Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: Тема за Кирил Домусчиев

Мнениеот mozart » 17 юли 2014 19:46

BRF написа:
snakebite написа:
JimBeam написа:[

И кое точно е проблема тук или просто не обичате да ви казват истината в очите. Знае ли сте уж че не бил чист, ама правите проблем като ги вадят всичките тези неща. Нормално е да има интерес към него в момента на такава тема след като толкова години е бил на тъмно. Няма какво да се казва за останалите, защото всичко вече е казано през годините, а Кирил и брат му са все още непознати в тази светлина и никой за момента не си прави труда да пише против тях. Знае как да си плаща, вървежен е в момента и всички му угаждат, ама като спре кранчето ще го изядат жив и примери имаме не малко през годините. Кирил едва сега започва да го огрява прожектора и е нормално да започнат да се пишат такива неща и вие трябва да ги приемате, а не да се правите на обидени и възмутени. Научете се да приемате критика и да бъдете атакувани, защото не може само добри неща да се пишат за вас и това трябва да ви е станало ясно. При първите критики и нападки към вас феновете ви се обидиха и си биха шута от форума, ама докато валяха похвални теми за вас всички се кефехте и ви текаха лигите и в момента в който започнаха да ви атакуват другите фенове почнахте да ревете че не наказват хората които провокират и се махнахте от форума. Я вижте какво става по другите форуми на ЦСКА, Левски, Ботев и Литекс как валят обиди от една страна на друга, но никой не си е бил шута за разлика от вас. И тях ги обиждат и подиграват ама те го приемат като мъже а не като новоизлюепни фенчета като вас които все още не знаят какво е загуба и сух сезон и почнахте да ревете и да недоволствате. И не ми излизайте с номера че ти например си от 15 години фен на Лудогорец, защото всички знаем че не е така. Всички вие сте били фенове на ЦСКА и Левски и сте давали мило и драго за тях, а местният отбор само сте го гледали отстрани. Нали ви видяхме при първата титла като взимаха интервюта на феновете ви от стадиона и как всички казваха Аз бях преди от Левски, ама сега съм за Лудогорец, Аз бях от ЦСКА, ама сега съм за Лудогорец и т.н.

Виж сега..след като не си запознат - не говори !
Ние си имаме независим форум и много често аз съм един от най-големите критици на Домусчиев. Иначе за произхода на парите му и далаверите му си има контролни органи. Не съм аз човека, който да се занимава с това. Мен ме интересуват чисто футболни неща и с много неща не съм съгласен с Домусчиев.
Естествено е да си бия шута от тука( от форума) след като постоянно има модераторски произвол и хейт-теми. Достатъчно съм интелигентен за да споря с хора , които считам не на нивото ми...
Хората от нашия форум ме познават не само зад клавиатурата и знаят от кога съм фен на Лудогорец и от кога сме се засичали на стадиона в Разград, повярвай , това е мнооооого преди Домусчиев, възможно е дори да не си бил роден тогава !!

:o :? :lol: Този форум от какво е зависим?

В този форум ни се налага да се съобразяваме с модератори фенове на други отбори, които не спазват правилата и оставят обидни мнения на просташки език и други подобни! Няма смисъл да се борим с вятърните мелници, имаме си форум където си обсъждаме каквото желаем на нормален тон, без обиди. Всеки е добре дошъл при нас стига да спазва добрия тон, но вече там сме на наша територия! Поздрави на всички!
Аз съм от Микре Юнайтед

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 17 юли 2014 19:53

vlado77 написа:А в кой форум го има администратор да обижда потребител и да банват потребителя? Ама то при вас беше "Който плаща,той кара влака". ;)
И сигурен ли си,че няма как да знам за какво чатите? :lol:

Може, ако баннатият потребител е съгрешил стотина пъти преди и е бил пожален от друг Администратор десетки пъти заради заради, това че е бил толерантен (моя милост)! Иначе си прав че може и да знаеш, кой знае колко профила си си направил, което също е против правилата...! Няма да пиша повече тук по тази тема, ако имаш някакви претенции на лични!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Караджов

Организационна структура на управление на Лудогорец

Мнениеот Караджов » 23 юли 2014 22:52

Една от основните задачи на всеки висш мениджър е да формира организационната структура на управление на компанията, както и своевременно да я променя, когато има такава нужда. Организационната структура на управление е едно от най-мощните средства в усилията на мениджърите организацията им да е ефективна и конкурентоспособна.

