Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: До къде може да стигне прогресът на българския Лудогорец?

Мнениеот Bourgas » 24 авг 2014 12:59

Според мен тази година са до тук, даже не мисля, че ще станат и шампиони на "А" група. Може би само Купата ще е тяхна тази година. А с групите, определено са до тук, въпреки, че им желая успех срещу Стяуа, не мисля, че ще успеят да ги отстранят с тази игра, която показват.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 авг 2014 13:02

Класирането за групите на УЕФА си е успех.А там какво ще става един господ знае.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 24 авг 2014 13:27

Bourgas написа:Според мен тази година са до тук, даже не мисля, че ще станат и шампиони на "А" група. Може би само Купата ще е тяхна тази година. А с групите, определено са до тук, въпреки, че им желая успех срещу Стяуа, не мисля, че ще успеят да ги отстранят с тази игра, която показват.

[offtopic]Твоя отбор в коя група играе :([/offtopic]
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

cska-632
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот cska-632 » 24 авг 2014 13:27

rebelheartous написа:
cska-632 написа:Има ли трансферна сума?

Свободен агент.

Влязъл е резерве за победата с 2:0 над Екселсиор.

Не дадоха ли близо милион за него
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 24 авг 2014 16:23

Само дето стелистите дето викаха ЦСКА незнаеха ,че няма от какво да се дразним за това ... Виж обаче ефекта беше "Уау" или по -точно "уууу" , когато ние им отговорихме с "Динамо" :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2014 17:40

IvailoRz написа:Само дето стелистите дето викаха ЦСКА незнаеха ,че няма от какво да се дразним за това ... Виж обаче ефекта беше "Уау" или по -точно "уууу" , когато ние им отговорихме с "Динамо" :lol:

Нали не си мислиш,че за пръв път го скандират това?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 25 авг 2014 09:06

IvailoRz написа:Само дето стелистите дето викаха ЦСКА незнаеха ,че няма от какво да се дразним за това ... Виж обаче ефекта беше "Уау" или по -точно "уууу" , когато ние им отговорихме с "Динамо" :lol:

Само дето живеете в голяма заблуда. Стелистите са скандирали ЦСКА ЦСКА не за да ви дразнят, а защото отдавна са в топли отношения с фен клубовете на ЦСКА. През лятото на 2008-ма година точно преди 6 години, когато Стяуа игра в ЕКТ те разпъваха транспаранти с надписи "Justice for CSKA Sofia", но вие това няма от къде да го знаете.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 авг 2014 10:32

bobonikolov написа:

Само дето живеете в голяма заблуда. Стелистите са скандирали ЦСКА ЦСКА не за да ви дразнят, а защото отдавна са в топли отношения с фен клубовете на ЦСКА. През лятото на 2008-ма година точно преди 6 години, когато Стяуа игра в ЕКТ те разпъваха транспаранти с надписи "Justice for CSKA Sofia", но вие това няма от къде да го знаете.

Добре де, приятели сте с цигнетата, няма лошо, но защо когато скандираха ЦСКА се обръщаха към нас? За мен си беше за дрязга все едно ние сме ви абонати! Или може би искаха да кажат, че цесекарите подкрепят тях, а не българският отбор? Кой знае! Ще видим колко цесекари ще влязат в сектора на стелистите! Аз се обзалагам, че няма да са повече от 200-250 човека!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 авг 2014 12:45

mozart написа:
bobonikolov написа:

Добре де, приятели сте с цигнетата, няма лошо, но защо когато скандираха ЦСКА се обръщаха към нас? За мен си беше за дрязга все едно ние сме ви абонати! Или може би искаха да кажат, че цесекарите подкрепят тях, а не българският отбор? Кой знае! Ще видим колко цесекари ще влязат в сектора на стелистите! Аз се обзалагам, че няма да са повече от 200-250 човека!

Разбира се,че са дразнели вас и са ви показвали,че подкрепят нас!
Бройка хора не бих се наел да прогнозирам!Имам приятел,който пътува за техни мачове(включително и този с вас в Букурещ)!Дружбата между части от двете публики е много по-силна,отколкото предполагаш!Пак казвам,че тези които ще бъдат там в този мач,биха били дори съперника да не беше вашия отбор,а който и да е друг!
п.п.Не си правите добра услуга,като постоянно ни обиждате нас,феновете на ЦСКА!Тези форуми се четат от всякакви хора и накрая заради няколко келеша го отнасят други хора!Така ще стане и в сряда,но......

Потребителски аватар
avg

Лудогорец - Стяуа /от Враца/

Мнениеот avg » 25 авг 2014 14:46

Здравейте, никъде не мога да намеря, но ако някой знае дали от Враца има организирано пътуване за мача, или изобщо дали има някой от Враца, където ще ходи, че мен ми се ходи но самичък си не е работа да си сформираме малка групичка и да идем да подкрепим отбора :)
:)

Върни се в “Лудогорец”