ДЮШ на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

nasko75

Re: ДЮШ на Лудогорец

Мнениеот nasko75 » 13 окт 2012 23:56

tsonpen написа:
nasko75 написа:до tsonpen , а тебе кое те кара да мислиш, че не съм обективен? напротив - обективен съм

Това, че няма друго мнение. Виждам, че се стараеш да звучиш обективно, но знаеш, че след един мач, който са го гледали много хора коментарите и оценките са много контрастни.
Иначе се радвам, че си гледал мача и пишеш тук.

Разбери ме правилно...винаги съм бил против двуполюсния модел, така че се радвам от появата на Лудогорец. Видях базата, наистина е номер 1 в България
но школата не е и е нормално да не е номер 1. Няма как да бъде за толкова кратко време
първо - треньорите ви са слаби и неопитни, може и да се научат, но ще мине време. За мене правилният модел е по двама треньори в отбор - един опитен отвън и един местен да се учи
. Но шефовете ви си знаят...някои хора в клуба ви се заблудиха, че ако оберат всички деца от страната и хоп - всичко ще си дойде на мястото. Но няма да стане по този начин...

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 14 окт 2012 00:04

Тук си абсолютно прав! Няма как да стане за един ден! Не знам дали някой очаква и кой знае какви успехи при децата. Мисля си, че идеята да се съберат толкова много деца е да излезе нещо за мъжкият отбор, където обаче се вижда, че поне за момента нивото е доста високо и не виждам скоро да се случи юноша да играе за мъжкият отбор! Иначе това което каза по-горе за младите футболисти на европейско ниво е повече от притеснително. 4 момчета в цял набор? Много е зле! Дано нашите хора се сетят да докарат треньори от чужбина, както в началото имаше методист от Испания, но никой не го споменава вече! Дано стане нещо от тази школа, защото само условията не раждат добрите играчи! Поздрави!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

nasko75

Мнениеот nasko75 » 14 окт 2012 00:09

mad forest написа:Тук си абсолютно прав! Няма как да стане за един ден! Не знам дали някой очаква и кой знае какви успехи при децата. Мисля си, че идеята да се съберат толкова много деца е да излезе нещо за мъжкият отбор, където обаче се вижда, че поне за момента нивото е доста високо и не виждам скоро да се случи юноша да играе за мъжкият отбор! Иначе това което каза по-горе за младите футболисти на европейско ниво е повече от притеснително. 4 момчета в цял набор? Много е зле! Дано нашите хора се сетят да докарат треньори от чужбина, както в началото имаше методист от Испания, но никой не го споменава вече! Дано стане нещо от тази школа, защото само условията не раждат добрите играчи! Поздрави!

Според мене тая школа - на Лудогорец, няма ясна идея какво ще прави самата тя...ако някой очаква, че хоп - изведнъж ще излезе Меси от нея, значи е глупак или наивник...още повече, че в клуба нямат намерение ИСТИНСКИ да дават шанс на младите.Само говорят

давам пример - защо срещу ЦСКА на пейката бяха само чужденци? Защото домусчиев е дошъл да гледа, ми се струва
и защо срещу измисления отбор на Миньор, при резултат 3-0, влиза Бургзорг, а не български млад талант? при 3-0 срещу Миньор младото българско момче няма да се справи, така ли???? не ме разсмивай...миналата година беше същата работа, айде да не влизам в детайли
защо не играят диян димитров и мишо александров при 3-0? и трябваше ли миналата година да играят Дяков и Генчев (рпосто пример с тях) и срещу уникалния отбор на Светкавица? без тях нямаше да победи Лудогорец ли?? я виж колко пъти е бил в групата от началото на сезона Мишо Александров, можеш ли дами кажеш? за игра - не искам да говоря
младите не били готови - ами как да станат готови, като не играят в здравите мачове

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 окт 2012 00:12

nasko75, много хора се заблуждават от резултатите-искат титли от децата. навън не е така, поне не е самоцел-важното е да се развиват децата, а за титли има време. Ти хубаво викаш: двама треньори, аз бих допълнил и че трябват освен опитни методисти, така и индивидуални тренировки със отделните постове, както и специалист, дето да ги учи на тънкости при изп. на фалове. И това е като цяло за Бг, всички искат да лапат и всеки акъл дава :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 окт 2012 00:30

nasko75 написа:още повече, че в клуба нямат намерение ИСТИНСКИ да дават шанс на младите.Само говорят

