XIII кръг, Лудогорец - Литекс, 2:4
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XIII кръг, Лудогорец - Литекс, 2:4
Сега гледам по ню 7,коментари още поне 2-3 щели да ни вкарат....кой да ни ги вкара ?Съдийчетата ли?Г.Ганчев отново в акция.Бяхме го позабравили ,него и номерцата му.
Незнам..но Черноморец са доста сериозен отбор, днес правят хикс на терена на Металист (Харков), водача в местната лига...А и са пред Динамо Киев, доста сериозен отбор !!
Надявам се че мотивацията там ще бъде на макс, особено в защита, и ше може да вземем нещо ! Мисля че Черноморец са фаворит обаче конкретно за този мач !!
Надявам се че мотивацията там ще бъде на макс, особено в защита, и ше може да вземем нещо ! Мисля че Черноморец са фаворит обаче конкретно за този мач !!
ЛУДОГОРЕЦ написа:Сега гледам по ню 7,коментари още поне 2-3 щели да ни вкарат....кой да ни ги вкара ?Съдийчетата ли?Г.Ганчев отново в акция.Бяхме го позабравили ,него и номерцата му.
Мамка им съдии... Гадно е да ви режат,а ???
Питаш ли ги половината отбори в А група,когато ираеха с вас миналата и по-миналата година ? Ама тогава съдиите,бяха хора и било нормално да грешат. От днес са вече неадекватни.

Баси Сватбата. Баш на вас да свири дузпа.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- paceto
- Контакти:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Сега гледам по ню 7,коментари още поне 2-3 щели да ни вкарат....кой да ни ги вкара ?Съдийчетата ли?Г.Ганчев отново в акция.Бяхме го позабравили ,него и номерцата му.
По-добре спри да се излагаш с такива коментари.
Литекс преди мелето изпусна два чисти гола, а след него още два като най-фрапантно беше това на Десподов.
Знам, че те боли от загубата ама такива коментари да пишеш не ти прави чест изобщо.
paceto написа:ЛУДОГОРЕЦ написа:Сега гледам по ню 7,коментари още поне 2-3 щели да ни вкарат....кой да ни ги вкара ?Съдийчетата ли?Г.Ганчев отново в акция.Бяхме го позабравили ,него и номерцата му.
Литекс преди мелето изпусна два чисти гола, а след него още два като най-фрапантно беше това на Десподов.
Знам, че те боли от загубата ама такива коментари да пишеш не ти прави чест изобщо.
Добре,значи сме слабаци.Това,че не броите нашите,само вашите...това как да го тълкувам.Ми най-естественото нещо е Литекс да бие Лудогорец с
6-7:0.Наздраве.
subzero написа:ЛУДОГОРЕЦ написа:Сега гледам по ню 7,коментари още поне 2-3 щели да ни вкарат....кой да ни ги вкара ?Съдийчетата ли?Г.Ганчев отново в акция.Бяхме го позабравили ,него и номерцата му.
Питаш ли ги половината отбори в А група,когато ираеха с вас миналата и по-миналата година ? Ама тогава съдиите,бяха хора и било нормално да грешат. От днес са вече неадекватни.![]()
Теб те подминавам с усмивка.....

subzero написа:ЛУДОГОРЕЦ написа:Сега гледам по ню 7,коментари още поне 2-3 щели да ни вкарат....кой да ни ги вкара ?Съдийчетата ли?Г.Ганчев отново в акция.Бяхме го позабравили ,него и номерцата му.
Питаш ли ги половината отбори в А група,когато ираеха с вас миналата и по-миналата година ? Ама тогава съдиите,бяха хора и било нормално да грешат. От днес са вече неадекватни.![]()
мисля че точно Сватбата изнерви мача, никой не говори за дузпата на Литекс , а за НАШАТА ! Тя изнерви мача, и съм склонен да оправдая нашите играчи, защото тъкмо бяхме нагънали Литекс и им подрязаха крилата !
Ставаше 2:3 и оттам нищо не се знае...
Сватбата е недекватник и не съдия за големи мачове..такива са Геоги Йорданов и Станислав Тодоров..
paceto написа:ЛУДОГОРЕЦ написа:Сега гледам по ню 7,коментари още поне 2-3 щели да ни вкарат....кой да ни ги вкара ?Съдийчетата ли?Г.Ганчев отново в акция.Бяхме го позабравили ,него и номерцата му.
По-добре спи да се излагаш с такива коментари.
Той винаги такива коментари пише когато другите са прави и истината не му отърва !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- paceto
- Контакти:
ЛУДОГОРЕЦ написа:paceto написа:ЛУДОГОРЕЦ написа:Сега гледам по ню 7,коментари още поне 2-3 щели да ни вкарат....кой да ни ги вкара ?Съдийчетата ли?Г.Ганчев отново в акция.Бяхме го позабравили ,него и номерцата му.
Добре,значи сме слабаци.Това,че не броите нашите,само вашите...това как да го тълкувам.Ми най-естественото нещо е Литекс да бие Лудогорец с
6-7:0.Наздраве.
Ама кой е казал, че сте слаби бре момче?Просто Литекс си вкара положенията и направи още куп пропуски.
Първото полувреме ви смазаха и не знаехте къде се намирате и трябваше да дойде второто, за да започнете да играете.
В момента говорим са положенията на Литекс, защото ти започна с това че са имали положения, а нямало кой да ги вкара и вкарваш някакви странични причини, което пак казвам не ти прави чест изобщо.
Естествено, че и вие имахте такива, но на Литекс бяха по-чисти в този период на мача, за който говорих.
Успокой се малко и мисли трезво.
snakebite написа:никой не говори за дузпата на Литекс , а за НАШАТА ! Тя изнерви мача, и съм склонен да оправдая нашите играчи, защото тъкмо бяхме нагънали Литекс и им подрязаха крилата !
Ставаше 2:3 и оттам нищо не се знае...
Пич дузпата не е 100% гол, така че не може да се каже така смело, ставаше 2:3.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]