Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

valio_cska
Контакти:

Re: Pумънките медии за разград и футбола там.

Мнениеот valio_cska » 26 авг 2014 12:15

ivan56 написа:
MoNteSo написа:Ей глупаци, кви глупости обяснявате бе ? Едно е да плюете некъв футболен отбор, друго е да говорите НЕВЕРНИ простотии за наш град. В Разград(ГРАДЪТ) има около 10% мюсюлмани. В Разградска ОБЛАСТ има неимноверно повече резани, но НЕ И В САМИЯ ГРАД! Безработицата В ГРАДЪТ по последни данни на БТА е 9,4 процента, докато в областта 17,3! Има редица западно европейски градове, които са с по-лоши показатели от тези.
И ако трябва да са точни цифрите в град Разград има малко по-малко от 34 000 души т.е. около 3 400 мюсюлмани. В големите градове ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ турци, евреи и секва друга паплач! Не може некви си мамалиги да ни обиждат градовете, и вие да се радвате от това бе.. ебах ти гнусната злоба!

Напълно съгласен.
Още повече написано от румънските цигани.
Да питам авторчето,стъпвало ли е някога в Букурещ?
И виждало ли е една доста голяма част от населението на този град която ходи с пет номера по големи панталони.

Ходил съм в Букурещ разбира се и много ми харесва както самия град така жителите там ;)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 авг 2014 12:16

MoNteSo написа:Първо аз съм от Перник. Второ, що се отнася до мачовете на Лудогорец в първенството и на мен са ми през кура. И трето, повече се ядосвам от вашата злобна реакция и радост, че некъв си румънски мангал е обиждал Разград, отколкото от самите му писания.

Не се ядосвай. Български манталитет в действие 8-)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 26 авг 2014 12:16

Не ни трябват нови боклуци в групите на ШЛ.... Кажете ми , какво спечелихме от последното представяне на Лески в групите?
Дори и да спечелим ШЛ и Световното пътвенство ... какво ? Как това ще промени мизерният ви живот? Сигурно като имаме отбор в ШЛ , вие ще приберете милиони левове и ще си живеете като царе.... Футбола се ползва само за замазка на вашето съзнание.... Помислете малко, ама първо игнорираите футболните си пристрастия.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 26 авг 2014 12:21

Мисля, че обликът на Разград няма голямо значение за класата на Лудогорец! Мисля също, че Домусчиев, крив, прав, опита нещо, в което първоначално никой не вярваше, но ето, че Лудогорец вече е трикратен шампион на страната, а миналата година показа и добри игри и резултати в трудни мачове в Лига Европа. А градът си е все такъв и не се забелязва тенденция да се промени.
На второ място, мисля, че едното наливане на пари само не е цялото обяснение на феномена Лудогорец - там парите се харчат много качествено! За това съдя по показаното на терена от този отбор. Преди всичко прави впечатление, че Лудогорец събира играчи с добра техническа, атлетическа подготвеност, но, поне за мен, най-впечатляващото е, че те са събрали играчи, чиято подготовка позволява отборът да се придържа отлично към зададена тактическа схема на терена и не лошо, при нужда, контролирано и все така точно, да обръща на друга тактическа схема, т.е. набират състава си и, вероятно, начина на трениране, главно с оглед тази страна на играта си. Резултатът е, че Лудогорец масово наплаши тактически полу-грамотните, разчитащи на блъскане и бутане в големите купчини, които нормално формират на терена, останали отбори от т. нар. ни елитна група. Последното доказателство за мен беше мачът им с ЦСКА - разгратлии (условно казано) излязоха със силно отслабен полу-резервен състав, но респектът от тях беше толкова силен в ЦСКА, че докато се усетят, делиорманци им набутаха два гола и доиграха мача.
Винаги съм се питал каква е каузата на г-н Домусчиев. Не знам и не ми се иска да гадая. Но самият факт, че наложи хегемония с един отбор, който играе тактически модерно и това му е основно верую в играта, на фона на традиционния български скептицизъм към значението на тактиката (ако се признае, тя би разрушила цялата занаятчийска схема на формиране на играчи и футбол у нас), че събра добри треньори и анализатори в тази светлина, че създаде организация и ред в тази светлина, ме кара да уважавам много усилията му. Дори да съм разбрал погрешно каузата му и тя просто да е показване силата на парите във футбола (не бих искал да вярвам, че е водещо, макар да е особено важно).
Ще си призная, че винаги когато играе Лудогорец с ЦСКА или Левски, ми се иска земляците (аз съм русенец) да загубят - НЕ защото ги мразя или не ми харесват, напротив. Но ми се иска да си създам (поне за малко) илюзията, че тези два отбора, ЦСКА и Левски, малко от малко са прихванали нещо от великолепните усилия на братя Домусчиеви и екипа специалисти около тях. Да, подбутват ги в мачовете, да, получават аванти, но хубавото те кара да си пристрастен дори когато функцията ти на терена изисква обратното!
Така че румънците да не се успокояват с изостаналия комунистически град, а просто да се поучат от възхода на този български отбор - аз му казвам, с добро чувство, Лудогорец - Интернационал (Делиормана)!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 26 авг 2014 12:23

