X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч

Мнениеот subzero » 27 окт 2012 22:56

България празнува !!! Херо и ОТБОРА на Черноморец свалиха на земята книжния шампион !! Днес стана ясно защо Херо стана треньор на годината,а не Петев. Щото с пари всеки може. Радваме се,че Херо е при нас. Ако беше Петев щяхме да сме сред изпадащите.
За мача....Черноморец игра като отбор,а Лудогорец реши,че свири Пастата и ще стане лесно. Съдията направи много грешки второто полувреме. Спести няколко картона за груби фаулове на зелените. Не свири дузпа(и) за нас,а и много обратни нарушения отново в полза на Лудогорец. Вдигната несъществуваща засада на Венци,който излизаше сам срещу вратаря. Жълт картон за Колев и без картон за Джуджето при положение,че последния не позволи на Стоян да изпълни аут. Ако трябва да сме честни и една игра с ръка на наш играч в нак.поле. ;) Лудогорец трябва да помислят за смяна на Петев. Това момченце е изчерпано !! Всъщност нека си седи. Ясни сте на всички. Няма да сме единствените. Не знам какво беше това самочувствие. Отбора ви не показа нищо. По едно време си мислих,че нашите са пили от хапчетата на Домусчиев. Минаваха ви като малки гари. И това при положение,че отбора ни не блести с класа. Отбора ни обаче е ОТБОР. А не събрани наемници от кол и въже. Уникален мач !!! Възмездието е сладко !! Благодарим ви,момчета !!! Всъщност можехте да си тръгнете с повече от 1:0. Липса на шанс,опит и....съдията ни лишиха от по-убедителна победа.
Публиката....смях!! :mrgreen: Шампиона на България,участника в ШЛ имаше 30-40 човека публика. В събота !! В мач смятан за дерби. :o Тук искам да благодаря на съгражданите ни от Нефтохимик,които вместо да подкрепят своя отбор,подкрепяха този на Лудогорец. Заради вас "бургазлии" победата е още по-сладка. ;) И да не забравя...европейската публика на Лудогорец замерваше бургазлии с бутилки. Съответно им бяха върнати доста по-голям брой. Разбира се бяха провокирани. Но това си е нормално. Още повече като идваш с нереално надуто самочувствие на "Лазур". Зеления балон се спука !!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 окт 2012 23:01

Бахти наглостта !!! :o Според Петев,Черноморец не били по-добри... :o Баси,не можеха да ни вкарат гол и 180 минути да беше мача. А можеха да си тръгнат с повече. Наглостта им няма край !!! :evil:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 окт 2012 23:15

subzero написа:Бахти наглостта !!! :o Според Петев,Черноморец не били по-добри... :o Баси,не можеха да ни вкарат гол и 180 минути да беше мача. А можеха да си тръгнат с повече. Наглостта им няма край !!! :evil:

Има мач и в Разград, споко. Виждам че сте доволни вече, успокойте топката
Иначе за Петев си прав...
Нормално е да имат самочувствие играчите - сметни им титлите, мачовете в евротурнирите, мачовете в национала.
Това че днес не са излезли и играли като отбор и сте ги надиграли по ваши думи, е отделен въпрос.
И на север и на юг - Лудогорец никой друг !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 окт 2012 23:22

snakebite написа:
subzero написа:Бахти наглостта !!! :o Според Петев,Черноморец не били по-добри... :o Баси,не можеха да ни вкарат гол и 180 минути да беше мача. А можеха да си тръгнат с повече. Наглостта им няма край !!! :evil:

Нормално е да имат самочувствие играчите - сметни им титлите, мачовете в евротурнирите, мачовете в национала.
Това че днес не са излезли и играли като отбор и сте ги надиграли по ваши думи, е отделен въпрос.

И кво като има мач в Разград ?? Ти наясно ли си,че дотогава нас може да ни няма ?? За това се радваме на всяка победа. А днешната поне за мен е една от най-важните. Както вече съм казвал,Херо знае как да си отмъсти. Направи го с ЦСКА пролетта,сега и с вас. Какво да им смятам на вашите играчи. Кои титли,кои мачове ??? 1 титла и 2 мача в ЕКТ. То срамота,не е за самочувствие. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 окт 2012 23:24

snakebite написа:

Ае стига бе!Да ги сметнем-титла 1,мачове в ЕКТ -2,в национала 2 :? .Изключвам Гъргоров ,който е шампион и с нас!Егати самочувствието без покритие!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 окт 2012 23:35

BRF написа:
Ае стига бе!Да ги сметнем-титла 1,мачове в ЕКТ -2,в национала 2 :? .Изключвам Гъргоров ,който е шампион и с нас!Егати самочувствието без покритие!

Какво се правиш на улав- само Бадема, Деко, Барт и Голубович имат общо над 30 титли и купи

Но не това е проблема- проблема е в тоя Петев, който лично мен взе да ме дразни...
Неадекватно води мачовете а за избора играчи за конкретния мач, двама от най-добрите- Деко и Гулдан днес резерви, Иван Стоянов - който се мотае цял сезон, титуляр !
Марсело и той явно мисли за трансферче.
На всички ни е ясно, че тоя сезон я няма нещо мотивацията и удоволствието от играта..
Сигналите бяха дори и в домакинските мачове, а че отбора е класен и когато иска може да играе чудесен футбол, ние си го знаем...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 окт 2012 23:41

snakebite написа:
BRF написа:

Какво се правиш на улав- само Бадема, Деко, Барт и Голубович имат общо над 30 титли и купи

Но не това е проблема- проблема е в тоя Петев, който лично мен взе да ме дразни...
Неадекватно води мачовете а за избора играчи за конкретния мач, двама от най-добрите- Деко и Гулдан днес резерви, Иван Стоянов - който се мотае цял сезон, титуляр !
На всички ни е ясно, че тоя сезон я няма нещо мотивацията и удоволствието от играта..
Сигналите бяха дори и в домакинските мачове, а че отбора е класен и когато иска може да играе чудесен футбол, ние си го знаем...

Кой е Деко ?? Дето вика един колега "Тоз само на срамния косъм на Деко може да мяза." :mrgreen:
Иначе ми е интересно дали щеше да напишеш това,ако бяхте победили ?? А Петев трябваше да си тръгне още след Загреб. Ама кой да знае. Все пак сте отбор от има-няма 2 години. :roll:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 окт 2012 23:43

snakebite написа:
BRF написа:

Сега след слаби мачове,това говорите!Преди това само обяснявахте колко сте велики и резултата от всеки мач зависи от вашето настроение!Е оказа се,че не сте прави.Имате си тема за треньора,където като ви писах,че не е кой знае какво ме нарекохте провокатор!Радвам се за слабите ви мачове,първо за да се отрезвите малко и второ защото вече ви настигаме!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 окт 2012 23:49

Мисля си,че ако Домусчиев махне Петев,трябва в Разград да направите банкет за Херо,а във форума да му спретнете фен тема. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 окт 2012 23:52

subzero написа:Мисля си,че ако Домусчиев махне Петев,трябва в Разград да направите банкет за Херо,а във форума да му спретнете фен тема. ;)

Никакви такива!Да си го държат!

Върни се в “Лудогорец”