XIII кръг, Лудогорец - Литекс, 2:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: XIII кръг, Лудогорец - Литекс, 2:4

Мнениеот BadBoy » 20 окт 2013 21:48

snakebite написа:Не виждаш ли какво пиша....бе Субзеро, на всяко гърне похлупак...

Има ли дузпа, има..спира ли чист гол, спира...

Правилно си спрял да пишеш до тук, щото червен картон при положение, че зад него има вратар няма как да извади.
Също така Моци, когато направи дузпата беше последен в защитата, но съдията се смили и му извади само жълт картон.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 окт 2013 21:49

tsonpen написа:
DarkPsy написа:
tsonpen написа:
Като нямаш желание за комуникация с мен - не комуникирай!
Виковете "Мафия" знаеш кога се подемат. Когато публиката остане с убеждението, че поредица съдийски грешки са в ущърб на техния отбор. Това го има във всяка българска, футболна публика. Или има някоя имунизирана? Не мисля, че са се хвърляли повече предмети, отколкото на други срещи с подобен заряд. Естествено, не одобрявам такова поведение. Но е абсурдно да се лепят етикети по начина, по който го правиш. Това също не е проява на възпитание. Значи е ....

Именно за това казах, че е нелепо публиката на Лудогорец да крещи МАФИЯ :)

По тази логика е нелепо това да се скандира и от публиката на кой да е български отбор. За всеки отбор се е случило да има такава умишлена или неумишлена поредица. Ти не си ли симпатизант на отбора, полеви играч на който съзнателно с длан извади топка от голлинията и нито главният, нито близкият страничен видяха това, което абсолютно всички други видяха? В тоя ред на мисли, вашата публика притежава ли свещеното право за което говориш? ;)

Вероятно си прав. Само дето единствено в Разград,съдиите вечерят с официални лица от клуба. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 20 окт 2013 21:52

subzero написа:
tsonpen написа:
DarkPsy написа:
tsonpen написа:
Като нямаш желание за комуникация с мен - не комуникирай!
Виковете "Мафия" знаеш кога се подемат. Когато публиката остане с убеждението, че поредица съдийски грешки са в ущърб на техния отбор. Това го има във всяка българска, футболна публика. Или има някоя имунизирана? Не мисля, че са се хвърляли повече предмети, отколкото на други срещи с подобен заряд. Естествено, не одобрявам такова поведение. Но е абсурдно да се лепят етикети по начина, по който го правиш. Това също не е проява на възпитание. Значи е ....

Именно за това казах, че е нелепо публиката на Лудогорец да крещи МАФИЯ :)

По тази логика е нелепо това да се скандира и от публиката на кой да е български отбор. За всеки отбор се е случило да има такава умишлена или неумишлена поредица. Ти не си ли симпатизант на отбора, полеви играч на който съзнателно с длан извади топка от голлинията и нито главният, нито близкият страничен видяха това, което абсолютно всички други видяха? В тоя ред на мисли, вашата публика притежава ли свещеното право за което говориш? ;)

Вероятно си прав. Само дето единствено в Разград,съдиите вечерят с официални лица от клуба. ;)

Ми щото имат само един ресторант категория 4 по УЕФА и само там могат да вечерят съдиите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И е чисто съвпадение , че там вечерят и Домусчиеви и ко ;) На една маса със съдиите :P
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 окт 2013 21:53

snakebite написа:Не виждаш ли какво пиша....бе Субзеро, на всяко гърне похлупак...

Има ли дузпа, има..спира ли чист гол, спира...

Проспано първо полувреме, псоред мен днес бяхме излезли за Хикс, както срещу Ботев, без много много да си даваме зор...
Индивидулани грешки объркаха мача..
Второто полувреме бе всичко или нищо, съвсем нормално е Литекс да има положения....
Само не разбрах Литекс защо не игра така и срещу ЦСКА...срещу Берое и днес срещу нас показаха класа за шампион !!

Единственото добро от днешния мач е че не не си нанесе загуба с 3 гола разлика...но и 4 гола вкъщи е срамно представяне !!!

Аз не гледах мача. Не знам за кви дузпи и картони ми говориш. :roll: Вече казах,след хиляди мачове без дузпа,да говорите,че съдията бил неадекватен-айде моля.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 окт 2013 22:00

snakebite написа:Реално за картоните нямам претенции, с изключение на Моци, даваш дузпа, какъв жълт картон ???