Ако става дума за собственик/предприемач, който сам ръководи своя бизнес- визирам др. Домусчиев Изображение то формирането, както и своевременната промяна на организационната структура на управление е също една от неговите лични основни задачи.

За да се справят успешно с тази своя задача мениджърите/предприемачите трябва да си отговорят на два въпроса:

Какви са изискванията, които организационната структура на управление трябва да удовлетвори в точно определена ситуация от живота на организацията?
Как могат да бъдат задоволени тези изисквания? В този ред на мисли за моят любим отбор при провал в Шампионската лига -не дай си боже!!! Как виждате бъдещето на Лудогорец и не е ли време да започне да се разчита на повече българи във състава . Нека всички другари и господа споделят своите мнения

мили

Мнениеот мили » 24 юли 2014 12:23

Ще се налагат толкова, колкото е възможно. Ще играят, ако са по-добри от чужденците.
Това е клубен отбор, а не национален. В отбора могат да играят толкова чужденци, колкото позволяват правилниците на БФФ, УЕФА и ФИФА.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юли 2014 13:18

мили написа:Ще се налагат толкова, колкото е възможно. Ще играят, ако са по-добри от чужденците.
Това е клубен отбор, а не национален. В отбора могат да играят толкова чужденци, колкото позволяват правилниците на БФФ, УЕФА и ФИФА.

Интересна и ПРАВИЛНА гледна точка!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2014 17:41

инж. Ромзо написа:Как мислите, колко време ще се мине, докато някоя читава мутра поръча да разстрелят зализания нагляр?
Аз мисля, че не много.

И това ще те направи безкрайно щастлив, нали супниче розавко?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 11 авг 2014 19:00

Тоя път Домуса е изтрещял тотално и е длъжен веднага да даде задна, защото се излага:

"Спомнете си коментаторите от миналото, чийто гласове още ми звучат в ушите. Тогава те защитаваха българското."

Кои коментатори бре Кириле? Петела ли имаш предвид? :lol: Точно хората от Нова са най-добрите в бранша и неслучайно човек като включи на някой английски мач (или в случая от ШЛ) веднага му прави впечатление разликата (видимо и на Домусчиев). Не знам за чий се е хванал точно за Тренев, но изобщо не е прав. Викаше доста на наш'те голове, непрекъснато изтъкваше какви дивиденти ще донесе евентуално класиране за България и Лудата гора. Просто няма причина да подхваща топ журналист.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2014 19:14

rebelheartous написа:Тоя път Домуса е изтрещял тотално и е длъжен веднага да даде задна, защото се излага:

"Спомнете си коментаторите от миналото, чийто гласове още ми звучат в ушите. Тогава те защитаваха българското."

Кои коментатори бре Кириле? Петела ли имаш предвид? :lol: Точно хората от Нова са най-добрите в бранша и неслучайно човек като включи на някой английски мач (или в случая от ШЛ) веднага му прави впечатление разликата (видимо и на Домусчиев). Не знам за чий се е хванал точно за Тренев, но изобщо не е прав. Викаше доста на наш'те голове, непрекъснато изтъкваше какви дивиденти ще донесе евентуално класиране за България и Лудата гора. Просто няма причина да подхваща топ журналист.

А работа ли е на един коментатор на футболен мач да пресмята дивидентите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 авг 2014 09:04

Кашчей написа:
rebelheartous написа:Тоя път Домуса е изтрещял тотално и е длъжен веднага да даде задна, защото се излага:

А работа ли е на един коментатор на футболен мач да пресмята дивидентите?

Що да не ги пресмята, бе :?: Да не си му ти началник, ако иска ще се бара за ташаците, щом си го харесват, ще си работи там :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Лудогорец”