CSKA 78 написа:Дайте да обобщим за неразбралите със "зелени" очила.За три мача противиниците ви имат по 10-на положения за гол във всеки мач,от тях 3-4(в първият и третият мач даже повече) са 100%-ви.Значи, за трите мача се събират 30-на положения за гол(15-на 100%-ви) и нито един отбелязан гол във вашата врата!Това не е късмет,това е Чутовен късмет!(независимо от формата на вратаря ви,ако ще да е в свръх форма).
Относно отиграванията на защитата и вратарите на противниците ви(при които стe вкарали гол):такива неадекватни отигравания не съм виждал и в нашата "В" група,спокойно могат да влязат в рубриката куриози и да я "захранят" за половин година, поне!
В крайна сметка, какво се получава?!И в трите мача побеждавате заради невероятния си късмет и заради комичните грешки на противниците ви!
ПП Ако можете да ме оборите, заповядайте!
Мога, футбола като много други отбори е игра на грешки. Който греши по-малко той печели. По правило грешките се правят от слабо подготвени или не мотивирани отбори. Айде кажи ми сега - кой отбор от групата на Лудогорец няма нужда от пари и евро престиж, че да не е мотивиран ? Дори ПСВ не е от първенство, за което да пази титулярите и да играе с резервите в ЛЕ.
В заключение - радвай се на успеха на Лудогорец, защото коеф., който взима България на техен гръб може после да помогне на твоя ЦСКА