Лудогорец изтегли Виктория Пилзен в плейофа на ШЛ!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец изтегли Виктория Пилзен в плейофа на ШЛ!
За да елиминира чехите Лудогорец трябва да изчисти простотиите които правят в защита. Не е нормално централните защитници и вратаря да играят все едно току що падат от клона (както беше и в двата мача срещу Цървена Звезда).
- thisisthelife
- Контакти:
Pichichi написа:Стяуа пък с какво са много по-добри от Пилзен. Стауя в момента са по-слаби от чехите и въобще в последните 4/5
години не само сега. Стауя е слаб отбор последно време а Звезда са много слаби, просто като им гледах 2-та мача
с Лудогорец само лудите са си виновни че пуснаха 4 гола (абсолютни грешки) иначе си биеха и 2-та мача
в редовното.
Стяуа както са слаби отстраниха Спарта Прага. И това без някои основни играчи, като продадените Варела и Чипчу. Че Звезда са си типични рогачи (с изключение на Катай) не подлежи на обсъждане, но и Пилзен не са нещо по-различно.
Truth is hate for those that hate the truth.
Стяуа преди няколко дни отстрани Спарта Прага с доста добра игра те завършиха на 2-ро място след Пилзен.А Пилзен са с нов тренер от 1-ви юли това в някои сличаи си оказва влияние щото му трябва време да си наложи идеите...Горе Долу добър жребии според мен хубавото е че Кампаняро вече може да играе и бат Гошо може да прави експерименти в средата ...Кампаняро е много креативен футболист който много помага и в защита!
Ок де не казвам че Пилзен са извънземни, средна ръка са ама Стауя последните 5 г. кога бяха в ШЛ?
Хубаво отстранили Спарта Пр. ми те Пилзен последните 6 г. имат 4 титли с/у само една за Спарта т.е.
редовно ги гърчат. Не казвам че Пилзен е супер отбор но за мен са лек фаворит с/у наще.
Хубаво отстранили Спарта Пр. ми те Пилзен последните 6 г. имат 4 титли с/у само една за Спарта т.е.
редовно ги гърчат. Не казвам че Пилзен е супер отбор но за мен са лек фаворит с/у наще.
http://gong.bg/bg-football/evrouchastni ... iia-390796
На тези им е още по-гадно. Като им гледам евентуалните съперници, наистина Лудогорец е била късата клечка за тях.
На тези им е още по-гадно. Като им гледам евентуалните съперници, наистина Лудогорец е била късата клечка за тях.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Pichichi написа:Стяуа пък с какво са много по-добри от Пилзен. Стауя в момента са по-слаби от чехите и въобще в последните 4/5
години не само сега. Стауя е слаб отбор последно време а Звезда са много слаби, просто като им гледах 2-та мача
с Лудогорец само лудите са си виновни че пуснаха 4 гола (абсолютни грешки) иначе си биеха и 2-та мача
в редовното.
Стяуа не са слаби и с лекота отстраниха гранда на Чехия - Спарта Прага, но последните години са зле с жребия.
Пилзен са чешкия еквивалент на Лудогорец и титлите им са от последните години,
в Европа се представят успешно последните 5 години изатова коефициента им е много висок,
участват два пъти в Шампионската лига и два в Лига Европа, два пъти достига осминафинал в ЛЕ
Стяуа винаги са си били класа без значение през какво минават...
- Маги Стралска
не подценявайте Пилзен.... преди 2-3 години играха в една група с Байерн в ШЛ.... и ми направиха добро впечатление....
Маги Стралска написа:не подценявайте Пилзен.... преди 2-3 години играха в една група с Байерн в ШЛ.... и ми направиха добро впечатление....
Не виждам някой да ги подценява!Пилзен са добър отбор,но са напълно преодолими!
https://www.youtube.com/watch?v=m_ldr9TTYCk
Ето го мачът Лудогорец - Пилзен от януари...Далеч по-креативен и бърз е изглеждал българския отбор.
Дано и сега да е така.
Ето го мачът Лудогорец - Пилзен от януари...Далеч по-креативен и бърз е изглеждал българския отбор.
Дано и сега да е така.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.