Какво липсва на Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец?

Мнениеот BRF » 25 сеп 2014 12:47

petko.h.markov написа:Акцента на моето мнение е "народопсихологията".Георги Марков да си говори каквото си иска-въобще не ме интересува.
Ако прегледаш мненията за мача с Реал,ще видиш една дебело подчертана тенденция-ще ви бият с много и ДАНО да стане.Само че едните играят с Реал,а другите с Монтана например.Феновете на Ливърпул са изпратили с ръкопляскане
отбора и публиката на Лудогорец.Тук това,кога мислиш ще го видим?Липсва уважение към труда и успеха на другия,които и да е той.Даже един наш фен беше много горд от това,че не прикрива завистта си към Лудогорец.Защото
от ШЛ ще спечелят много пари и разликата между двата клуба ще стане ОГРОМНА.Вместо да се стремиш да се развиваш
и просперираш ти правиш най-лесното-Завиждаш.Ето това се набива на преден план,като четеш мненията във форумите.

Понеже тук пишеш за мене,държа да отбележа,че лъжеш!Да аз не исках да се класират за групите на ШЛ и точно поради тази причина!Но,никога не съм им завиждал,никога не съм си представял ЦСКА на тяхно място!Знам,че не сме готови и най-нормалното нещо е в близките 3-4 години да не помиришем този турнир!Винаги съм казвал,че ако искат нека и да спечелят ШЛ,не ги подкрепям(би било лицемерно от моя страна,понеже нищо не усещам) нито им желая лошото!Така,че ако обичаш бъди коректен!
Точно ръкопляскане получиха срещу Ботев,така че отново се изказваш неподготвен!
Сега по темата!
На Лудогорец им липсва силна конкуренция(ясно е,че след това влизане в ШЛ няма и да имат скоро) и уважение към другите!Сами виждате,че това влизане в групите ще е по-скоро проблем за БГ футбола,отколкото нещо позитивно!Казвам за БГ футбола,за феновете на Лудогорец си е супер и дано успяват да си го изживеят това!И преди да ми скочите,обяснете ми как най-богатия отбор ще получи невероятни пари от ШЛ и няма да бъде хегемон дълги години!Това нещо със сигурност ще помогне на Лудогорец и неговите фенове ще се забавляват,но няма как другите да си повишават класата!Това е от мен!
п.п.Уважението на този свят е взаимно!

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 25 сеп 2014 12:59

Кашчей написа:
KAT90 написа:
RedeviL написа:
petko.h.markov написа:Акцента на моето мнение е "народопсихологията".Георги Марков да си говори каквото си иска-въобще не ме интересува.
Ако прегледаш мненията за мача с Реал,ще видиш една дебело подчертана тенденция-ще ви бият с много и ДАНО да стане.Само че едните играят с Реал,а другите с Монтана например.Феновете на Ливърпул са изпратили с ръкопляскане
отбора и публиката на Лудогорец.Тук това,кога мислиш ще го видим?Липсва уважение към труда и успеха на другия,които и да е той.Даже един наш фен беше много горд от това,че не прикрива завистта си към Лудогорец.Защото
от ШЛ ще спечелят много пари и разликата между двата клуба ще стане ОГРОМНА.Вместо да се стремиш да се развиваш
и просперираш ти правиш най-лесното-Завиждаш.Ето това се набива на преден план,като четеш мненията във форумите.

Съгласен съм! Така е, но пак ти казвам - това е само едната страна на монетата. Както ти виждаш завистта спрямо Лудогорец, която е безспорна, така аз виждам комплексите и неуважението спрямо нашия отбор. За да има уважението, то трябва да е взаимно! Дълбоко признание за успехите на Лудогорец, но то не бива да преминава в обиди и пренебрежително отношение! Между другото преди време Лудогорец беше посрещнат с аплодисменти от публиката на Ботев в Коматево именно, заради доброто им представяне в Европа, а в последния мач помежду им Петричев беше обиждан и плют. Значи, причината не се крие само в непризнание на успехите, а и някъде другаде. Питай, феновете на Ботев, защо нишката се е скъсала и няма взаимно уважение!