Прочети се отново, какво си написал?
Отсъждането на дузпа няма нищо общо с картона, картон се дава за тежестта на нарушението, той както споделих е на ръба на червения, Моци е последен в защитата
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 окт 2013 22:01

subzero написа:
tsonpen написа:

Хайде пак почваме. Сприсебе :)
Пламен Гетов е човек, който няма да откаже да седне за малко, който и да го покани. Казвам ти го, защото и аз съм стоял до него. Той е много отзивчив човек. Виждал съм да го заприказват запалянковци и когато е слизал от централната трибуна и минава покрай сектор А. Спира, говори на дълго и широко, както предполагам е седнал на масата със съдиите да изпуши цигара. Малък град. Реално добрите ресторанти се броят на пръстите на едната ръка. Ако нещо е трябвало да заговорничат, няма да го правят точно пред телевизионен екип. Абсолютно изкуствено раздухан сигнал, както и много други неща в тази държава. Ако е имало нещо - и двете страни са щели да са гузни и да избягват всякакви контакти помежду си. Не да сядат и да си бъбрят публично.
А това, че съдиите трябва да имат хигиена на общуването около мачовете и да имат едно на ум, че някои контакти не са редни е съвсем, съвсем друга тема.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 окт 2013 22:08

tsonpen написа:
subzero написа:
tsonpen написа:

Хайде пак почваме. Сприсебе :)
Пламен Гетов е човек, който няма да откаже да седне за малко, който и да го покани. Казвам ти го, защото и аз съм стоял до него. Той е много отзивчив човек. Виждал съм да го заприказват запалянковци и когато е слизал от централната трибуна и минава покрай сектор А. Спира, говори на дълго и широко, както предполагам е седнал на масата със съдиите да изпуши цигара. Малък град. Реално добрите ресторанти се броят на пръстите на едната ръка. Ако нещо е трябвало да заговорничат, няма да го правят точно пред телевизионен екип. Абсолютно изкуствено раздухан сигнал, както и много други неща в тази държава. Ако е имало нещо - и двете страни са щели да са гузни и да избягват всякакви контакти помежду си. Не да сядат и да си бъбрят публично.
А това, че съдиите трябва да имат хигиена на общуването около мачовете и да имат едно на ум, че някои контакти не са редни е съвсем, съвсем друга тема.

Всичко е въпрос на гледна точка. Моята е друга. Пък и не само моята. Не можеш да оправдаваш подобно нещо с това,че някой бил отзивчив.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 20 окт 2013 22:19

Все пак въпреки големите грешки а Лудогорец в защита, и двата отбора играха футбол..
Аз съм доволен че МОЯ отбор показа футбол, бореше се, за точката , победата.
Видях гола на Мисиджан.... :shock:

Браво и на публиката на Лудогорец, мисля че успя да вдигне отбора, но не се получи да вземем нещо, а можехме да загубим и по-тежко.
За радост не сме като едни други които си бият играчите и събличат треньори...
Хората искат да гледат футбол, да гледат емоции, защото футбола е забавление...
Днес това го имаше, и въпреки загубата съм сигурен че публиката на Лудогорец го оцени..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 окт 2013 22:19

Хубав мач стана.Колкото и да не ви се вярва,този резултат,който се получи е най-изгоден за ЦСКА! ;) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 окт 2013 22:40

snakebite написа:Все пак въпреки големите грешки а Лудогорец в защита, и двата отбора играха футбол..
Аз съм доволен че МОЯ отбор показа футбол, бореше се, за точката , победата.
Видях гола на Мисиджан.... :shock:

Браво и на публиката на Лудогорец, мисля че успя да вдигне отбора, но не се получи да вземем нещо, а можехме да загубим и по-тежко.
За радост не сме като едни други които си бият играчите и събличат треньори...
Хората искат да гледат футбол, да гледат емоции, защото футбола е забавление...
Днес това го имаше, и въпреки загубата съм сигурен че публиката на Лудогорец го оцени..

Напълно подкрепям написаното. И при 1:4 в 80-та минута не спряха да играят, не отписаха мача и да си кажат "Тук загубихме, сега нека се пазим за ЛЕ".
На Фура са му специалитет тези неспасяеми удари до гредата, понякога от сериозно разстояние. Талант и истинска класа. Трябва ни още един такъв за върха на атаката ;)
Добро разиграване за предстоящия мач, само дано имат спокойствието да спят тази нощ и да могат емоционално да се възстановят и настроят след загубата и изхабените нерви.

Върни се в “Лудогорец”