XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Мнениеот Santiago Munezz » 19 май 2013 03:21

Май ви стана навик в последната секунда а? :lol: :lol: :lol: Нека щото май бяхте забравили,че гостувате на "Геогри Аспарухов" срещу Отбора на народа !!!Излишно се бяхте помислили за много велики :lol: :lol: :mrgreen:
Да ви е честита "сигурната" победа ! :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 май 2013 05:50

snakebite написа:
tsonpen написа:Никакви подаръци никому! Това трябва да е основен принцип.

Да де ама вече се говори че ще има Полегнала е Тодорка с Ботев :) ..и сигурно има основания !

Всичко може да се говори, но защо трябва да вярваме? Досега такъв тип мач не сме играли. Но друг е въпросът, че съставът ще е доста орязан в следващия мач - без Гулдан, Безяк, а може и други да са натрупали картони. Не е ясно и каква ще е мотивацията, макар и да не е станало нещо кой знае какво - това е играта - има и тежки загуби, както и приказни победи.
И нека вкарам малко конспирация, но първо да кажа, че не съм гледал повторения на спорните ситуации, а от трибуните не ги видях добре. И също, че основната причина за провала е, че нашите не си вкараха положенията и може би това, че не играха атакуващо и със самочувствие. Обаче - не е ли перфектен начин да се побутне един отбор като се раздадат картони на повече от 10 човека и от двата състава и след това избереш на кого да дадеш втори жълт картон. Повод винаги ще се намери в един нервен мач. Всички знаем, че даването на картон често е дискусионно и е по преценка на съдията. Освен това в този мач това е перфектният инструмент, защото първенството за "Левски" свърши и натрупването на картони тях въобще не ги притеснява, докато за Лудогорец следва тежък мач. Има само няколко футболиста, които трудно могат да бъдат заменени успешно в състава на Лудогорец. Единият е Гулдан, който между другото изключително рядко получава картони. Много искам да видя повторения на положенията и за двата му жълти картона. Пак повтарям, че с това не оправдавам загубата, защото с 1-2 гола от нашите положения, това нямаше да има значение. Макар че изгонването на Гулдан е в полза на "Левски" и в този и в следващия мач, ако мачът беше завършил равен. 7 човека от нашите са получили картони. Половината от тези, които играха в мача.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 май 2013 06:03

Santiago Munezz написа:Май ви стана навик в последната секунда а? :lol: :lol: :lol: Нека щото май бяхте забравили,че гостувате на "Геогри Аспарухов" срещу Отбора на народа !!!Излишно се бяхте помислили за много велики :lol: :lol: :mrgreen:

Прави впечатление едно синьо злорадство, което май не съм срещал при други. Повечето от нас не са твърдели, че ще имаме сигурна победа, пък и какво лошо има човек да има очаквания. А наша победа беше доста вероятна, но сами сме си виновни. Може би основно за пропуските през втория сезон - многото равни мачове, които позволиха да стигнем до тук и една грешка или един мач да решат нещата в друга полза.

Не знам и какво толкова се радвате, като тази победа бетонира Тонев при вас. И блокирате катализатора на необходимите промени.

При нас след този мач е вече време да се направи един сериозен анализ на сезона и дано е за добро тази наистина болезнена загуба. Болезнена основно, защото е от отбор, който не заслужава нито титлата, нито победата, че дори и гола. Освен с това, че не спря да се бори за това, но нищо повече като качество, идеи и т.н.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 19 май 2013 06:55

tsonpen, за мен съдията се справи в този мач. Първият картон на Гулдан мисля, че беше за препъване на футболист от Левски, който се откъсваше по фланга. Да, нарушението не беше грубо, но все пак Гулдан беше последен в защитата и някои съдии даже могат да дадат червен картон. За мен съдията показа еднакъв критерии и може би заради това пожали Моци (имаше идентично нарушение на Ангелов преди това. На повторенията се виждаше всичко (само мога да поздравя ТВ7 за начина, по който излъчиха мача. Проблемът в този мач си е единствено в нас.
Доста добра бройка наши фенове се виждаше в сектора за гости. Изглеждаше поне на 30% запълнен. Имате ли информация колко билета са продадени на наши фенове?
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 май 2013 07:11

mad forest написа:tsonpen, за мен съдията се справи в този мач. Първият картон на Гулдан мисля, че беше за препъване на футболист от Левски, който се откъсваше по фланга. Да, нарушението не беше грубо, но все пак Гулдан беше последен в защитата и някои съдии даже могат да дадат червен картон. За мен съдията показа еднакъв критерии и може би заради това пожали Моци (имаше идентично нарушение на Ангелов преди това. На повторенията се виждаше всичко (само мога да поздравя ТВ7 за начина, по който излъчиха мача. Проблемът в този мач си е единствено в нас.
Доста добра бройка наши фенове се виждаше в сектора за гости. Изглеждаше поне на 30% запълнен. Имате ли информация колко билета са продадени на наши фенове?