Че има завист от наши и от сини е ясно, но тя е при много малко на брой хора, хора без ценности и морал.Истинската завист и комплекси са от по-малки отбори, защото не са могли да се противопоставят и както каза използват Л-ец, за да се почувстват значими.Аз, както сигурно и много други не изпитваме това, защото сме ставали свидетели на много успехи и силни периоди на отборите си, но има и моменти като този.А и съм забелязал, хейтърите тук, които обиждат софийските отбори, даже повечето не са фенове на Л-ец.Правете си изводите какви са и кои засягат тази "омраза", която в случая няма нищо общо с успехите им.Човек трябва да се учи от по-добрия и да бъде като него, а не да завижда!

По-добрият трябва да е такъв, благодарение на собствените си възможности, сили и труд, а не да му се осигурява "по-доброто" на тепсия, като се потискат другите, които също могат да са добри, за да може той да изпъкне, като по-добър.
Плювките по Лудогорец започнаха още след първият им мач в А група. А за уважението.... когато треньорът ти говори за "говежди стадион" и тропа с юмрук по масата на пресконференция, аз не го намирам за уважение, а ти?!

За последните две не знам, сигурно е така и не му прави чест.Но тази закачка между двата цвята ги има от много време, ще има и още толкова.Но аз лично не съм чул към останалите отбори такива думи и пренебрежение.Даже и Лупи може да е всякакъв, но винаги е дискретен и с умерена реч.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 сеп 2014 13:05

Нали точно съм те цитирал-тогава какъв ти е проблема? Това дали ще го наречеш завист или нежелание не е най-същественото.Въпросът е принципен.Относно Ботев казах,че промененото отношение на техните фенове се
дължи на "раболепието и мечешката услуга" на съдиите.Не ги приемай нещата толкова лично,та чак и да сипеш
обвинения и обиди.Надрасни ги.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 сеп 2014 13:26

petko.h.markov написа:Нали точно съм те цитирал-тогава какъв ти е проблема? Това дали ще го наречеш завист или нежелание не е най-същественото.Въпросът е принципен.Относно Ботев казах,че промененото отношение на техните фенове се
дължи на "раболепието и мечешката услуга" на съдиите.Не ги приемай нещата толкова лично,та чак и да сипеш
обвинения и обиди.Надрасни ги.

Цитата е точен,но коментара ти след това е неточен!Завист и нежелание е едно и също :? !???!Не те разбирам!Какво му е принципното на въпроса!Гледам си ЦСКА и това е!Не желая Лудогорец да се откъсва много пред нас,ако искаш го наречи завист или предумишлено убийство!
Относно Ботев,няма относно Ботев!Ти написа,че Ливърпул за ги изпратили с аплодисменти и попита в България кога?В България беше много преди Ливърпул!
Защо да не приемам нещата лично?Нали тук всеки си изказва личното мнение,а аз дори и в анонимността на интернет ,искам да съм коректен,такъв какъвто съм и в живота!
Къде те обвиних или обидих?

ronnie
Контакти:

Re: Какво според вас най-много липсва на Лудогорец? АНКЕТА

Мнениеот ronnie » 25 сеп 2014 13:41

bobo_13 написа:Хахаха, какво означава отговора "Отбор без дългосрочни перспективи зависещ от един човек"? Че аз като гледам има ли отбор в А група не зависещ от 1 човек или 1 фирма?

