Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

valio_cska
Контакти:

Re: Pумънките медии за разград и футбола там.

Мнениеот valio_cska » 26 авг 2014 11:56

zlato1234 написа:Не ми е ясно какво толкова ти бъркат отзад Лудогорец и жителите на Разград, че, ако не всеки ден то през ден тема за тях или Стяуа. За мен това се нарича комплекс. Сигурно сън не те лови като си помислиш за Лудогорец. То бива, бива омраза, ама твоето вече е мания! 8-)

Аз просто констатирам ФАКТИ. Нямам нищо против жителите на Делиормана там живеят обикновени работливи хора.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 26 авг 2014 11:56

valio_cska написа:Има си лекари за тази работа. Не са ми препоръчани не вземам.

Ами отиди на преглед :mrgreen: Лекарите не могат да ти открият нищо, преди да си отишъл да те огледат.
http://psihichnozdrave.com/biblioteka/s ... %B0%D1%80/ ето ти нещо, което трябва да прочетеш.

valio_cska
Контакти:

Мнениеот valio_cska » 26 авг 2014 11:58

Хората в чужбина възприемат Разград и областта като Турска провинция а ние ще им пълним стадиона в София машала. Правилно е до някъде все пак сме патриоти ! ! !

way
Контакти:

Re: Административно правен статус на Шампиона

Мнениеот way » 26 авг 2014 11:59

Не ми се цитира но искаш да кажеш че ЦСКА нямат право да стават шампиони ли?

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 26 авг 2014 12:00

valio_cska написа:Хората в чужбина възприемат Разград и областта като Турска провинция а ние ще им пълним стадиона в София машала. Правилно е до някъде все пак сме патриоти ! ! !

Не го пълни бе, кой те кара? Ето и аз няма да ходя, ама не съм ревнал какво мислят румънските мамалиги за Лудогорец и техния град... ;) 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 авг 2014 12:02

Bradat-brat написа:Хич не ми е приятно, но трябва да призная, че оценката е обективна и точна!

Бахти обективната и точна оценка братче,ахаха,тва се едно да отидеш в Пловдив, да стоиш само в Столипиново и да интервюираш двама трима мангала да ти обяснят на кой отбор са фенове и оттам да правиш генерализации.
Как така турците са преобладаваща част от населението на Разград,като от 33 000 жители има 6 000 турци?

Са верно нали че Разград не е точно центъра на вселената,ама такива чикиджийски писания са просто нелепи...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 авг 2014 12:03

Себастиан Фетел написа:За да сме и ние българите обективни трябва да се напише статия, че всички румънци са цигани ;)

Да,именно, нещо такова...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

kefeshtse

Re: Административно правен статус на Шампиона

Мнениеот kefeshtse » 26 авг 2014 12:04

way написа:Не ми се цитира но искаш да кажеш че ЦСКА нямат право да стават шампиони ли?

За тези, които не са разбрали - характерът на темата е шеговит. Все пак си мисля, че не всички са аутисти и биха разбрали шегата и без това уточнение.

Но това съм го намекнал в сложената като офтопик част.
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 26 авг 2014 12:04

valio_cska написа:Хората в чужбина възприемат Разград и областта като Турска провинция а ние ще им пълним стадиона в София машала. Правилно е до някъде все пак сме патриоти ! ! !

Машала :) Пълнете им стадиона. То колкото и да се мъчите , вие турците, стадиона никога не може да се напълни. Не сме балами .... не живеем в комунистска държава.... всички виждаме мачовете на Лудогорец по ТВ. Има-няма 500 чавета. + онеч коври 25.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 26 авг 2014 12:04

Ей глупаци, кви глупости обяснявате бе ? Едно е да плюете некъв футболен отбор, друго е да говорите НЕВЕРНИ простотии за наш град. В Разград(ГРАДЪТ) има около 10% мюсюлмани. В Разградска ОБЛАСТ има неимноверно повече резани, но НЕ И В САМИЯ ГРАД! Безработицата В ГРАДЪТ по последни данни на БТА е 9,4 процента, докато в областта 17,3! Има редица западно европейски градове, които са с по-лоши показатели от тези.
И ако трябва да са точни цифрите в град Разград има малко по-малко от 34 000 души т.е. около 3 400 мюсюлмани. В големите градове ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ турци, евреи и секва друга паплач! Не може некви си мамалиги да ни обиждат градовете, и вие да се радвате от това бе.. ебах ти гнусната злоба!

Върни се в “Лудогорец”