Браво на Зелената магия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Браво на Зелената магия

Мнениеот tsonpen » 01 дек 2013 12:01

subzero написа:
tsonpen написа:
subzero написа:
mozart написа:Много хора обясняват как някой взема пари, че да пише тук!

Именно. Питал ли си се защо само във вашия форум. ;)

Питай се ти защо в нашия форум се подозират подобни неща.
Ние какво да се питаме? Всеки от нас познава себе си и няколко от останалите, които пишат.
Може би да пробвам под хипноза да призная на себе си, че вземам пари? Ако вземам тайно от себе си (ако съм например сомнамбул), поне трябваше да знам че харча едни пари, които не знам как съм изкарал :mrgreen:

Аз няма какво да се питам. Почти съм убеден за някои хора.
И го има само във вашия форум,щото никъде другаде не цари такова заслепяване и невиждане на очевидни неща.

Би трябвало да си убеден за мен, защото аз съм от тия дето доста пишат за Лудогорец. Но ще трябва и мен да ме убедиш за мен самия, че да повярвам ;)
Има обективна причина да хвърчим, още откакто влязохме в А група, отупахме Славия с 6:0, бихме два пъти "Левски", измъкнахме титлата под носа на ЦСКА, направихме требъл, за малко не продължихме в Европа, взехме втора поредна титла под носа на "Левски", влязохме в групите на ЛЕ и оглавихме нашата група, при това без да изпускаме нито шампионата, нито борбата за КБ. Ако ти беше преживял поне 1/10 от това с Черноморец, мислиш ли, че нямаше да си изпълнен с ентусиазъм? Толкова ли е трудно да се разбере?
А и не са само успехите. Отборът има много добро лице. За мен това е нещото, което ме привлича - че има европейски почерк във всяко нещо, което се прави. Никого не карам да гледа през моите очи, но защо да не споделям това, което виждам без да ме упрекват в абсурдни неща. Успехът в ЛЕ показа, че сме били проницателни, когато хвалехме отбора още през първия сезон в А група и виждахме потенциала. Той се доказа. Сега е време да се радваме на успеха.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 дек 2013 13:32

volf написа:
subzero написа:
volf написа: Много пари ЗИМАМ.
Объркан съм?! :?
Не искам да харесвам Лудогорец - искам да съм нещастен!!! :cry:

Говори и за мен. Ши са прежаля. За много пари.
И що реши,че нехаресването на Лудогорец те прави нещастен ??? :roll:

Името "Лудогорец" е дума с основен принос в разграждането на Ендорфина.
Ти не можеш да бъдеш нещастен, тъй-като произнасяш и пишеш това име по-често от своето и то навсякъде, с повод и без повод.
Сигурен съм, че дори за месец, ако преустановиш участието си във този форум, ще изпаднеш в дълбока депресия.
Би ли опитал да ме опровергаеш?

Да опровергавам къв беше мъдрец...??? Да не съм луд.
Остави ме да си страдам. Нужда от теб нямам.
Само ако можеш уреди ме да изкарам някой лев. И аз мога да ближа Кирчо.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 01 дек 2013 14:47

tsonpen написа:
subzero написа:

Ние какво да се питаме? Всеки от нас познава себе си и няколко от останалите, които пишат.
Може би да пробвам под хипноза да призная на себе си, че вземам пари? Ако вземам тайно от себе си (ако съм например сомнамбул), поне трябваше да знам че харча едни пари, които не знам как съм изкарал :mrgreen:

Не си прочел целият ми пост, а само това което е извадил от него subzero! Ако прочетеш целия пост ще разбереш какво съм имал предвид! Все пак извинявай ако си се почуствал засегнат!

За да не търсиш ето го и поста:
mozart написа:Много хора обясняват как някой взема пари, че да пише тук! Не знам дали е вярно, но ако някой взима за да хвали отбора, то по тази логига Вие с Илианчо, сте на обратния полюс ;) ! Само не знам къде мизата е по-висока, че хората да знаят към кои да се причислят, пък току виж закачат и те нещо... :) :) :)
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 01 дек 2013 18:55

mozart написа:
tsonpen написа:
subzero написа:

Не си прочел целият ми пост, а само това което е извадил от него subzero! Ако прочетеш целия пост ще разбереш какво съм имал предвид! Все пак извинявай ако си се почуствал засегнат!

