нарциси, които мислят само за себе си и ако не е на тяхното се сърдят като малки дечица! И президентите на другите клубове не са цветя за мирисане, ама поне не дразнят народа с нарцистичните си егоистични приказки тип "Харесвайте ми отбора, защото ще се разсърдя".

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 31 авг 2014 02:04

hijack1 написа:Като си толкова отворен я дай някакви реални доказателства на кого Домусчиев е платил...голямата конспирация против "великия" армейски отбор...ей този Домус Бей, "говедата", синьото БФС, "селяните" от Разград не ви оставят да дишате, по цял ден се чудят как да навредят на "марката", "харизмата", "убиецът на еврограндове" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ами то доказателството беше самия мач между Лудогорец и Миньор. Подкрепа на доказателството - последващото назначение на Стоев за ваш треньор. Какво по - голямо доказателство. То и клипове ви показаха, как ваши представители вечерят със съдиите на утрешния мач, ама и това не приехте за доказателство и довод, че са ви подкрепили.

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 31 авг 2014 15:54

bobonikolov написа:
Илич Рамирес написа:
CSKA 78 написа:
Чета някакви постове тука да подкрепим Лудогорец ала-бала.Аз обаче няма да подкрепя Лудогорец защото ми е тъжно,че заради този отбор една 125 годишна фирма бавно но славно се закрива!В тази фирма работя и аз.Да това е Параходство Български морски флот.Фирма с традиции,всеизвестна в цял свят,някога почитана и уважавана от конкурентните корабособственици,са съжаление вече доста изгубила от блясъка си....Когато Домусчиев купува фирмата през 2004-та,флота наброява около 75-80 кораба!През 2010 когато нямаше още Лудогорец корабите бяха около 35-40.Сега 4 години след като има Лудогорец,корабите са 23!За тези 10 години управление на Домусчиев чисто новите кораби са само 9.Екипажите са максимално съкратени.Пести се от всичко освен от храна и вода за щастие.Та искам да кажа,че докато има кораби ще има Лудогорец,няма кораби - няма Лудогорец!Това е тъжната истина!Десетки кораби се нарязаха за да има стадион и отбор в Разград!Десетки моряци останаха без работа,защото вече са на такава възраст,че няма фирма,която да ги вземе,пак за да има Лудогорец!На серията 13,000 тонни кораби екипажа е от само 14 души!!! 14!!! Наскоро почина мой колега боцман на един от 42,000 тонните кораби,тоест най-големите,изискващи голям екипаж,тежка поддръжка.Човека се е задушил вследствие на изтичане на газ в затворено помещение.Палубните моряци са извършвали други дейности и от няма и къде боцмана е решил да им помогне защото не може да гледа как 4-ма палубни моряци изнемогват да работят цял ден на 190 метрова палуба с 30 метра широчина!До такава степен са съкратени екипажите,че няма накъде повече.За мен лично тези съкращения не ми пречат,понеже съм моторист и работното ми място е машинно отделение.Там и 3-ма мотористи са достатъчни.И още стотици примери мога да дам как за да има Лудогорец,една фирма се съсипва,източват се милиони.Но има едно нещо,което граничи с лудостта.Когато Лудогорец беше в Лига Европа,шефовете тормозеха по-възрастните моряци,че ако не отидат на мач,няма да видят кораб повече!!!И те от няма и къде,от страх да не останат без работа отиваха,на тези години няма кой да ги вземе да работа!!Хора с над 30 годишен стаж в БМФ!!!По-младите като мен не ни тормозеха,защото знаеха,че ние сме при тях само да натрупаме малко стаж и после в чужда фирма!Просто нямаха с какво да ни сплашат!Всичко това е само за да има Лудогорец!!!Ето за това тази вечер ще подкрепя Стяуа!!!Ако Домусчиев беше взел Черно море или Спартак Варна,нямаше да боли така,защото щяхме да знаем,че нашите КЪРВАВИ пари щяха да отидат за едни стойностни отбори!!Не искам да изглежда така сякаш се оплаквам,но реално ние моряците плащаме заплатите на Моци-та,Мисиджани,Миневци и тем подобни футболистчета,а не Домусчиев!Той е само посредник!!Надявам се да не остана неразбран и да проумеете истината за новия футболен БГ колос.И после като чуете интервю на Домусчиев как казва,че от нищото направил нещо,прочетете пак този пост,моля.А ако все още не вярвате,отидете пред БМФ и заговорете 10-тина моряци и ги питайте дали това е вярно!Приятна вечер и приятно гледане на мача!

Това е писано от човек работещ за БМФ! Явно "каузата" иска жертви, но е смехотворно да се правят жертви, заради егото на зализания! :oops: :o

Много съжалявам за състоянието на на БМФ, но дори и да го нямаше Лудогорец , заплатите ви пак щяха да са същите .
Да не си мислиш че Разград хората който работят в заводите на Домусчиев не мрънкат за това че вземат мизерни заплати , а за футбол се харчат милиони?
Мрънкат и то много, но истината е че и дори Лудогорец да го няма , никои няма да ги даде на работниците.
По-добре да харчи за футбол в Разград, от колкото за футбол другате.

