Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Мнениеот tsonpen » 08 яну 2014 19:12

CSKA 78 написа:
Или разбираме различно значението на "празна врата", или бъркаш Мисиджан с Безяк.

Какво разбирам под да се вкара на "празна врата"?Мисиджан стреля от 7-8 метра и уцелва гредата,вратаря се хвърля в левия ъгъл на вратата си.Топката попада отново в Мисиджан,който стреля в опразнения ъгъл на вратата.Вратарят няма достатъчно време да реагира.За мен това е гол на празна врата! ;)

:mrgreen:
По тази логика всички голове са голове на празна врата ;)
Явно различно разбираме, но няма смисъл да спорим. За мен това е майсторски гол, като Фура сменя краката с които стреля и двата пъти е много точен от малък ъгъл. Достига пръв топката след рикошета. Този гол сигурно няма да го забравя.
[center]Изображение[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 08 яну 2014 19:15

Какъв добър тон ве пич.. няма уважаващ себе си спортен репортер, или специалист, който да не твърди, че Мисиджан е най-талантливият и добър младок в България, чуждите медии се скъсват от хвалби.. и видиш ли ти.. "експерта" (имам в предвид теб) вика че не ставал и можел да вкарва само на празна врата.. :)

Това е достатъчно доказателство за невежестта ти и комплексарщината която бълваш. Затова те посъветвах да се "самоубиеш", с което имах в предвид да спреш да коментираш неща с които ОЧЕИЗВАААААДНО не си наясно.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 яну 2014 19:22

Новото момче тази вечер каца в София.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 яну 2014 19:25

kev1n написа:Какъв добър тон ве пич.. няма уважаващ себе си спортен репортер, или специалист, който да не твърди, че Мисиджан е най-талантливият и добър младок в България, чуждите медии се скъсват от хвалби.. и видиш ли ти.. "експерта" (имам в предвид теб) вика че не ставал и можел да вкарва само на празна врата.. :)

Това е достатъчно доказателство за невежестта ти и комплексарщината която бълваш. Затова те посъветвах да се "самоубиеш", с което имах в предвид да спреш да коментираш неща с които ОЧЕИЗВАААААДНО не си наясно.

Добре,спортен експерте(да се разбира форумен)!Съгласен съм(както съм и написал по-горе),че Мисиджан е добър за България!Дай ми пример за западен журналист(за българските е ясно),който хвали Мисиджан!

ПП И по-добре не се опитвай да "крещиш", нещо не ти се получава,някакси отива на фалцет! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 08 яну 2014 19:57

http://www.sportonline.bg/news/130774/s ... -v-a-grupa

Мързи ме да го търся и в Украинския сайт.. :) Но ако настояващ ще ти го намеря.. :) И понеже очаквам да кажеш, че Украинското първенство е слабо - uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html ето ти и от УЕФА ранкинг-а :) а тва по колко участника имат в ЕКТ и до каде стигат нема да говорим.

Отговорих ти на въпроса и очаквам извинение. :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 яну 2014 20:21

kev1n написа:http://www.sportonline.bg/news/130774/slavchev-i-misidjan-naj-dobri-v-a-grupa

Мързи ме да го търся и в Украинския сайт.. :) Но ако настояващ ще ти го намеря.. :) И понеже очаквам да кажеш, че Украинското първенство е слабо - uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html ето ти и от УЕФА ранкинг-а :) а тва по колко участника имат в ЕКТ и до каде стигат нема да говорим.

Отговорих ти на въпроса и очаквам извинение. :)

Украинският сайт Еuro.com.ua, който прави обзор на първенствата на страните в Европа, определи Върджил Мисиджан от Лудогорец за най-интересен играч в родната „А“ група

Определят го за най- интересен(това най-малко е многозачително) в А група.Може би им харесва как се облича(разбира се в кръга на шегата). :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 08 яну 2014 20:29

След като пристигна в България, Мисиджан показа много класа. У него има всичко, за да се върне в Западна Европа в по-силен отбор и да накара хората от Вилем II да съжаляват горчиво за това, че са го изпуснали, завършва анализът.

Аз работя с примери и факти, не си измислям и не живея в заблуда. Както и когато най-четения ежедневник във 5o-6o милионна държава казва че 4-5 клуба от елита "оглеждат" "холандски талант", си прявя извод, че футболиста не е обикновен талант.. е верно не е Саного например, но не са много 18 годишните със 6о мача (профи) и 2о за младежките гарнитури. :)

Ето ти го отново, ясно не си искъл да го видиш, и понеже явно нямаш топки, ще ти напомня отново.

Очаквам извинението ти :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 08 яну 2014 21:10

CSKA 78 написа:
Или разбираме различно значението на "празна врата", или бъркаш Мисиджан с Безяк.

Какво разбирам под да се вкара на "празна врата"?Мисиджан стреля от 7-8 метра и уцелва гредата,вратаря се хвърля в левия ъгъл на вратата си.Топката попада отново в Мисиджан,който стреля в опразнения ъгъл на вратата.Вратарят няма достатъчно време да реагира.За мен това е гол на празна врата! ;)

По принцип не отговарям на такива като теб, но личен съвет - спри се, започваш да се излагаш и хората започнаха да ти се смеят.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 08 яну 2014 21:13

Интересен трансфер, но да се счита с това момче ще отраняваме Лацио е несериозно, от визитката и от мачовете които е изиграл не може да става сравнение с Мисиджан на този етап !
Нали щяхме да вземаме другата перла на Вилем - Ондаан ???

Мисля, че по-скоро другия сезон може да очакваме повечко от него след напускането на Иван, Дани Абало , и вероятно Мишо Александров !

Иначе младите холандски играчи знаем на какво ниво са а това момче е било национал, даже европейски шампион с Холандия ! Така че - добра инвестиция !

Бил е на проби в Хъл Сити, писаха и за други английски тимове..
http://www.hulldailymail.co.uk/Hull-Cit ... story.html
Явно все пак няма класа да заиграе направо там засега..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 08 яну 2014 21:37

Трансфер с перспектива, така бих определил привличането на осемнадесет годишния талант. Едва ли ще може да се адаптира толкова бързо, за да е максимално полезен още тази пролет, но за наесен съдейки по визитката му за неоспорим талант, вече би трябвало да е доста значим играч за Лудогорец. В този ред на мисли и в предвид задаващите се изпитания през пролетта, смятам че в близките дни ще ни изненадат с още един трансфер.

Върни се в “Лудогорец”