g3_ev2 написа:Мисля, че обликът на Разград няма голямо значение за класата на Лудогорец! Мисля също, че Домусчиев, крив, прав, опита нещо, в което първоначално никой не вярваше, но ето, че Лудогорец вече е трикратен шампион на страната, а миналата година показа и добри игри и резултати в трудни мачове в Лига Европа. А градът си е все такъв и не се забелязва тенденция да се промени.
На второ място, мисля, че едното наливане на пари само не е цялото обяснение на феномена Лудогорец - там парите се харчат много качествено! За това съдя по показаното на терена от този отбор. Преди всичко прави впечатление, че Лудогорец събира играчи с добра техническа, атлетическа подготвеност, но, поне за мен, най-впечатляващото е, че те са събрали играчи, чиято подготовка позволява отборът да се придържа отлично към зададена тактическа схема на терена и не лошо, при нужда, контролирано и все така точно, да обръща на друга тактическа схема, т.е. набират състава си и, вероятно, начина на трениране, главно с оглед тази страна на играта си. Резултатът е, че Лудогорец масово наплаши тактически полу-грамотните, разчитащи на блъскане и бутане в големите купчини, които нормално формират на терена, останали отбори от т. нар. ни елитна група. Последното доказателство за мен беше мачът им с ЦСКА - разгратлии (условно казано) излязоха със силно отслабен полу-резервен състав, но респектът от тях беше толкова силен в ЦСКА, че докато се усетят, делиорманци им набутаха два гола и доиграха мача.
Винаги съм се питал каква е каузата на г-н Домусчиев. Не знам и не ми се иска да гадая. Но самият факт, че наложи хегемония с един отбор, който играе тактически модерно и това му е основно верую в играта, на фона на традиционния български скептицизъм към значението на тактиката (ако се признае, тя би разрушила цялата занаятчийска схема на формиране на играчи и футбол у нас), че събра добри треньори и анализатори в тази светлина, че създаде организация и ред в тази светлина, ме кара да уважавам много усилията му. Дори да съм разбрал погрешно каузата му и тя просто да е показване силата на парите във футбола (не бих искал да вярвам, че е водещо, макар да е особено важно).
Ще си призная, че винаги когато играе Лудогорец с ЦСКА или Левски, ми се иска земляците (аз съм русенец) да загубят - НЕ защото ги мразя или не ми харесват, напротив. Но ми се иска да си създам (поне за малко) илюзията, че тези два отбора, ЦСКА и Левски, малко от малко са прихванали нещо от великолепните усилия на братя Домусчиеви и екипа специалисти около тях. Да, подбутват ги в мачовете, да, получават аванти, но хубавото те кара да си пристрастен дори когато функцията ти на терена изисква обратното!
Така че румънците да не се успокояват с изостаналия комунистически град, а просто да се поучат от възхода на този български отбор - аз му казвам, с добро чувство, Лудогорец - Интернационал (Делиормана)!