Малки ,нещастни червейчета , вместо да търсите под вола теле и да се плюмчите от омраза, впрегнете енергията си да спасите клубовете който твърдите че подкрепяте. Тия които ви управляват бавно и сигурно ви дърпат към дъното. Това е лошо за футбола, а на България и трябва поне още един силен отбор участващ в Евротурнири.

Домусчиев няма да допусне да има още един такъв отбор бъди сигурен. През 2012 ЦСКА беше тоя отбор. Домусчиев си плати на Миньор и хоп нещата станаха. През 2013 пък Левски му дишаше във врата. Е там не знам дали си е платил на Везалов - твърде възможно. Като цяло обаче ако се пояи още един такъв отбор като неговия Домусчиев ще вкара в играта цялата си плеяда от мръсни номера, но няма да остави да има конкуренция.

А другите загуби на Левски и ЦСКА как ще ги оправдаеш? Кой плати издънките за Лига Европа?
Ако Домусчиев плаща на Томов и Батков отборите им да падат от Лудогорец , значи твърдиш ,че Лески и ЦСКА са продажни отбори, чиято минала слава се крепи само на спомените на феновете. Аз не съм съгласен.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 31 авг 2014 18:03

Илич да си видял в моето мнение тук да твърдя, че Домусчиев плаща на Левски и ЦСКА? Казах, че си е платил на Миньор и евентуално на Везалов.

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 31 авг 2014 18:32

bobonikolov написа:Илич да си видял в моето мнение тук да твърдя, че Домусчиев плаща на Левски и ЦСКА? Казах, че си е платил на Миньор и евентуално на Везалов.

През 2012г. шампионската титла се реши в директен двубой между претендентите. ЦСКА загуби,а ние треперихме да последния момент. Миньор няма нищо общо. Ако червените бяха спечелили мача , те щяха да са шампиони.
През 2013г. Лудогорец се издъни зверски, а Левски пропусна да се възползва и се издъни още по-зверски. Но нито само Везалов е виновен , нито вратаря Петков.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 31 авг 2014 19:14

Илич Рамирес написа:
bobonikolov написа:Илич да си видял в моето мнение тук да твърдя, че Домусчиев плаща на Левски и ЦСКА? Казах, че си е платил на Миньор и евентуално на Везалов.

През 2012г. шампионската титла се реши в директен двубой между претендентите. ЦСКА загуби,а ние треперихме да последния момент. Миньор няма нищо общо. Ако червените бяха спечелили мача , те щяха да са шампиони.
През 2013г. Лудогорец се издъни зверски, а Левски пропусна да се възползва и се издъни още по-зверски. Но нито само Везалов е виновен , нито вратаря Петков.

Добре за 2013 да приемем, че е така. Ама за 2012 не съм съгласен. Лудогорец се издъни в началото на шампионата. И понеже Домусчиев видя, че само с игра няма да настигне ЦСКА и откровено си плати на Миньор за играта с юношите за да спечели Лудогорец с 0-7. После тоя същия Миньор само няколко кръга по - късно странно защо забрави за всякакви простести и излезе срещу ЦСКА с мотивация на 1000 %. Аз питам защо излязоха да протестират точно срещу Лудогорец? И как така треньорът на Миньор Стоев по - късно стана треньор на Лудогорец? Нещо много съвпадения има и на всички им е ясно, че нещата не са чисти и Лудогорец са си платили за да излезе Миньор с резервите срещу тях а после да се хвръли на кръв срещу ЦСКА. Справка ако не бяхте били Миньор и после Миньор не бе победил ЦСКА щяхте да забравите за титлата.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 31 авг 2014 19:46

Точно предприемачи като Домусчиев трябват в България. То бива хрантутници в тази държава, ама чак пък толкова много. Все искат да не ходят на работа и пари да получават. Еми ще ви съкрати като не му трябват работници за пълнеж. Това не ти е държавата да ви хрантути с нашите данъци. Да получаваш заплата и да се водиш фиктивно, че работиш. Браво на Домусчиев, че ви изгони. Същото трябва да се направи и в останалите държавни предприятия, че аман от хрантутници.

Добре, че е Домусчиев да дава работа на хоерата в Разград, че без него какво ли щяха да правят. От де пък знаеш какво предпочитали. Като гледам 6 хил. човека си ходят на мачовете в Разград и нищо не пеят против него. Инак били против футбола.

Айде докажи, че е крал. Чакам доказателствата. И да е крал какво те бърка. Инвестирал е парите и не ги е изхарчил за жени и коли, както направиха 90% от богопомазаните. И да, при 20-годишния Домусчиев са дошли и са му дали партиен куфар :mrgreen: Да ви ... ...., както пеят в една песен Ъпсурт.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”