Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Мнениеот kev1n » 08 яну 2014 23:14

според нечия логика, оня Съндей Мъндей Фрайдей е по-добър и по-перспективен :) АМА АРИ :д

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 яну 2014 23:23

kev1n написа:
След като пристигна в България, Мисиджан показа много класа. У него има всичко, за да се върне в Западна Европа в по-силен отбор и да накара хората от Вилем II да съжаляват горчиво за това, че са го изпуснали, завършва анализът.

Аз работя с примери и факти, не си измислям и не живея в заблуда. Както и когато най-четения ежедневник във 5o-6o милионна държава казва че 4-5 клуба от елита "оглеждат" "холандски талант", си прявя извод, че футболиста не е обикновен талант.. е верно не е Саного например, но не са много 18 годишните със 6о мача (профи) и 2о за младежките гарнитури. :)

Ето ти го отново, ясно не си искъл да го видиш, и понеже явно нямаш топки, ще ти напомня отново.

Очаквам извинението ти :)

Виж сега брато,аз имам гранде топки(брей как звучи :) ),но просто не виждам за какво да ти се извинявам!Казах си мнението,ти си каза твоето-това е,мисля да
приключим спора!
Кой бил прав времето ще покаже и по-добро първенство от нашето,когато Мисиджан бъде продаден.Само ще ти напомня за една "огромна" звезда на "Левски" с 37 гола за няколко месеца.Къде се намира той сега!!??(сигурно се сещаш за кого те питам).За да не кажеш,че съм пристрастен ще ти дам пример и с наша звезда.Спас Делев преди да го продадем в Турция според маркета цената му беше 2.5 млн.евро.Можеш ли да ми кажеш в кой отбор играе сега като не си фен на ЦСКА?(т.е. не се интересуваш от бивши играчи на други отбори).

ПП Може би от статията за която си дал линк,това ти е направило впечатление:

Според Еuro.com.ua, акцентът е поставен върху холандски играчи от ниските дивизии, които в родината си няма как да блестят, но в България стават
истински звезди.

За Родригес и Мисиджан пък е написано, че имат сходна съдба. И двамата не са оценени в холандските си отбори, но в България правят фурор. Родригес, който е национал на Кабо Верде, е пуснат с лека ръка от Ден Хааг, а Мисиджан - от Вилем II.

И накрая:
Щом Маркиньос от "Локомотив" София има почти двойно повече голове в нашето първенство(състоящо се от отбори като Пирин ГД,Нефтохимик и Любимец) от голямата звезда Мисиджан-не знам въобще за какво спорим??!
Последна промяна от CSKA 78 на 09 яну 2014 00:16, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 09 яну 2014 00:16

CSKA 78 написа:
kev1n написа:
След като пристигна в България, Мисиджан показа много класа. У него има всичко, за да се върне в Западна Европа в по-силен отбор и да накара хората от Вилем II да съжаляват горчиво за това, че са го изпуснали, завършва анализът.

Аз работя с примери и факти, не си измислям и не живея в заблуда. Както и когато най-четения ежедневник във 5o-6o милионна държава казва че 4-5 клуба от елита "оглеждат" "холандски талант", си прявя извод, че футболиста не е обикновен талант.. е верно не е Саного например, но не са много 18 годишните със 6о мача (профи) и 2о за младежките гарнитури. :)

Ето ти го отново, ясно не си искъл да го видиш, и понеже явно нямаш топки, ще ти напомня отново.

Очаквам извинението ти :)

Виж сега брато,аз имам гранде топки(брей как звучи :) ),но просто не виждам за какво да ти се извинявам!Казах си мнението,ти си каза твоето-това е,мисля да
приключим спора!
Кой бил прав времето ще покаже и по-добро първенство от нашето,когато Мисиджан бъде продаден.Само ще ти напомня за една "огромна" звезда на "Левски" с 37 гола за няколко месеца.Къде се намира той сега!!??(сигурно се сещаш за кого те питам).За да не кажеш,че съм пристрастен ще ти дам пример и с наша звезда.Спас Делев преди да го продадем в Турция според маркета цената му беше 2.5 млн.евро.Можеш ли да ми кажеш в кой отбор играе сега като не си фен на ЦСКА?(т.е. не се интересуваш от бивши играчи на други отбори).

ПП Може би от статията за която си дал линк,това ти е направило впечатление:

Според Еuro.com.ua, акцентът е поставен върху холандски играчи от ниските дивизии, които в родината си няма как да блестят, но в България стават
истински звезди.

За Родригес и Мисиджан пък е написано, че имат сходна съдба. И двамата не са оценени в холандските си отбори, но в България правят фурор. Родригес, който е национал на Кабо Верде, е пуснат с лека ръка от Ден Хааг, а Мисиджан - от Вилем II.

Спас не е ли в Лас Палмас в сегунда ?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 яну 2014 00:23

Спас не е ли в Лас Палмас в сегунда ?

Там е.Но аз попитах колегата ти дали знае.Смисъла е,голямата звезда в българското първенство,колко струва в първенство извън нашето?!!(в повечето случаи).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 09 яну 2014 09:47

И какво от това че Маркиньос имал повече голове? Или ще кажеш, че статистиката е определящия фактор кой е по-добър играч?
А и мен честно казано не ме интересува къде ще отиде Мисиджан след Лудогорец - важното е да се вземат добри пари за него и толкова. Какво да му се радвам, че вкарва и бележи за друг отбор?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 яну 2014 09:59

hijack1 написа:И какво от това че Маркиньос имал повече голове? Или ще кажеш, че статистиката е определящия фактор кой е по-добър играч?
А и мен честно казано не ме интересува къде ще отиде Мисиджан след Лудогорец - важното е да се вземат добри пари за него и толкова. Какво да му се радвам, че вкарва и бележи за друг отбор?

Ако някой стане титуляр във водещ отбор в голямо първенство ще е тръпка да се гледа.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 яну 2014 15:05

tsonpen написа:Много гъсто наситена програма с мачове през подготовката:

16 януари, Сандански - Пирин Благоевград

22 януари, Анталия - Рубин Казан
25 януари, Анталия - ЧФР Клуж
28 януари, Анталия - Шериф Тираспол
29 януари, Анталия - Гурник Забже

4 февруари, Испания - ?
6 февруари, Испания - ?
8 февруари, Испания - ?
12 февруари, Испания - ?

15 февруари, България - Нефтохимик
20 февруари, Рим - Лацио
............

http://gong.bg/view_article.php?article_id=395783

Който е правил програмата е малоумен.
Тези мачове хем ще доведат до натрупване на умора, хем няма да има време за подготовка от тях и не на последно място се рискува да се получат нежелани контузии.
Тази програма ще ви изиграе лоша шега

Кога ще правят подготовка и тренировка за обем нямам идея.
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2014 15:16

Дано този път наистина играете с Рубин Казан.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Лудогорец”