Eminem написа:Ако този мач беше срещу Левски, феновете на Ботев щяха да се счупят да викат мафия, ама сега си мълчат.
Защото обичат парите.
Ние не плащаме-викат.
Други плащат-не викат.
Нямат тема дори за мача във форума си путрасите.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Eminem написа:Ако този мач беше срещу Левски, феновете на Ботев щяха да се счупят да викат мафия, ама сега си мълчат.

Teo написа:Хванах мача малко след първата дузпа, спрете се има ги и 2-те дузпи, това че подуянци протестират ги оставете... щом ви казвам че има дузпи, значи има.
Teo написа:
Ще има прасенца пред сектор В на Герена, да може освестяват Тодор след мача, ще му превеждат думите който ще иска да каже пред медиите![]()
jujo46487 написа:Локото може да се по-слаби от б*отев в момента ама поне не са п*тки да лягат на зилените !
Събота Всички на ГЕРЕНА и ЛЕВСКИ ШАМПИОН!

delqnski47 написа:Stanley_79 написа:delqnski47 написа:Eminem написа:Какво е това бе ?
Не знам кво е,ама Лудогорец е най-стойностния отбор в България!Благодарете на Тоньо и Господ ,че сте там,където по никакъв начин не заслужавате да бъдетеЗаради това трябва да сте повече от радостни!
Иначе Лудогорец може и да ги подпират,ама те са си класни....просто си личи!
Еййй, ти "Подобие на субект разсмиващ хората" (ще те нарека така, понеже преди седмица ме наказаха за това, че нарекох един от вашите с другата думичка), къде по точно видя и как разбра, че Лудогорец са по класни от всички?
Мисля, че в прекият мач се показа, кой е по класният отбор.
Със сигурност не е този, който се защитаваше и пазеше някакъв си техен резултат.
Теб и някой от другите "драскачи", наши червени приятелки, трябва да ви забранят със закон.
Ма както искаш ме наричай,няма проблем!Нито чаткам в темата за модераторска помощ(мързи ме....),нито нищо!Така,че давай смело на воля!
Teo написа:Stanley_79 - откажете се от титлата и тогава ще ви повярвам за всичко, но и купена мирише готино, нали?!
Teo написа:Stanley_79 - откажете се от титлата и тогава ще ви повярвам за всичко, но и купена мирише готино, нали?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта