Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Georgi Georgiev
Контакти:

Re: Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Мнениеот Georgi Georgiev » 11 мар 2014 19:37

we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Ти като отидеш на мач на Лудогорец с безплатен билет, транспорт и ядене тогава напиши и си снимай порцията :) .

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 11 мар 2014 19:48

Georgi Georgiev написа:
we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Ти като отидеш на мач на Лудогорец с безплатен билет, транспорт и ядене тогава напиши и си снимай порцията :) .

Именно!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 11 мар 2014 21:03

Iliyansotirov написа:Предвид големите успехи, които постига нашият отбор в Европа, симпатизантите в столицата се увеличиха значително. Моля всички, които искат да помагат по някакъв начин на отбора и желаят да станат част от вече учредения наш фенклуб в гр.София да пишат! Поздрави и успех на Орлите в четвъртък!

Имам един въпрос,как така си сложихте прозвището орли?????

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 мар 2014 21:12

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Iliyansotirov написа:Предвид големите успехи, които постига нашият отбор в Европа, симпатизантите в столицата се увеличиха значително. Моля всички, които искат да помагат по някакъв начин на отбора и желаят да станат част от вече учредения наш фенклуб в гр.София да пишат! Поздрави и успех на Орлите в четвъртък!

Имам един въпрос,как така си сложихте прозвището орли?????

:shock:
бЕгай назад и ЧЕТИ!
На всеки поотделно ли трябва да се обяснява? Не е ли добре преди да питаш да потърсиш истината сам?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 11 мар 2014 21:19

Отново ще си позволя да цитирам мнение на наш колега, който по стечение на остоятелствата се явява като пророк за развитието на дискусията около Лудогорец. Получава се, че в известен смисъл е дал отговор и на някои свои съмишленици с чести позиви около Разградския тим.
Мнението е писано тогава, когато всички са предполагали, че Лудогорец ще се бори за 6-то/9-то място в родния шампионат.........
, но ето го и част от мнението:
Мнениеот ntodorov на 08 Юни 2011 15:46

..........................................................................................
ПС: Иначе уважавам отбора ви, публиката ви, но такива съждения, като твоите не ми се нравят...И за да не спамя в темата: Само Лудогорец... Чака ви голЕмата завист от хората в БГ, които никога не биха били на ваше място. От такива хора ще четете във форумите какви голЕми фенове са, а вие колко не струвате. Изпитано. Нещо, като да се хвалят с големи мЪдИ под малка пишка. :) Като си нямат отбор се тупат в гърдите с фенщина. Фенове на Лудогорец- не обръщайте внимание. В БГ така е било и така ще бъде
Изображение
Аватар
ntodorov

Ами това е...............
Знаело се е какво ще пишете преди да е имало защо...........
Причината ли?!...........- много простичка.......... НЯМАТЕ СИ ОТБОР! (малки са Ви п*****е) + завист, посредственост и липса на достойнство!
Успехът на Лудогорец е очеваден, а еуфорията у феновете му, съвсем закономерна.
Радвам се, че съм един от тях!

DALTON
Контакти:

Мнениеот DALTON » 11 мар 2014 21:41

Престанете да срамите София с такива измислени и жалки фен-клубове,едни и индивиди вече изгоряха,и на следващите ще им излезе късмета.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 11 мар 2014 21:43

Ей ще ме уморите от смях...
какво очаквате от 33 000 град бе...
Колко бяха на дербито великите фенове на ЦСКА и Левскии...10 000 общо, и то половината от околните села и паланки !.
Хората ви обясняват че билета за отбор като Пирин Гоце Делчев е ОСЕМ лева, че вали като из ведро..
Лично аз съм бил на десетки мачове в Б група когато е имало 3000-4000 на стадиона срещу съвсем невразчни отбори !!
Какво да би обяснявам, вие или аз зная ???
Като излизаха на терена на всички им викахме "Айде Орлииии", да не би някой да има запазено и авторско право да се ползват прякори ???. Пирин били орли, еми хубаво,чудесно,те и Лацио и Бенфика са орли, да кажат все едно, " Ей вие Пирин какви орли сте бе ??...Смешни сте...
Сега сядайте пред телевизора и гледайте европейски футбол в четвъртък, най са ми смешни и феновете на Левски и ЦСКА които се дърлят във форумите че сме им безразлични, а после сядат да гледат и ще си изпочупят пръстите с надежда да се издъним ;) Как да не се кефиш на такива дребни душици, като им бръкнеш в здравето ;)
Разбира се има и широко скроени фенове на ЦСКА и Левски, които знаят за какво става на въпрос, които ако и да не се кефят да кажем на нашия успех, просто го признават . Респект за тях !!!
Не мога да разбера и какво се учудвате че има фенове на Лудогорец от Варна и София, в тези градове има хиляди разградчани ! Какво странно има да си направят фенклуб, на мача на Тича Черно море - Лудогорец, половината от гостуващия сектор си бяхме от тези които живеят във Варна !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 мар 2014 22:15

http://greenfront09.com/index.php?p=vie ... rettyPhoto

Да видите ,че имаше доста хора и във В група . Малко отбори биха имали някаква публика въобще .

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 11 мар 2014 22:31

Ивайло Лудогорец написа:http://greenfront09.com/index.php?p=view_album&id=4#prettyPhoto

Да видите ,че имаше доста хора и във В група . Малко отбори биха имали някаква публика въобще .

Не че нещо но мисля че това са мачове в Б група,...и основно мача със Славия през есента на 2010 за купата, когато наситина имаше 5000-6000 души и си спомням даже че Илия Илиев (оня стария, сега в Ботев Враца) ръкопляска на агитката ни...Това в противовес на това че сме били една маршрутка хора !
Съперникът основно определя интереса, едно е да ти дойде Славия, друго..Равда или Поморие...
Както и сега ( в А група) едно са дербитата с по големите отбори, друго с Нафтата и Пирин...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 мар 2014 22:36

snakebite написа:
Ивайло Лудогорец написа:http://greenfront09.com/index.php?p=view_album&id=4#prettyPhoto

Не че нещо но мисля че това са мачове в Б група,...и основно мача със Славия през есента на 2010 за купата, когато наситина имаше 5000-6000 души и си спомням даже че Илия Илиев (оня стария, сега в Ботев Враца) ръкопляска на агитката ни...Това в противовес на това че сме били една маршрутка хора !
Съперникът основно определя интереса, едно е да ти дойде Славия, друго..Равда или Поморие...
Както и сега ( в А група) едно са дербитата с по големите отбори, друго с Нафтата и Пирин...

Някои са от В група . Това с балоните и т.н. е мача със Славия за купата :)

Върни се в “Лудогорец”