Ей ще ме уморите от смях...
какво очаквате от 33 000 град бе...
Колко бяха на дербито великите фенове на ЦСКА и Левскии...10 000 общо, и то половината от околните села и паланки !.
Хората ви обясняват че билета за отбор като Пирин Гоце Делчев е ОСЕМ лева, че вали като из ведро..
Лично аз съм бил на десетки мачове в Б група когато е имало 3000-4000 на стадиона срещу съвсем невразчни отбори !!
Какво да би обяснявам, вие или аз зная ???
Като излизаха на терена на всички им викахме "Айде Орлииии", да не би някой да има запазено и авторско право да се ползват прякори ???. Пирин били орли, еми хубаво,чудесно,те и Лацио и Бенфика са орли, да кажат все едно, " Ей вие Пирин какви орли сте бе ??...Смешни сте...
Сега сядайте пред телевизора и гледайте европейски футбол в четвъртък, най са ми смешни и феновете на Левски и ЦСКА които се дърлят във форумите че сме им безразлични, а после сядат да гледат и ще си изпочупят пръстите с надежда да се издъним

Как да не се кефиш на такива дребни душици, като им бръкнеш в здравето
Разбира се има и широко скроени фенове на ЦСКА и Левски, които знаят за какво става на въпрос, които ако и да не се кефят да кажем на нашия успех, просто го признават . Респект за тях !!!
Не мога да разбера и какво се учудвате че има фенове на Лудогорец от Варна и София, в тези градове има хиляди разградчани ! Какво странно има да си направят фенклуб, на мача на Тича Черно море - Лудогорец, половината от гостуващия сектор си бяхме от тези които живеят във Варна !