flo. написа:Единственият БГ отбор ,който е влизал там това е Левски.
Следващият отбор, който ще влезе там това е отново Левски.
Да бе там гледаха мач от близо и играха ганкиното.....а не бе за това се иска майсторлък
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
flo. написа:Единственият БГ отбор ,който е влизал там това е Левски.
tsonpen написа:Първо помислих, че тази тема е пусната в раздела на "Левски". Между другото, какво стана с техните съперници в ШЛ, нали се следеше швейцарското първенство ли, друго ли беше?
Seichov написа:flo. написа:Единственият БГ отбор ,който е влизал там това е Левски.
6 мача = 6 загуби, голова разлика 1:17, не те ли е поне малко срам да се гордееш с това нещо? Много по големи анонимници от Левски вкараха повече от 1 гол и взеха поне 1 точка!
По темата: Няма невъзможни неща, но ще бъде изключително трудно.
tsonpen написа:ПФК Лудогорец написа:1Neutralen защо да не съм фен на Лудогорец ? Защото казах, че съм турчин ? Нима нямаме турци в агитката и на стадиона. Престанете вече да делите хората на верска основа. Радвам се, че не всички фенове на отбора са като теб !
Само Лудогорец напук на всички !
1Neutralen съвсем основателно се съмнява в нещо съвсем друго. Трудно ли е модераторите да проверят IP-тата от които пишат въпросните потребители и някой да се включи да разсее съмненията или да раздаде правосъдие?
ПФК Лудогорец написа:Stanislav_Ivanov написа:Нито един наш тим няма отбор за групите на ШЛ в момента.Не мисля и,че скоро някой,ще има за жалост.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта