28-ми кръг от "А" ПФГ: Лудогорец - Черноморец - 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: 28-ми кръг от "А" ПФГ: Лудогорец - Черноморец - 3:1

Мнениеот mad forest » 14 май 2012 00:03

tsonpen написа:Дузпата!
Сега отново гледах видео материала. Пуснах си няколко пъти точно това положение. Има го заснето от две камери, но я няма гледната точка на съдията, който е зад играчите и доста близо. Така, че не знаем какво вижда той.
За мен няма абсолютно никакво съмнение, че играчът на Черноморец събаря Марселиньо целенасочено. Марселиньо не пада нарочно.
Вижте внимателно материала. След момента на съприкосновението торса на Марселиньо тръгва рязко надолу, докато главата му няма това ускорение и изостава. Получава се нещо като камшичен удар във врата. За мен това е сигурен признак, че торсът се движи под въздействието на удар. Това не може да се направи нарочно от падащ човек. След това Марселиньо се притълкулва доста ефектно, но обърнете внимание на посоката в която пада торсът му. Тя съвпада с движението на играча на Черноморец, докато краката му продължават в посока движението в което се е движил Марселиньо. Затова и Марселиньо, който се е движил напред, се търкаля странично. Няма как това да стане, освен, ако върху него не е приложена сила от друг играч.
От тук нататък дали има дузпа да каже някой, който познава буквата на правилника. Но това на мен не ми прилича на приемлив контакт между двама играчи.

Точен и изчерпателен както винаги! Абсолютно си прав! И аз първия момент се заблудих, че няма дузпа, но може би по-скоро се притесних, че това е хляб за "доброжелателите" ни и сам за себе си реших, че дузпата е пресилена! Погледнато от камерата зад вратата обаче, се вижда ясно, че удара съвсем не е безобиден и всъщност дузпата е повече от чиста! Проблема обаче тук е, че това ако не се лъжа е първата дузпа свирена на Марселиньо и всички го смятат за симулант! Не че не се превива повече от необходимото де...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 14 май 2012 00:59

Как пък един не се намери да коментирата играта на отбора от Бургас, ей така от кумова срама, поне един. А те го заслужаваха, с уникалния мач който изнесоха. То не бяха ювелирни подавания, техника на скорост, издръжливост, спиращи дъха голови положения и как дори за 20 секунди някой не полежа търкаляйки се по терена в опит да бави играта. И изведнъж идва някаква "торта", представител на мрачните тъмни сили и не им разрешава да запишат заслужена разгромна победа. Каква всеселенска несправедливост господи, каква мъка.
Като му гледам феновете на футбола ни, хич не се учудвам на какво дередже е. То затова футболистите ни никога не са виновни при загуба, всеки друг само не и те.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 май 2012 08:39

dido77 написа:Как пък един не се намери да коментирата играта на отбора от Бургас, ей така от кумова срама, поне един. А те го заслужаваха, с уникалния мач който изнесоха. То не бяха ювелирни подавания, техника на скорост, издръжливост, спиращи дъха голови положения и как дори за 20 секунди някой не полежа търкаляйки се по терена в опит да бави играта. И изведнъж идва някаква "торта", представител на мрачните тъмни сили и не им разрешава да запишат заслужена разгромна победа. Каква всеселенска несправедливост господи, каква мъка.
Като му гледам феновете на футбола ни, хич не се учудвам на какво дередже е. То затова футболистите ни никога не са виновни при загуба, всеки друг само не и те.

Здравей,прбвал ли си да пикаеш срещу вятъра?? Е,нашите футболисти пикаха срещу Пастата и се опикаха. При цялото ми уважение към Лудогорец и неговите фенове,този мач го спечели съдията. А можехте да го спечелите сами. Тогава щяхме да коментираме играта на двата отбора. Сега няма смисъл. Надявам се,че такива победи не ви радват. Ама май са ми напразни надеждите!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 14 май 2012 08:44

Едно е сигурно, приятели: нарушихте много статуква и много хора започнаха да се дразнят! Едно обаче, ще ви кажа: не съм виждал по сърцат и раздаващ се отбор от Лудогорец в последните години. Имам чувството, че ако има в мача още едно полувреме, момчетата ще го изиграят на пълни обороти! Затова от сърце желая на тях и на всички фенове успех!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 май 2012 08:44

гледах ви първото полувреме, в което съдията си ви подпираше постоянно. [offtopic]Но скоро идва ЦСКА и ще има потоп. Който гледа животни, да ги скрие в съседното село, децата в Шумен при родата, да останат само мъжете, без един, за да се поднови поколението и да се построи ново, по-хубаво селище :lol:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: 28-ми кръг от "А" ПФГ: Лудогорец - Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 май 2012 09:41

vlado161 написа:
tsonpen написа:
vlado161 написа:"tsonpen" написа:
Аз най бих се радвал на такъв спектакъл, след който феновете на Черноморец да подкрепят нас на финала за Купата.

