ШЛ (реванш) - ФК Мол Види - Лудогорец - 01.08.2018 - 21.00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Re: ШЛ (реванш) - ФК Мол Види - Лудогорец - 01.08.2018 - 21.00ч.
Уникално подиграване със отбора ,ако не беше този смотан съдия Лудогорец си взимаше мача .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
soilwork написа:[center]Мисля че Марселиньо, Моци, Дяков, Натаниел и останалите от златните времена на Лудогорец приключиха. Такъв е кръговрата във футбола[/center]
Аз това,го повтарям от 2 години. И май наистина този момент дойде. По-важното не е това , а това,че много трудно могат да бъдат заместени от нови футболисти,които да паснат по желания начин.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
-
- Контакти:
Ако върнете чичо Гошо имате шанс поне за осмата, ако ли не... сори, ерата свърши, шефа ви сбърка нещо:
а) Поправката Пеевски не мина
б) натресоха му треньор - Олигофрен
в) беше "понижен" от Властимащите на деня в "Редник". Един от хората, който държи хазната на властимащите. Лошо, седларов, лошо!
Това, драги ми лудогорци, е един по-генерален поглед върху нещата.
а) Поправката Пеевски не мина
б) натресоха му треньор - Олигофрен
в) беше "понижен" от Властимащите на деня в "Редник". Един от хората, който държи хазната на властимащите. Лошо, седларов, лошо!
Това, драги ми лудогорци, е един по-генерален поглед върху нещата.
Даааааааааа
В тази игра футбола, понякога логиката тържествува 

అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.
IvailoRz написа:Отпаднахме от пълни ботушари.. дано в ЛЕ имаме повече късмет. А противниците да не се радват много ,че ще е лошо за тях ако играем само в първенството..
дали? на мен ми се струва, че ще има катаклизми ако това се случи

IvailoRz написа:Отпаднахме от пълни ботушари.. дано в ЛЕ имаме повече късмет. А противниците да не се радват много ,че ще е лошо за тях ако играем само в първенството..
Aлoooo... Ботушарите ви бяха скрили топката в средата на второто полувреме! Спокойно можеха да водят с три гола, ако не беше Ренан.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Лудогорец нищо не играха този мач и всякакви оправдания със съдията са смешни. Тези дървета трябваше да ги биете и в първия и във втория мач с разлика!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Мой човек,без такива подчовеци като Сватбата се видя,че ботушарите сте вие.

Сега започват интервютата и ще има ред сълзи, ред сополи, ред клетви ... Толкова сме добри, ама на, съдията ни закла! Ауу...!
Да чуеш футболисти и ръководители на Лудогорец да се оплакват от съдията ... безценно !
Да чуеш футболисти и ръководители на Лудогорец да се оплакват от съдията ... безценно !

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- Bojko Berojko
- Контакти:
Парохооод - Делио Роси е свободен !!!