Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Orlovec
Контакти:

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот Orlovec » 05 сеп 2014 16:48

Аз пък съм горд циганин , и сега се чувствам зле ,че Циганин се спряга като обида!!! :evil:

На мача с Франковистите ще викам Неандерталци сте! :x

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 сеп 2014 16:51

percival написа:

Е лъжа ли е ?
Хайде стига сме си затваряли очите ,почти не минава мач без расистки обиди в родното първенство.Свастиките също не са рядкост !
А тая декларация е мега гнусна ! От УЕФА наказват отбора на домусага,а те пак ЦСКА са виновни ,а бе ей !

Мани ги селяните от Разград ,ама смешното е ,че вие докарвате наказанието на "братята" ви от Букурещ. Сега ще играят на празен стадион заради вас. :mrgreen: :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 сеп 2014 16:54

RedeviL написа:
TristaNNN написа:Не мога да разбера откъде у вас е цялото това злорадство. Айде, цесекистите ги разбирам, и мен да ме лупат толкова пъти и да нямам победа над Лудогорец и аз ще озлобея към тях, ами другите?

Вие, щото си ги лупате редовно и случайно не ви отмъкнаха една титла под носа в 12 без 5, та голяма обич между вас - за чудо и приказ! :mrgreen:

И как точно им отмъкнаха титлата :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 05 сеп 2014 16:54

да го затворят и целия стадион все тая,без това никой няма да ходи да им гледа мачовете
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 05 сеп 2014 16:55

RedeviL написа:
fen-fen написа:
TristaNNN написа:Не мога да разбера откъде у вас е цялото това злорадство. Айде, цесекистите ги разбирам, и мен да ме лупат толкова пъти и да нямам победа над Лудогорец и аз ще озлобея към тях, ами другите?
Факт е, че за пореден път ставаме за резил пред света :!: Сега вместо UEFA.COM да пише интересни и обстойни статии за развитието, израстването и възхода на Лудогорец, та белким някой западняк прочете нещо хубаво за България, ще четем "Българите са расисти".

Tрудно е за разбиране а и на кого да обясниш? На пуберите ли? Тоя форум се е превърнал в класна стая на 5-ти клас. С жалки човечета не ми се спори пък и няма смисъл! То си знае неговото...........

Кво има да се спори толкова!? Човекът над теб ви пита - лъжа ли е? Аз ли виках "цигани" на румънците или вие?

А ЦСКАрите при траяска ромъния маре, викаха "турци сте" и ги провогираха. Освен, че навлякоха глоба и 1 мач наказание на чужд отбор. :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2014 16:55

turbogena написа:
percival написа:

Е лъжа ли е ?
Хайде стига сме си затваряли очите ,почти не минава мач без расистки обиди в родното първенство.Свастиките също не са рядкост !
А тая декларация е мега гнусна ! От УЕФА наказват отбора на домусага,а те пак ЦСКА са виновни ,а бе ей !

Мани ги селяните от Разград ,ама смешното е ,че вие докарвате наказанието на "братята" ви от Букурещ. Сега ще играят на празен стадион заради вас. :mrgreen: :mrgreen:

Е са, от един мач ли ще го правим на проблем!? Бекалито ще напише един чек от затворо и готово! :oops: :mrgreen:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 сеп 2014 16:55

batmanlevski написа:да го затворят и целия стадион все тая,без това никой няма да ходи да им гледа мачовете

Никой няма да ходи да гледа мача с "Реал" :o Ти нормален ли си или са те напекли облаците днес?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 сеп 2014 16:56

Утре група привърженици на отбор Х отиват в сектор А на международен мач на отбор Y и почват да скандират обидни неща, делегатите на УЕФА обикновено са в А сектор и така докарват наказание на отбора домакин, интересно ми е това лавинообразно действие как ще бъде спряно, някой ако си мисли, че ще наложи насилие много се е излъгал, а за насилие наказанията са още по тежки

Учудвам се, че се радвате на подобни неща.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 05 сеп 2014 16:59

turbogena написа:
percival написа:

Е лъжа ли е ?

Тука си прав ,ако има някой клуб който да се "сърди" на феновете на ЦСКА ,то това е Стяуа ,заради наказанието за празен стадион.Тук обаче идва един въпрос,на мача в Румъния ,ясно и отчетливо се чуваха възгласи "Цигани,Цигани..... " ,тогава наказание не последва.Дали тогава кироага е покрил масрафа на делегата или не ,не знам.Може и да са направили компромис от УЕФА.Сега обаче се опитаха да натопят "изгубените души".ама им се върна.
Наказанието поне според мен и спрямо правилата на УЕФА е леко и закъсняло ,спрямо родната действителност, е прекалено тежко и безпочвено.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 05 сеп 2014 17:01

RedeviL написа:

Вие, щото си ги лупате редовно и случайно не ви отмъкнаха една титла под носа в 12 без 5, та голяма обич между вас - за чудо и приказ! :mrgreen:

И какво излиза? Всички ви лупаме редовно от в знак на "любов" шепа паплач решиха да провокират поддръжниците на Лудогорец, за да издействат наказания на клуба! Мишоци........с друго като не можете с удари под кръста действате, че на побратимите си добро направихте! Оставихте ги на празен стадион да играят! Току що говорих с познати, дистрибутори са ми на фирмата, фенове са на ЦСКА...........и знаеш ли какво ми казаха......- Братле, отдавна я няма тази армейска публика, която всички помним. Напълнило се е с напушени дечурлига, които ходят само с едната цел.............сещате се коя е! Затова много от нормалните хора не ходят вече по стадионите!......
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”