XX кръг, Лудогорец - Литекс, 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Dani Kiki
Контакти:

Re: XX кръг, Лудогорец - Литекс, 0:0

Мнениеот Dani Kiki » 07 апр 2013 21:43

tsonpen написа:
Dani Kiki написа:Е няма такова изказване! Ти кой мач гледа бе, пич? Владо Стоянов цяла минута се чуди как да изпълни удар от вратата в 88-та минута, ти за контри ми говориш! Просто на Литекс не му достигна опит да ви сгъне яко в този мач... Честно!

Аз мача го гледах от сектора до вратата на Лудогорец, второто полувреме. Едва ли има по-добра гледна точка. Говоря за последната контра на Лудогорец, която беше обещаваща и прекъсната в зародиш с даване край на мача, което предизвика негодуването на почти всички на стадиона. Това ли пропусна да видиш?

А ти май не видя как вратаря ви бавеше играта накрая. И спестения червен картон на Гулдан, последен в защитата........
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 апр 2013 21:53

Хайде да идва края на май и цирк балкански да излиза в почивка. :lol:
До следващият "творчески" сезон. :mrgreen:
Лека.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 апр 2013 22:01

фифи перото написа:Бе ти от футбол изобщо разбираш ли или си в подводница на БМФ? :mrgreen:

В подводница съм. Пропътувах 340 км. в проливен дъжд и подкрепих в дъжда отбора и не бях единствен. Беше приятно.
Малко ще я променя поговорката: Мокър на сух не вярва :)

Не твърдя, че съм видял всички положения, но някои, които видях пред мен и са в ущърб на Лудогорец са по-сериозни от такива, за които се носеше кански рев в други мачове. А сега - ... да сте виждали Стоичков толкова доволен след мач? ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 07 апр 2013 22:04

tsonpen написа:Първо да питам: Защо не се коментира в достатъчна степен съдийството, както сред всеки мач на Лудогорец? ;)
Вторият картон на Данчо, даване на несъществуващ ъглов и прекъсване на последната контраатака на Лудогорец, след като в продължението почти не се игра. Не искам да придавам важност на тези неща, защото не мисля, че са същината на мача, но съм сигурен, че ако тези моменти бяха в полза на Лудогорец, а не в ущърб, тук щеше да се пее на многоглас са съдийските подпирания.
Според мен Лудогорец изпусна Литекс в този мач. Литекс играха много добре, но Лудогорец беше по-стабилният тим. Имаше моменти през първото полувреме и след изгонването на Данчо, когато играта на Лудогорец ми хареса. През други периоди като че ли го даваха лежерно и безидейно. Преди Лудогорец да остане с 10 човека, играта на Марселиньо не ми хареса, след това малко се поразигра.
За мен днес Лудогорец подари две точни на "Левски", но буквално утрепа сините с публика. От коментатора по радиото разбрах, че на Герена е имало около 700-800 човека. В Разград бяхме в пъти повече. Беше приятно да се види преди мача родители с дете, и тримата с дъждобрани да крачат към стадиона.
Като цяло съм по-скоро доволен от мача. Резултатът е справедлив, предвид положенията, които имаха двата отбора. Но за мен Лудогорец имаше повече потенциал, който можеше да разгърне.
Гостуваща агитка на Литекс нямаше. Стоичков може да бъде похвален, че след мача се обърна към публиката, която го апострофираше по време на мача и нещо си поговориха. А може би вече влиза в ролята на политик :mrgreen:
Да видим следващия мач! Там искам да няма прошка за червените! :twisted:

Че първото полувреме Литекс спокойно можеше да води с 2гола,трябва да се радвате на този Х...а не да плямпате глупости.А Данчо го харесвам като футболист,обаче е придобил много лошо качество от престоя на армията и при вас ,да се кара със съдиите и да се мисли за недосигаем :arrow: после се си изработват лесно картони в национала. :!:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 апр 2013 22:05