Такива романи не се четат ,хехех :) Пиши на малки порции.
Като видя такива големи текстове и се отказвм. Няма смисъл да си губя 20 мин да чета простотии,

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 авг 2014 12:33

MoNteSo написа:
valio_cska написа:
MoNteSo написа:Ей глупаци, кви глупости обяснявате бе ? Едно е да плюете некъв футболен отбор, друго е да говорите НЕВЕРНИ простотии за наш град. В Разград(ГРАДЪТ) има около 10% мюсюлмани. В Разградска ОБЛАСТ има неимноверно повече резани, но НЕ И В САМИЯ ГРАД! Безработицата В ГРАДЪТ по последни данни на БТА е 9,4 процента, докато в областта 17,3! Има редица западно европейски градове, които са с по-лоши показатели от тези.
И ако трябва да са точни цифрите в град Разград има малко по-малко от 34 000 души т.е. около 3 400 мюсюлмани. В големите градове ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ турци, евреи и секва друга паплач! Не може некви си мамалиги да ни обиждат градовете, и вие да се радвате от това бе.. ебах ти гнусната злоба!

Щом мамалигари ни го казват си прави извода ;)

Какви изводи да си правя ? Аз говоря с факти и цифри, а мамалигата си е писал свободни съчинения! Тея от както ги има на картата плюят злоба срещу нас. Всичките им постъпки спрямо нас са били във вреда на страната ни. Квалификациите за евро 2008 ни разметаха евра на Васил Левски, за да ни се подиграват. Спомняте ли си го ? Ваще курвенски приятели дето скандираха, че сме цигани!

Националния отбор си е национален отбор!На същите квалификации само ,че в Констанца бая шамари раздадохме в една кръчма!Скандирали са цигани на вас,не на цяла България!

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 26 авг 2014 12:35

James Beattie написа:Такива романи не се четат ,хехех :) Пиши на малки порции.
Като видя такива големи текстове и се отказвм. Няма смисъл да си губя 20 мин да чета простотии,

Пробвах да го прочета, четох го бавно, връщах се на някои изречения да ги прочета пак и ми отне точно 3 минути. Ако ти отнема 20 минути да прочетеш текст с такава дължина, четенето не ти е силната страна ;)

Иначе си прав, че е твърде дълго. Авторът на поста е можел да го напише три пъти по-кратко. Но това само по себе си е изкуство - да пишеш кратко и да казваш много.

А по темата - така да ми е омръзнала тази "национална кауза", че няма на къде.
Последна промяна от daydreamer на 26 авг 2014 12:38, променено общо 1 път.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 26 авг 2014 12:38

James Beattie написа:
g3_ev2 написа:Мисля, че обликът на Разград няма голямо значение за класата на Лудогорец! Мисля също, че Домусчиев, крив, прав, опита нещо, в което първоначално никой не вярваше, но ето, че Лудогорец вече е трикратен шампион на страната, а миналата година показа и добри игри и резултати в трудни мачове в Лига Европа. А градът си е все такъв и не се забелязва тенденция да се промени.

Такива романи не се четат ,хехех :) Пиши на малки порции.

Интересно, защо си похабил още толкова пространство, а ме караш и аз сега да хабя още толкова (за да си изразя учудването), само за да ми кажеш, че ти се смяташ за всички и алергията ти към дълги текстове е всеобща (а дори и да е така, нищо не ме ограничава и си е за моя сметка)?!
Не си ли помисли, че това звучи като твоя визитка, сам прецени каква? Ранното възпитание в България продуцира принцове, като че ли така звучи! Един съвет: просто подмини и не чети, текстът не е САМО за теб, както вероятно и целия форум.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 авг 2014 12:39

Какъв е точно проблема в тази статия!Цитирани са цифри с които предполагам и хората от Разград ще се съгласят!Това,че хората които са с турски корени се определят за турци някаква новина ли е за вас,всичките?Когато един българин се пренесе да живее в Щатите например и вземе поданство,не казва ли че е българин?И ако е от Разград на Чикаго Файър ли ще е фен или на Лудогорец,ЦСКА,Левски?

valio_cska
Контакти:

Мнениеот valio_cska » 26 авг 2014 12:41

Хайде патриоти мощно за Делиормана, преди да влезете в стадиона на входа ще се раздават чалми безплатно условието е само да изречете думите: Един е аллах и мохамед е негов пророк. Мощно за националната кауза !!

Върни се в “Лудогорец”