XXI кръг, Лудогорец - Левски София - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: XXI кръг, Лудогорец - Левски София

Мнениеот tsonpen » 07 дек 2013 19:18

sin4ec написа:
nedko написа:Честита победа на Левски! Заслужено ни победиха, мачът тръгна зле за нас и после цял мач Лудогорец не намери своята игра.

Благодаря. Коментарът ти е точен. Но в края на краищата една загуба нищо не е- я виж ние колко натракахме! Този мач беше по-важен за нас и оттук може би настройката. Но защитата ви беше лошо пробита 5-6 пъти, с Литекс пак беше така. Мюлдер да излезе на чиста позиция-има нещо сбъркано при вас, но вие ще си ги оправяте тез неща. Ние в битка за титлата е абсурд да влезем, третото място е реална цел. Вие с Литекс си се надигравайте.

Това със защитата мисля, че беше защото Лудогорец през второто полувреме се настрои много нападателно (макар и безуспешно). При един наш ъглов точно това гледах, че абсолютно всичките ни футболисти бяха във вашата половина и то доста плътно. Тогава стана и едната ви опасна контра.
Първото полувреме беше по-силно за нас. Второто вече имаше нервност и направо го проспахме.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 07 дек 2013 19:42

ralka_levskarka написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Подъръци ще има,за всички от сърце,за новата 100година да тропнем ний хорце.Реанимация майка.Сега сините са вече сигурни участници във втората седмица.Честито на всички печеливши.

Ама разбира се :lol: :lol: :lol: :lol:

Дядо коледа при някои дойде рано- рано.Хаирлия да е.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 дек 2013 19:44

ЛУДОГОРЕЦ написа:
ralka_levskarka написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Подъръци ще има,за всички от сърце,за новата 100година да тропнем ний хорце.Реанимация майка.Сега сините са вече сигурни участници във втората седмица.Честито на всички печеливши.

Че при мен не е- таблета ми ще го вземат другата седмица :oops:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 дек 2013 20:13

Както кажеш. Само ако може да обясниш защо сме сигурни участници във втората седмица?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 07 дек 2013 20:29

Tommi написа:

Както кажеш. Само ако може да обясниш защо сме сигурни участници във втората седмица?

Това за втората седмица го написах на майтап.Естествено,че става въпрос за първата.

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 07 дек 2013 20:34

ralka_levskarka написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:
ralka_levskarka написа:

Че при мен не е- таблета ми ще го вземат другата седмица :oops:

Чак друга седмица?И то таблет.Да беше нещо мъничко..като ключове за кола,за апартамент.... :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 дек 2013 21:03

BRF написа:Вече има тема,добре!
Очаквам или изненадваща победа за гостите или разгромна победа за домакините с поне 3 гола разлика!

Трябва да имате по-реална преценка за нещата!И да уважавате повече съперниците си,които и да са те,а щом става въпрос за "книжните" или както ги наричате подигравателно Грандове,винаги трябва да сте нащрек!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 дек 2013 21:42

ЛУДОГОРЕЦ написа:
LSFC 1914 написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Хаирлия да е.

Говори на български. Аз лично не те разбирам какво говориш на турски. ;)

Това е израз използван даже и от писатели като Вазов,но какво разбираш ти...И аз турски не знам,но ако трябва да започвам да го уча.

Не се прави на аптал, всички те знаят. Какво стана с мача отворко, нали щяхте да громите?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 07 дек 2013 21:53

Когато минавате табелката на "Богров" да не забравите ,че трамваите не хапят ,много закани а сега тишина :(

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 дек 2013 21:54

BRF написа:
BRF написа:Вече има тема,добре!
Очаквам или изненадваща победа за гостите или разгромна победа за домакините с поне 3 гола разлика!

Трябва да имате по-реална преценка за нещата!И да уважавате повече съперниците си,които и да са те,а щом става въпрос за "книжните" или както ги наричате подигравателно Грандове,винаги трябва да сте нащрек!

Нямам впечатление днес "Левски" да са се държали на терена като гранд. Бетонирана защита, контри, бавене на играта...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”