На мача с Франковистите ще викам Неандерталци сте!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
percival написа:
Е лъжа ли е ?
Хайде стига сме си затваряли очите ,почти не минава мач без расистки обиди в родното първенство.Свастиките също не са рядкост !
А тая декларация е мега гнусна ! От УЕФА наказват отбора на домусага,а те пак ЦСКА са виновни ,а бе ей !
RedeviL написа:TristaNNN написа:Не мога да разбера откъде у вас е цялото това злорадство. Айде, цесекистите ги разбирам, и мен да ме лупат толкова пъти и да нямам победа над Лудогорец и аз ще озлобея към тях, ами другите?
Вие, щото си ги лупате редовно и случайно не ви отмъкнаха една титла под носа в 12 без 5, та голяма обич между вас - за чудо и приказ!
RedeviL написа:fen-fen написа:TristaNNN написа:Не мога да разбера откъде у вас е цялото това злорадство. Айде, цесекистите ги разбирам, и мен да ме лупат толкова пъти и да нямам победа над Лудогорец и аз ще озлобея към тях, ами другите?
Факт е, че за пореден път ставаме за резил пред светаСега вместо UEFA.COM да пише интересни и обстойни статии за развитието, израстването и възхода на Лудогорец, та белким някой западняк прочете нещо хубаво за България, ще четем "Българите са расисти".
Tрудно е за разбиране а и на кого да обясниш? На пуберите ли? Тоя форум се е превърнал в класна стая на 5-ти клас. С жалки човечета не ми се спори пък и няма смисъл! То си знае неговото...........
Кво има да се спори толкова!? Човекът над теб ви пита - лъжа ли е? Аз ли виках "цигани" на румънците или вие?
turbogena написа:percival написа:
Е лъжа ли е ?
Хайде стига сме си затваряли очите ,почти не минава мач без расистки обиди в родното първенство.Свастиките също не са рядкост !
А тая декларация е мега гнусна ! От УЕФА наказват отбора на домусага,а те пак ЦСКА са виновни ,а бе ей !
Мани ги селяните от Разград ,ама смешното е ,че вие докарвате наказанието на "братята" ви от Букурещ. Сега ще играят на празен стадион заради вас.![]()
batmanlevski написа:да го затворят и целия стадион все тая,без това никой няма да ходи да им гледа мачовете
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
turbogena написа:percival написа:
Е лъжа ли е ?
Мани ги селяните от Разград ,ама смешното е ,че вие докарвате наказанието на "братята" ви от Букурещ. Сега ще играят на празен стадион заради вас.![]()
RedeviL написа:TristaNNN написа:Не мога да разбера откъде у вас е цялото това злорадство. Айде, цесекистите ги разбирам, и мен да ме лупат толкова пъти и да нямам победа над Лудогорец и аз ще озлобея към тях, ами другите?
Вие, щото си ги лупате редовно и случайно не ви отмъкнаха една титла под носа в 12 без 5, та голяма обич между вас - за чудо и приказ!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта