Лудогорец в група B на ЛЕ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Лудогорец в група B на ЛЕ

Мнениеот Siegfried » 30 авг 2013 19:31

Като фен на Нефтохимик пожелавам успех на единствения ни Евробоец този сезон! ПСВ са най-сериозният противник, останалите не са страшилища, а и е време за мъст срещу хърватското Динамо :twisted: Дано да минете групата, лудогорци! България е с вас ;) :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 авг 2013 19:37

tsonpen написа:
drvasko98 написа:
terrorist написа:Динамо З от една класа са с Лудогорец,

Голям бисер. Отбор играл 4-5 в групите на ШЛ и още поне толкова в тези на ЛЕ/УЕФА и отбор почти дебютиращ от по-слабо или поне равностойно първенство (за тези дето ще скочат да сравнят Риека с Ботев)

Сега не знам как ще е, но миналата година само да бяхме с Владо Стоянов на вратата и Динамо тежко катастрофираха в Лудогорец. Нямаше да им помогнат нито съдии, нито късмет, нито неопитността на Петев.

Гледам няма го вратаря Келава,който спаси Динамо Загреб,Ибанез е преотстъпен в Аржентина имат други продадени Вида го няма също.Самир обаче още е там.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 авг 2013 19:38

Parmalat написа:Гледам няма го вратаря Келава,който спаси Динамо Загреб,Ибанез е преотстъпен в Аржентина имат други продадени Вида го няма също.Самир обаче още е там.

Саид Хюсеинович е там :mrgreen:
Беше титуляр срещу Аустрия и го замениха към 75 минута някъде, май..
Последна промяна от ralka_levskarka на 30 авг 2013 19:39, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 30 авг 2013 19:39

Ако "Динамо" се излъжат да вземат Петев наистина сме извадили страхотен късмет :lol: Иначе не смятам че сме изтеглили кой знае какъв жребий. Средно-силна група за мен и по-зле можеше да е и много по-добре. От отборите във втора урна Динамо са по-скоро от неудобните, а от тези в трета, можеше да има само няколко по-лоши варианта. За водача в групата няма какво да говорим, който да беше едва ли щеше да има значение. Не ми харесва програмата. Започваме с трите най-трудни мача, когато момчетата ще си вярват най-много. Ако не тръгнем добре, може да се обезверим и да не си вземем и по-леките мачове. Реално вярвам, че можем да вземем от 4 до 8 точки и третото място.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 авг 2013 19:40

ralka_levskarka написа:
Parmalat написа:Гледам няма го вратаря Келава,който спаси Динамо Загреб,Ибанез е преотстъпен в Аржентина имат други продадени Вида го няма също.Самир обаче още е там.

Гледах го срещу Шериф в Загреб.Три пъти се хвана за главата след като си изпорти положенията. :lol:
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 авг 2013 19:43

Parmalat написа:
ralka_levskarka написа:

Гледах го срещу Шериф в Загреб.Три пъти се хвана за главата след като си изпорти положенията. :lol:

Още отглежда ли си шкембенцето? :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 30 авг 2013 19:46

Лудогорец имат шанс за второто място. Дано се възползват. ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 авг 2013 19:52

tsonpen написа:
Parmalat написа:
ralka_levskarka написа:

Още отглежда ли си шкембенцето? :lol:

Да.Даже леко е набъбнало.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 авг 2013 20:08

Добра група. Да, в нея е и ПСВ, но беше почти сигурно, че ще има 1 такъв отбор.
Преди жребия не съм се замислял докъде ще стигне Лудогорец а и очаквах пак някакъв кофти късмет но сега мисля, че ако подходят на 100% сериозно имат всички шансове да излязат от групата.

Просто са ДЛЪЖНИ с всички сили да се хвърлят в ЛЕ, подобна група не се пада всеки път. Това им е шанса.
От мен.. в Европа - УСПЕХ!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 30 авг 2013 20:33

ПСВ са абсолютен фаворит в групата и ще бъде изненада, ако не е първи. Също така към днешна дата нямаме никакво право да казваме, че сме по-добри от Динамо Загреб, но с тях ще е битка голяма, дано имаме шанс поне в единия мач. Черноморец Одеса колкото и да не звучи респектиращо все пак трябва да се подходи с максимална концентрация в мачовете с тях. Никой отбор няма да се предаде ей така, защото бил по-малко известен и титулуван в Европа. Относно програмата и на мен не ми харесва особено, защото може да тръгнем зле. От друга страна обаче, ако издържат добре първите три мача, после може да е значително по-лесно. Гледам, че последният мач е в Загреб и си мисля дали няма пак от него да зависи нещо. Най-голямата ми болка е, че мачовете няма да се играят в Разград. Мисля, че точно Националният стадион не е най-подходящия за нас феновете от Разград, а също така и за самия отбор. Доста далеч е от Разград и не всеки може да отиде. Атмосферата, която е в Разград, макар и с 5-6000 зрители е доста по-добра от тази в София. Но на този етап това е положението и ще трябва да се съобразим с това. Пожелавах успех на Лудогорец, дано да има късмет и шанс да се пребори в групата!

Върни се в “Лудогорец”