Селекция и подготовка, зима 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- bojo0o0o94
- Контакти:
Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014
Нещо много интересно http://www.caughtoffside.com/2012/01/24 ... wonderkid/
според нечия логика, оня Съндей Мъндей Фрайдей е по-добър и по-перспективен
АМА АРИ :д

kev1n написа:След като пристигна в България, Мисиджан показа много класа. У него има всичко, за да се върне в Западна Европа в по-силен отбор и да накара хората от Вилем II да съжаляват горчиво за това, че са го изпуснали, завършва анализът.
Аз работя с примери и факти, не си измислям и не живея в заблуда. Както и когато най-четения ежедневник във 5o-6o милионна държава казва че 4-5 клуба от елита "оглеждат" "холандски талант", си прявя извод, че футболиста не е обикновен талант.. е верно не е Саного например, но не са много 18 годишните със 6о мача (профи) и 2о за младежките гарнитури.![]()
Ето ти го отново, ясно не си искъл да го видиш, и понеже явно нямаш топки, ще ти напомня отново.
Очаквам извинението ти
Виж сега брато,аз имам гранде топки(брей как звучи

приключим спора!
Кой бил прав времето ще покаже и по-добро първенство от нашето,когато Мисиджан бъде продаден.Само ще ти напомня за една "огромна" звезда на "Левски" с 37 гола за няколко месеца.Къде се намира той сега!!??(сигурно се сещаш за кого те питам).За да не кажеш,че съм пристрастен ще ти дам пример и с наша звезда.Спас Делев преди да го продадем в Турция според маркета цената му беше 2.5 млн.евро.Можеш ли да ми кажеш в кой отбор играе сега като не си фен на ЦСКА?(т.е. не се интересуваш от бивши играчи на други отбори).
ПП Може би от статията за която си дал линк,това ти е направило впечатление:
Според Еuro.com.ua, акцентът е поставен върху холандски играчи от ниските дивизии, които в родината си няма как да блестят, но в България стават
истински звезди.
За Родригес и Мисиджан пък е написано, че имат сходна съдба. И двамата не са оценени в холандските си отбори, но в България правят фурор. Родригес, който е национал на Кабо Верде, е пуснат с лека ръка от Ден Хааг, а Мисиджан - от Вилем II.
И накрая:
Щом Маркиньос от "Локомотив" София има почти двойно повече голове в нашето първенство(състоящо се от отбори като Пирин ГД,Нефтохимик и Любимец) от голямата звезда Мисиджан-не знам въобще за какво спорим??!
Последна промяна от CSKA 78 на 09 яну 2014 00:16, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
CSKA 78 написа:kev1n написа:След като пристигна в България, Мисиджан показа много класа. У него има всичко, за да се върне в Западна Европа в по-силен отбор и да накара хората от Вилем II да съжаляват горчиво за това, че са го изпуснали, завършва анализът.
Аз работя с примери и факти, не си измислям и не живея в заблуда. Както и когато най-четения ежедневник във 5o-6o милионна държава казва че 4-5 клуба от елита "оглеждат" "холандски талант", си прявя извод, че футболиста не е обикновен талант.. е верно не е Саного например, но не са много 18 годишните със 6о мача (профи) и 2о за младежките гарнитури.![]()
Ето ти го отново, ясно не си искъл да го видиш, и понеже явно нямаш топки, ще ти напомня отново.
Очаквам извинението ти
Виж сега брато,аз имам гранде топки(брей как звучи),но просто не виждам за какво да ти се извинявам!Казах си мнението,ти си каза твоето-това е,мисля да
приключим спора!
Кой бил прав времето ще покаже и по-добро първенство от нашето,когато Мисиджан бъде продаден.Само ще ти напомня за една "огромна" звезда на "Левски" с 37 гола за няколко месеца.Къде се намира той сега!!??(сигурно се сещаш за кого те питам).За да не кажеш,че съм пристрастен ще ти дам пример и с наша звезда.Спас Делев преди да го продадем в Турция според маркета цената му беше 2.5 млн.евро.Можеш ли да ми кажеш в кой отбор играе сега като не си фен на ЦСКА?(т.е. не се интересуваш от бивши играчи на други отбори).
ПП Може би от статията за която си дал линк,това ти е направило впечатление:Според Еuro.com.ua, акцентът е поставен върху холандски играчи от ниските дивизии, които в родината си няма как да блестят, но в България стават
истински звезди.
За Родригес и Мисиджан пък е написано, че имат сходна съдба. И двамата не са оценени в холандските си отбори, но в България правят фурор. Родригес, който е национал на Кабо Верде, е пуснат с лека ръка от Ден Хааг, а Мисиджан - от Вилем II.
Спас не е ли в Лас Палмас в сегунда ?
Спас не е ли в Лас Палмас в сегунда ?
Там е.Но аз попитах колегата ти дали знае.Смисъла е,голямата звезда в българското първенство,колко струва в първенство извън нашето?!!(в повечето случаи).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
И какво от това че Маркиньос имал повече голове? Или ще кажеш, че статистиката е определящия фактор кой е по-добър играч?
А и мен честно казано не ме интересува къде ще отиде Мисиджан след Лудогорец - важното е да се вземат добри пари за него и толкова. Какво да му се радвам, че вкарва и бележи за друг отбор?
А и мен честно казано не ме интересува къде ще отиде Мисиджан след Лудогорец - важното е да се вземат добри пари за него и толкова. Какво да му се радвам, че вкарва и бележи за друг отбор?
hijack1 написа:И какво от това че Маркиньос имал повече голове? Или ще кажеш, че статистиката е определящия фактор кой е по-добър играч?
Ако някой стане титуляр във водещ отбор в голямо първенство ще е тръпка да се гледа.
[center]
[/center]

tsonpen написа:Много гъсто наситена програма с мачове през подготовката:
16 януари, Сандански - Пирин Благоевград
22 януари, Анталия - Рубин Казан
25 януари, Анталия - ЧФР Клуж
28 януари, Анталия - Шериф Тираспол
29 януари, Анталия - Гурник Забже
4 февруари, Испания - ?
6 февруари, Испания - ?
8 февруари, Испания - ?
12 февруари, Испания - ?
15 февруари, България - Нефтохимик
20 февруари, Рим - Лацио
............
http://gong.bg/view_article.php?article_id=395783
Който е правил програмата е малоумен.
Тези мачове хем ще доведат до натрупване на умора, хем няма да има време за подготовка от тях и не на последно място се рискува да се получат нежелани контузии.
Тази програма ще ви изиграе лоша шега
Кога ще правят подготовка и тренировка за обем нямам идея.

Дано този път наистина играете с Рубин Казан.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]