ха-ха :) Феновете на Черноморец едва ли ще подкрепят друг отбор освен техния :) и как точно искаш да ви подкрепят ? да пеят вашите песни? да са облечени в зелено, или да са във вашият сектор :) :lol: колко смешни сте новородените фенове от Разград !

Няма лошо да ти е весело. Идеята ми беше, че с феновете на Черноморец имаме повече допирни точки и можем да се постараем да запазим уважението едни към други. Такова уважение показват и треньорите на двата отбора. На теб това може и да ти е неразбираемо ;)
Мен ме радва, когато някой симпатизира на отбора, дори частично и безгласно.

Да,прав си неразбираемо ми е :) Домусчиев: Кацаме в Пловдив, бием и се прибираме в Разград
как да ви симпатизират феновете :)

Как да ви симпатизират НОРМАЛНИТЕ футболни фенове ( тези на които мозъка им не е черно-бял ) , когато играете за "чест" срещу всички ... с изключение на ЦСКА , където се надупихте ритуално . Дано поне Коко е взел някакви пари , иначе ставате най-обикновени ... ще се изразя тактично ( 16-и годишни кифли с лоша репутация ) . ;)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 14 май 2012 09:48

Междудругото "Локомотив" тази година за "ЦСКА" е това, което беше "Миньор" за нас. С тази разлика, че при "чуковете" има вероятност наистина да са протестирали срещу някой, докато "Локото" леко, замазано и не толкова шумно си легнаха на "червените".
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 май 2012 10:14

D.Georgiev написа:Междудругото "Локомотив" тази година за "ЦСКА" е това, което беше "Миньор" за нас. С тази разлика, че при "чуковете" има вероятност наистина да са протестирали срещу някой, докато "Локото" леко, замазано и не толкова шумно си легнаха на "червените".

Протеста на Миньор беше само претекст . Просто Вангелов реши да направи мръсно на ЦСКА , защото Титанците го преметнаха с обещаните пари за победата над Левски . Всъщност Вангелов до последно чакаше да му донесат парите на "Стадиона на Мира" , за да знае какъв отбор да пусне срещу вас .

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 май 2012 10:25

subzero написа:прбвал ли си да пикаеш срещу вятъра?? Е,нашите футболисти пикаха срещу Пастата и се опикаха. При цялото ми уважение към Лудогорец и неговите фенове,този мач го спечели съдията. А можехте да го спечелите сами. Тогава щяхме да коментираме играта на двата отбора. Сега няма смисъл. Надявам се,че такива победи не ви радват. Ама май са ми напразни надеждите!!

Не мислиш ли, че ако съдията си беше поставил за цел да ви пречи със сигурност щеше до свири нарушение заради събарянето на Шоко непосредствено преди гола ви, каквото може наистина да е имало. Щеше да ви дава жълти картони в първата четвърт на мача, а той все едно си беше забравил картоните (Футболистите ви играха много грубо!). Нямаше да позволява играчи на Черноморец да бъдат реанимирани в рамките на терена, защото не могат да бъдат преместени (в някои случаи) метър-два извън границите на полето. Това ставаше при резултат 0:1, когато и Стоян Колев разполагаше с цялото време на Вселената за да вкара топката в игра.
Черноморец игра много слабо, а вие се подвеждате по реакцията на треньора ви, който сам каза, че е бил предубеден към съдията. От там и острата му реакция. Вероятно е имал повод, но въпросното положение не направи впечатление на останалите за да ескалира толкова напрежението.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 май 2012 10:30

Искам си Акаунта написа:
D.Georgiev написа:Междудругото "Локомотив" тази година за "ЦСКА" е това, което беше "Миньор" за нас. С тази разлика, че при "чуковете" има вероятност наистина да са протестирали срещу някой, докато "Локото" леко, замазано и не толкова шумно си легнаха на "червените".

Протеста на Миньор беше само претекст . Просто Вангелов реши да направи мръсно на ЦСКА , защото Титанците го преметнаха с обещаните пари за победата над Левски . Всъщност Вангелов до последно чакаше да му донесат парите на "Стадиона на Мира" , за да знае какъв отбор да пусне срещу вас .

Аз също мисля, че беше демонстрация, а не изпълнение на поръчка. Поръчка се изпълнява по най-безпроблемния начин и без да се привлича вниманието. Демонстрация и протест се правят шумно, със скандали и декларации. Нито Миньор, нито Локо Сф. са чак такива зверове, че на тях да се плаща, а на Черно море, Локо Пловдив, Литекс и Славия да не се плаща. Чакам новина че и на Калиакра е платено ;)

Върни се в “Лудогорец”