Какво липсва на Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Какво липсва на Лудогорец?

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2014 14:05

boabbb написа:
Кашчей написа:
boabbb написа:Фенове и история :!:

Те имат по-дълга история от вас бе, убавец :mrgreen: С три години, ама е по-дълга :mrgreen:

:arrow: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%A4%D0%9A_%D0%9B%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86_1945 - на "основан" какво пише, бе, чичак :lol: :lol:

Иии.... верно ли тогава е основан? Ами вие тогава кога сте основани-1985-а, след като разформироваха истинският (уж) тогава ЦСКА?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mozart
Контакти:

Re: Какво според вас най-много липсва на Лудогорец? АНКЕТА

Мнениеот mozart » 25 сеп 2014 14:07

ronnie написа:
bobo_13 написа:Хахаха, какво означава отговора "Отбор без дългосрочни перспективи зависещ от един човек"? Че аз като гледам има ли отбор в А група не зависещ от 1 човек или 1 фирма?

ЦСКА - Томов
Берое - ТЕЦ Марица изток
Литекс - Гриша Ганчев
Левски - Батков (или човека в сянка)
Ботев - Цецо(фирмите около него)
Локо Сф - Гигов
Черно море - ТИМ
Марек - Йордан Андреев
Локо Пд - виждате какво се случва като го няма Доко
Славия - бат Венци

Кажете ми кой отбор не е зависим от 1 човек или 1-на фирма? Що за отговор е това

Не говорим за това. Госворим за това, че когато Гела си бие камшика Лудогорец отива в историята. А всичките отбори, които си изредил (без Литекс) ги е имало преди настоящите им собственици, ще ги има и след тях.

Лудогорец не е създаден от Домусчиев, нека сме наясно с това! От как Домусчиев пое отбора за няколко години станахме това, което сме сега. Не съм сигурен обаче, ако той остави отбора с тази база, евентоално стадион, база, ДЮШ, липса на задължения и прилична публика дали няма да има инвеститор, който би поел отбора. Факт е, че няма желаещи за Левски и ЦСКА основно заради задълженията, проблемите с ултрасите, дето май са свикнали да са на хранилка, полуразрушената или недобре поддържана база изискваща милиони само за да се закърпи, камо ли да се инвестира в нови съоръжения. Нека изчакаме още няколко години и ще видим, кой къде ще бъде.
Аз съм от Микре Юнайтед

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 25 сеп 2014 14:20

Кашчей написа:
ronnie написа:Не пиши глупости. Литекс като ни би за последно ние скандирахме "Ицо Стоичков" (той беше треньор на Литекс).

Скандирали сте, защото е Стоичков. Ако ви беше бил Балъков, надали щяхте да скандирате!
Иначе ти, и още няколко, като теб във форума, сте много дребни душички!
Да желаеш смъртта на даден човек, само защото работи добре, е просто признак на ужасяващо дребнодушие. Да го гръмнат, за да му се провали проекта и ние отново да изпъкнем, като въшка на чело.. точно въшки сте тези, които желаете подобно нещо!

Ти май се правиш на такъв, който не може да чете. Това го написах в отговор на мнение, според което уважението, което проявиха феновете на Челси към легендата си Лампард, никога няма да бъде видяно у нас. Да ама не- ето че преди няма и две години апсолютно идентична ситуация се разигра между феновете на ЦСКА и легендата Стоичков. Капиш? Колкото до втората част от коментара ти- аз не желая смъртта на олигарха, защото работи добре. По твоята логика аз би трябвало да желая смъртта и на Херо и Хубчев например но това са хора които уважавам и никога не съм им пожелавал нещо лошо. А защо желая смъртта на престъпника? Ами защото съм патриот (ама истински патриот, а не като онези за които патриотизма започва и завършва с футбола). И като всеки патриот желая наказание за тези, които вършат престъпления срещу народа ни. Хора като Домуса, Огнян Донев, Цветан Василев, Гриша Ганчев, Васил Божков, Георги Илиев (който за радост вече си понесе наказанието) и много други мутри + политическия ни "елит" вършат огромни престъпления, следователно тяхното наказание трбва да е огромно. Толкова по този въпрос, да не спамим повече темата.

