petko.h.markov написа:Акцента на моето мнение е "народопсихологията".Георги Марков да си говори каквото си иска-въобще не ме интересува.
Ако прегледаш мненията за мача с Реал,ще видиш една дебело подчертана тенденция-ще ви бият с много и ДАНО да стане.Само че едните играят с Реал,а другите с Монтана например.Феновете на Ливърпул са изпратили с ръкопляскане
отбора и публиката на Лудогорец.Тук това,кога мислиш ще го видим?Липсва уважение към труда и успеха на другия,които и да е той.Даже един наш фен беше много горд от това,че не прикрива завистта си към Лудогорец.Защото
от ШЛ ще спечелят много пари и разликата между двата клуба ще стане ОГРОМНА.Вместо да се стремиш да се развиваш
и просперираш ти правиш най-лесното-Завиждаш.Ето това се набива на преден план,като четеш мненията във форумите.
Понеже тук пишеш за мене,държа да отбележа,че лъжеш!Да аз не исках да се класират за групите на ШЛ и точно поради тази причина!Но,никога не съм им завиждал,никога не съм си представял ЦСКА на тяхно място!Знам,че не сме готови и най-нормалното нещо е в близките 3-4 години да не помиришем този турнир!Винаги съм казвал,че ако искат нека и да спечелят ШЛ,не ги подкрепям(би било лицемерно от моя страна,понеже нищо не усещам) нито им желая лошото!Така,че ако обичаш бъди коректен!
Точно ръкопляскане получиха срещу Ботев,така че отново се изказваш неподготвен!
Сега по темата!
На Лудогорец им липсва силна конкуренция(ясно е,че след това влизане в ШЛ няма и да имат скоро) и уважение към другите!Сами виждате,че това влизане в групите ще е по-скоро проблем за БГ футбола,отколкото нещо позитивно!Казвам за БГ футбола,за феновете на Лудогорец си е супер и дано успяват да си го изживеят това!И преди да ми скочите,обяснете ми как най-богатия отбор ще получи невероятни пари от ШЛ и няма да бъде хегемон дълги години!Това нещо със сигурност ще помогне на Лудогорец и неговите фенове ще се забавляват,но няма как другите да си повишават класата!Това е от мен!
п.п.Уважението на този свят е взаимно!