За да не търсиш ето го и поста:
mozart написа:Много хора обясняват как някой взема пари, че да пише тук! Не знам дали е вярно, но ако някой взима за да хвали отбора, то по тази логига Вие с Илианчо, сте на обратния полюс ;) ! Само не знам къде мизата е по-висока, че хората да знаят към кои да се причислят, пък току виж закачат и те нещо... :) :) :)

Прочетох го целия. Аз отговарях на subzero. Няма какво да ме засегне в поста ти. Поздрави!

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 02 дек 2013 00:16

Суб ли си, зеро ли си...замислих се за думите на volf- много е прав май. Я наистина се опитай да не пишеш известно време във форума по теми свързани с Лудогорец. Вероятно наистина ще изпаднеш в депресия, което разбира се е жалко, защото да си усмисляш щастието и емоциите с хейт и плюене е просто за съжаление. А гледайки подписа ти, където си се опитал да съчетаеш две несъвместими неща все по- убедено те моля: не пиши, почини си, вземи си творческа почивка, за твое добро, а и ние ще сме доволни. Не са много позитивните неща в България и в частност бг футбола, та да трябва и тук да се сблъскваме само с омраза, завист и глупост.
Все пак ти пожелавам да изпиташ щастие стъпило на положителни емоции ( като нас ) и ще разбереш, че има разлика...вероятно някак си по - пълноцено ще да е чувството.
Изображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 дек 2013 12:00

fixxxsers написа:Суб ли си, зеро ли си...замислих се за думите на volf- много е прав май. Я наистина се опитай да не пишеш известно време във форума по теми свързани с Лудогорец. Вероятно наистина ще изпаднеш в депресия, което разбира се е жалко, защото да си усмисляш щастието и емоциите с хейт и плюене е просто за съжаление. А гледайки подписа ти, където си се опитал да съчетаеш две несъвместими неща все по- убедено те моля: не пиши, почини си, вземи си творческа почивка, за твое добро, а и ние ще сме доволни. Не са много позитивните неща в България и в частност бг футбола, та да трябва и тук да се сблъскваме само с омраза, завист и глупост.
Все пак ти пожелавам да изпиташ щастие стъпило на положителни емоции ( като нас ) и ще разбереш, че има разлика...вероятно някак си по - пълноцено ще да е чувството.

:mrgreen:
Можеш да си сигурен,че изпитвам "щастие стъпило на положителни емоции",макар и да не е свързано с футбола. :)
За кви депресии ми говориш ??? Ако смяташ,че заради глупавото ви отборче ще изпадна в депресия-лъжеш се.
Светът не е зелен !!! ;)
П.С. Да,срам ме е от този Черноморец,но не ми пречи да го обичам. А ти подкрепяше Левски или ЦСКА преди да станете "велики",нали ?? И пак ще ги подкрепяш след годинка-две.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 дек 2013 12:24

fixxxsers написа:Суб ли си, зеро ли си...замислих се за думите на volf- много е прав май. Я наистина се опитай да не пишеш известно време във форума по теми свързани с Лудогорец. Вероятно наистина ще изпаднеш в депресия, което разбира се е жалко, защото да си усмисляш щастието и емоциите с хейт и плюене е просто за съжаление. А гледайки подписа ти, където си се опитал да съчетаеш две несъвместими неща все по- убедено те моля: не пиши, почини си, вземи си творческа почивка, за твое добро, а и ние ще сме доволни. Не са много позитивните неща в България и в частност бг футбола, та да трябва и тук да се сблъскваме само с омраза, завист и глупост.

Честно да ти кажа,аз изпитвам щастие и при победа на ЦСКА и при загуба на Левски!Е,вярно при победата е по-сладко ,но и другото не е за подценяване!Наша загуба може да ме натъжи и то много,но тяхна победа не може да направи това!

Върни се в “Лудогорец”