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот damyanov1963 » 25 сеп 2014 14:21

sandi74 написа:На гордоста на България Лудогорец Разград обичан и хулен до болка и гняв абсолютно нищо не им липсва.Факт.

:lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 сеп 2014 14:26

Ако си такъв патриот трябва да искаш смъртта на Томов например, осъден на 9г. затвор.
Естествено, че няма да мразиш Херо или останалите. Не са ви били толкова пъти поред, нямате серия без гол , да продължавам ли? Много мишоци, много нещо!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
random
Контакти:

Мнениеот random » 25 сеп 2014 14:28

Фенове, история и да са християни, а не резаци! 8-)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 сеп 2014 14:37

Кренвирши и лютеница липсват. Фалшив отбор като боядисаната коса на патрона си.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 25 сеп 2014 14:38

mozart написа:Ако си такъв патриот трябва да искаш смъртта на Томов например, осъден на 9г. затвор.
Естествено, че няма да мразиш Херо или останалите. Не са ви били толкова пъти поред, нямате серия без гол , да продължавам ли? Много мишоци, много нещо!

[offtopic]Споменатите от мен имена Лупи има да ги гони... Той е просто мошеник, но за разлика от гореспоменатите не е надиплил милионите. Естествено заслужава наказание, но както отбелязах в миналия си коментар наказанието е пропорционално на престъплението. Между другото самият факт, че съда на властта го преследва означава, че той не играе игрички с управляващите за разлика от изброените.[/offtopic]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 25 сеп 2014 14:41

Това, което липсва на Лудогорец в момента е да имат повече български футболисти, да не са чак толкова зависими от парите на собственика си и да скъсат напълно с негативните тенденции в българския футбол, а именно да спрат да се възползват от респекта и уважението, които БФС и съдиите периодично проявяват към някои водещи клубове. Част от тези неща ще дойдат с времето, когато школата заработи както трябва. История и публика не са най-най-важното в този контекст, в който ги употребявате, иначе нееднократно съм казвал, че футболът е за феновете, а не за мутрите. Историята я пишат в момента, докато публика си имат, пълнят стадиона на почти всеки мач в Разград, 5000 ли са, 10000 ли са, но са си техни и верни. Не по-малко важно е обаче, че носят радост на 100-ци хиляди пред екраните с евроуспехите си.
Последна промяна от doktora25 на 25 сеп 2014 14:50, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 сеп 2014 14:45

ronnie написа:
mozart написа:Ако си такъв патриот трябва да искаш смъртта на Томов например, осъден на 9г. затвор.

[offtopic]Споменатите от мен имена Лупи има да ги гони... Той е просто мошеник, но за разлика от гореспоменатите не е надиплил милионите. Естествено заслужава наказание, но както отбелязах в миналия си коментар наказанието е пропорционално на престъплението. Между другото самият факт, че съда на властта го преследва означава, че той не играе игрички с управляващите за разлика от изброените.[/offtopic]

[offtopic]Виж приятел, няма чисти вече в тази държава, но това защо не кажеш мнението си за мошеника във форум, за право, икономика или какво щеш? Това е спортен форум и е редно да се обсъждат спортните постижения. Това което виждам, че те яд на Домусчиев, че избра нас и заряза вас, с което показа на всички, колко зле е футбола у нас, щом само за 2-3 години направи един никога не играл в А група отбор хегемон. Виждам болка у теб, че твоят отбор не върви и те разбирам, но за това положение не е виновен нито Домусчиев, нито феновете на Лудогорец. Виновни са хората управлявали клуба ви до сега. Съгласен съм с теб, че всички престъпници трябва да са в затвора, но реалността в България е друга за съжаление![/offtopic]
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”