ЦСКА - Томов
Берое - ТЕЦ Марица изток
Литекс - Гриша Ганчев
Левски - Батков (или човека в сянка)
Ботев - Цецо(фирмите около него)
Локо Сф - Гигов
Черно море - ТИМ
Марек - Йордан Андреев
Локо Пд - виждате какво се случва като го няма Доко
Славия - бат Венци

Кажете ми кой отбор не е зависим от 1 човек или 1-на фирма? Що за отговор е това

Не говорим за това. Госворим за това, че когато Гела си бие камшика Лудогорец отива в историята. А всичките отбори, които си изредил (без Литекс) ги е имало преди настоящите им собственици, ще ги има и след тях.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2014 13:53

Фенове и история :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 25 сеп 2014 13:55

petko.h.markov написа:
RedeviL написа:Въпросът според мен трябва да е - "какво липсва на българските фенове, за да се интересуват, подкрепят и живеят за отборите, на които уж са фенове?" А не да стискат палци на Лудогорец да се превърне във футболния ни Лукоил, който да натрива носовете на лошите Левски и ЦСКА като по този начин замести иначе монотонното и безинтересно ежедневие в любимите им отбори. За да не бъда голослвоен в тезата си, ще ви дам за пример изказването на Георги Марков след мача с ЦСКА, което беше нещо от сорта - "Лудогорец е най-голямата класа в България, всички останали са в тинята..." Посланието е "видите ли, моят тим не успя да бие армейците, ама Лудогорец им натрива носа, затова спя спокойоно.."
Конкретно по темата - проблемът не е толкова в Лудогорец, колкото в до болка познатата мизерия и монотонност, които царят в останалите български клубове. И понеже в тях не се случва нищо ново и интересно, затова всички са захласнали по превърлналия се в национална кауза тим на Лудогорец.

Живеем в територия наречена България,в която от сутрин до вечер сме свидетели само на черно.Като започнеш от
политици,управление,убийства,кражби и всичко което ти дойде на ум.ПОВРЪЩА ти се в края на деня,не ти се живее
вече тук,отчаян си.И в цялата тази мъгла нещо светло-Григор Димитров победил някъде,Пулев ще се бие за световна
титла.Някакъв лъч надежда,че има нещо позитивно излязло от нас,че ни споменават с добро,че разбират че съществуваме.И вместо да се зарадваме,ние пак влизаме в омразата и търсим кирливите ризи на този и онзи.Стига вече с "национална кауза и кремвирши"-изтърка се.Все пак нещо добро се е случило.Ще видим европейски отбори.
Другото по-добре ли е,тук в тинята и мърсотията.Който иска да подкрепя Лудогорец-да си ги подкрепя.Който не иска
-да не ги подкрепя.Но тук по-страшното е завистта и злобата,че те успяват,а ние НЕ.Феновете на Челси не наругаха
Лампарт след като им вкара гол.Тук това ще видя на куково лято.
Отърсете от злобата и завистта и живота ще ви бъде
по-лек и успешен.

Не пиши глупости. Литекс като ни би за последно ние скандирахме "Ицо Стоичков" (той беше треньор на Литекс).

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2014 13:58

boabbb написа:Фенове и история :!:

Те имат по-дълга история от вас бе, убавец :mrgreen: С три години, ама е по-дълга :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2014 14:01

Кашчей написа:
boabbb написа:Фенове и история :!:

Те имат по-дълга история от вас бе, убавец :mrgreen: С три години, ама е по-дълга :mrgreen:

:arrow: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%A4%D0%9A_%D0%9B%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86_1945 - на "основан" какво пише, бе, чичак :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2014 14:03

ronnie написа:Не пиши глупости. Литекс като ни би за последно ние скандирахме "Ицо Стоичков" (той беше треньор на Литекс).

Скандирали сте, защото е Стоичков. Ако ви беше бил Балъков, надали щяхте да скандирате!
Иначе ти, и още няколко, като теб във форума, сте много дребни душички!
Да желаеш смъртта на даден човек, само защото работи добре, е просто признак на ужасяващо дребнодушие. Да го гръмнат, за да му се провали проекта и ние отново да изпъкнем, като въшка на чело.. точно въшки сте тези, които желаете подобно нещо!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Лудогорец”