Имаше едно, дори две наши откъсвания, които бяха спирани с нарушения и поне за едното можеше да се покаже червен картон. Случиха се през първото полувреме и близо до нашия сектор. А това на Гулдан (първото) ми беше далеч, но ми се стори дори, че нямаше контакт. Повторение не съм видял.
Че сами сме си виновни - съгласен. Това обаче не ме спира да съм подозрителен и към друго, поне докато не видя някои неща на запис.
Бройката не знам, имаше 6-7 автобуса от Разград и още стотина да сме дошли - може би около 400-500 човека.
Хубаво впечатление ми направи, че синята публика не скандираше масово срещу нас. Имаше отделни групи, които го правеха, но не беше масово. Явно нормалните хора преобладават. Това мога да посоча като разлика например с атмосферата на Армията. И като цяло представянето на синята публика беше на ниво, дори си запалиха единия транспарант :twisted: Но и те не бяха напълнили секторите си. Сектор "Б" беше пълен, но "В" беше пълен 2/3-ти. В изкопа нямаше никой ;)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 19 май 2013 07:57

tsonpen написа:
Santiago Munezz написа:Май ви стана навик в последната секунда а? :lol: :lol: :lol: Нека щото май бяхте забравили,че гостувате на "Геогри Аспарухов" срещу Отбора на народа !!!Излишно се бяхте помислили за много велики :lol: :lol: :mrgreen:

Прави впечатление едно синьо злорадство, което май не съм срещал при други. Повечето от нас не са твърдели, че ще имаме сигурна победа, пък и какво лошо има човек да има очаквания. А наша победа беше доста вероятна, но сами сме си виновни. Може би основно за пропуските през втория сезон - многото равни мачове, които позволиха да стигнем до тук и една грешка или един мач да решат нещата в друга полза.

Не знам и какво толкова се радвате, като тази победа бетонира Тонев при вас. И блокирате катализатора на необходимите промени.

При нас след този мач е вече време да се направи един сериозен анализ на сезона и дано е за добро тази наистина болезнена загуба. Болезнена основно, защото е от отбор, който не заслужава нито титлата, нито победата, че дори и гола. Освен с това, че не спря да се бори за това, но нищо повече като качество, идеи и т.н.

Нали ви бяхме "абонат" и ни биехте редовно на "Герена" ? Много бяхте вирнали нослетата нещо преди мача,много излишно самочувствие имахте,но добре ви свалихме на земята и то по вашия познат начин в последните секунди :lol: другия път като гостувате на "Георги Аспарухов" по умерено го давайте !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец

Мнениеот Santiago Munezz » 19 май 2013 08:11

Ивайло Лудогорец написа:Жалко че к...та Славия ще им легне 100 % . Както в много първенства не винаги най-добрите стават шампиони . Идва Сараево ,ние поне ще имаме шанс да влезем в групите на ЛЕ . ....

Изображение Изображение Изображение аааа няма такъв смях

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 19 май 2013 08:35

OOP написа:
tsonpen написа:Аз мисля, че шансовете на Лудогорец и "Левски" са по 50%, защото мачът на Герена ще е решаващ, а досега Лудогорец е успявал да се разправи с "Левски". При запазване на двете точки преднина и победа в София, резултатът от мача с "Ботев" Пловдив няма значение. Този полусезон "Левски" се дъни неочаквано и затова мисля, че равенство с Миньор или "Ботев" Враца не би било фантастика.
Нашето предимство е, че имаме две точки резерв за някое равенство и че в двубоите с "Левски" знаем как. Лудогорец също е в подем. Амбицията за борба с "Левски" е по-силна от тази за борба с ЦСКА.
Минусите на "Левски" са, че досега не са побеждавали Лудогорец и това, че подемът им бързо може да се окаже илюзия.

Анализатора пак се е изказал. Важно е да си вярвате ама чак пък толкова?!? Или си мислиш, че никога не може да загубите от Левски?!? Виж ако двата отбора бяха изиграли 50 мача и да кажеш, че Левски няма победа и това им е минус, както и че сте се разправили с нас може, но за три мача........и то с отбор във възможно най-кофти форма........За това много ще ви боли като ви РАЗМАЖЕМ на Герена....и тогава ще ревете я съдията я как сте нямали такива амбиции........важна е школата........и какви ли още не простотии

:lol: :lol: :lol: Много ми е гот особено за аналаизаторчето.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 19 май 2013 08:42

Поздравления за футболистите на Лудогорец, на които само шанса не им позволи да спечелят този мач. А на онези ,,сивкаво сините" ще им кажа: Отидете и целувайте Кишада, където си искате, защото той е причина да си вирните оклюманите носове.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец

Мнениеот FLANKER » 19 май 2013 09:22

FLANKER написа:Mинимална победа за Левски.Колеги от Разград ,не мисля,че Сините ще изпуснат и вторият си шанс! Все пак успех в събота! ;)

Написах го по рано.Горе главите Лудогорци! А ние изпадаме, какво да кажем? :(
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Лудогорец”