Твърде прибързано казваш това. Нещата вече се случват, през този сезон има развитие - някои момчета тренират с мъжкия отбор. Но кой да влиза в игра решава Петев и дори много от играчите в мъжкия отбор страдат от липса на игрово време. Това се получи и заради очакването, че Лудогорец ще има по-натоварена програма с участие в евротурнирите.
Другото е това, което и mad forest каза - разликата в нивата.
[center]Изображение[/center]

nasko75

Мнениеот nasko75 » 14 окт 2012 00:37

tsonpen написа:
nasko75 написа:още повече, че в клуба нямат намерение ИСТИНСКИ да дават шанс на младите.Само говорят

Твърде прибързано казваш това. Нещата вече се случват, през този сезон има развитие - някои момчета тренират с мъжкия отбор. Но кой да влиза в игра решава Петев и дори много от играчите в мъжкия отбор страдат от липса на игрово време. Това се получи и заради очакването, че Лудогорец ще има по-натоварена програма с участие в евротурнирите.
Другото е това, което и mad forest каза - разликата в нивата.

Човече, ако ти си просто фен, който ходи на трибуните с шалче в ръка...аз не съм :) както искаш ме разбирай
но не ми отговори на въпорса
трябва ли при 3-0 срещу Миньор да влиза Бургзорг, а не някои млад български талант. Ако ти кажеш, че Петев решава и си ОК Бургзорг да влиза, значи нямаш нужда от школа..и разговорът ни се обезмисля...
не ми отговори и на 2-ия въпрос: смяташ ли, че в школата на Лудогорец просто ей така ще се роди новия Меси

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 14 окт 2012 02:27

Един талант за да изгрее е все едно да отгледаш растение от семенце. Много ясно че му е нужно специално внимание. Таланта в началото е само усет, но докато не го напътиш правилно няма как той да се развие. Условия имаме, времето ще покаже.

Колкото до постоянно еднородния състав - аз също не го харесвам, но явно играем на сигурно заради поставените цели. Много пъти съм го казвал, че се надявам срещу по-леки съперници да се пускат различни играчи от обичайните заподозрени. Това им помага в тяхното израстване, самочувствие и цена. Друг плюс е, че така не сме толкова предсказуеми в игрово отношение...

Поздрави
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 14 окт 2012 09:28

При положение, че талантите са толкова малко е редно да се вземат мерки и да се задължат отборите да имат по двама или дори трима юноши в групата и поне един на терена. Това мисля, че би помогнало най-добрите от школите да се развиват по-успешно и от рано да трупат самочувствие! При нас на този етап това не се случва, но се вижда, че има някакви наченки. Дано по-рано узреем за това! Не знам дали някой болни амбиции за шампионски титли при младежите! На времето така имахме няколко титли при децата в баскетбола, но накрая нищо не стигна до мъжкия отбор! Мисля, че визия за нещата има, но май всички свикнаха, че при нас нещата стават по-бързо от нормалното!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 окт 2012 10:22

nasko75 написа:Човече, ако ти си просто фен, който ходи на трибуните с шалче в ръка...аз не съм :) както искаш ме разбирай
но не ми отговори на въпорса
трябва ли при 3-0 срещу Миньор да влиза Бургзорг, а не някои млад български талант. Ако ти кажеш, че Петев решава и си ОК Бургзорг да влиза, значи нямаш нужда от школа..и разговорът ни се обезмисля...
не ми отговори и на 2-ия въпрос: смяташ ли, че в школата на Лудогорец просто ей така ще се роди новия Меси

Фен съм, ходя по трибуните когато мога, но шалче не нося. Никога не бих нападнал привърженик на друг отбор. За мен е по-важно да се подкрепят добрите начинания.
На въпроса ти отговорих индиректно. Стратегията на Петев е такава и тя има своята логика. Според мен за него времето това да се случи още не е дошло. Същевременно има таланти в резервите на които им трябва още увереност и игра. На вчерашната контрола се видя - резервите ни са доста добри, но се усеща липсата на игрово време и липсата на увереност, която идва пак от малкото минути игра. Иначе тези момчета в мъжкия отбор са на топ ниво за А група и могат да заиграят във всеки елитен български отбор като титуляри.
Много бързате с упреците и бързо теглите чертата пред ДЮШ на Лудогорец. Дайте им малко време. Една среща не може да покаже всичко.Може момчетата да са се поддали на сантимента. Може и просто да не им е бил ден. Случва се човек да не може да познае и някой топ отбор в някой мач, толкова лошо да играят.
Хубаво, че Домусчиев е отишъл да ги гледа.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 окт 2012 23:17

Ето две интересни статии. Първата сигурно всички я видяхте:

Момчетата на Керкелов надделяха с 2:1 над академия "Георге Хаджи"

Българче тренира в школата на Джика Хаджи

Браво на момчетата, лично аз много се радвам, още повече че победата ни е при по-малките. По-голяма част от големите са били с година по-малки от съперниците си, но отзивите са, че въпреки резултата са стоели добре на терена. Дано такива срещу да се състоят все по-често.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”