Ще започна с това,че гледах само второто полувреме. Вчера гледах Черноморец и Монтана. И ако на отборите в Бургас им е простено заради класата,то двата "отбора с най-качествен футбол" едва ли имат оправдание за постната продукция. Слаб Лудогорец и неопитен Литекс.Жълтия картон на Минев-класически. Най-сетне се намери съдия,който да свири това което вижда,с някои изключения. ;) Не разбрах защо Петев рева,че съдията свири края на мача. В Загреб разбрахме,че не е по правилата да се удължава продължението. :mrgreen: Или както ни отърва ?? :roll:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: XX кръг, Лудогорец - Литекс, 7.4.13, 18 часа

Мнениеот volf » 07 апр 2013 22:15

BadBoy написа:Между другото спестен червен картон на Моци

Явно, това да си фен на футболен отбор си е нелечимо невро-психично заболяване, което задължително изкривява събраното от очите в шизофренично-пристрастнен образ на болния мозък.
Извинявай, че използувам твоят пост. Може би най-малко го заслужаваш, но мракобесието не ти е чуждо състояние.
Как така никой от пишещите не забеляза, че в това лошо време се игра един доста стойностен за нашите стандарти футбол.
- Че на терена излязаха и го доказаха двата тима с най-високи футболни аргументи у нас.
- Че останалите отбори които споменавате тук дори и при идеални условия никога не са демонстрирали и наполовина смислени футболни действия.
- Че .................................
Съдията се справи с мача, но това е и заради факта, че футболистите играеха футбол.
Браво на Литекс! Браво на Лудогорец! Браво на хората които управляват тези клубове.
Уважаеми фенове пишете си глупостите на воля, но знайте, че за здравомислещия изглеждате, като инфантилни
безхаберници.
Пс-с: Отнася се само за онези, за които е подходящо да се отнася.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: XX кръг, Лудогорец - Литекс, 7.4.13, 18 часа

Мнениеот subzero » 07 апр 2013 22:19

volf написа:
BadBoy написа:Между другото спестен червен картон на Моци

Явно, това да си фен на футболен отбор си е нелечимо невро-психично заболяване, което задължително изкривява събраното от очите в шизофренично-пристрастнен образ на болния мозък.
Извинявай, че използувам твоят пост. Може би най-малко го заслужаваш, но мракобесието не ти е чуждо състояние.
Как така никой от пишещите не забеляза, че в това лошо време се игра един доста стойностен за нашите стандарти футбол.
- Че на терена излязаха и го доказаха двата тима с най-високи футболни аргументи у нас.
- Че останалите отбори които споменавате тук дори и при идеални условия никога не са демонстрирали и наполовина смислени футболни действия.
- Че .................................
Съдията се справи с мача, но това е и заради факта, че футболистите играеха футбол.
Браво на Литекс! Браво на Лудогорец! Браво на хората които управляват тези клубове.
Уважаеми фенове пишете си глупостите на воля, но знайте, че за здравомислещия изглеждате, като инфантилни
безхаберници.
Пс-с: Отнася се само за онези, за които е подходящо да се отнася.

Познах се. :mrgreen:

А ти верно скоро не си стъпвал на стадион.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 07 апр 2013 22:21

subzero написа:Ще започна с това,че гледах само второто полувреме. Вчера гледах Черноморец и Монтана. И ако на отборите в Бургас им е простено заради класата,то двата "отбора с най-качествен футбол" едва ли имат оправдание за постната продукция. Слаб Лудогорец и неопитен Литекс.Жълтия картон на Минев-класически. Най-сетне се намери съдия,който да свири това което вижда,с някои изключения. ;) Не разбрах защо Петев рева,че съдията свири края на мача. В Загреб разбрахме,че не е по правилата да се удължава продължението. :mrgreen: Или както ни отърва ?? :roll:

Аз също гледах и двата мача.
Много ми се иска да птвърдиш, че мнението ти е искрено!
По какво си приличаха?!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 апр 2013 22:26

volf написа:
subzero написа:Ще започна с това,че гледах само второто полувреме. Вчера гледах Черноморец и Монтана. И ако на отборите в Бургас им е простено заради класата,то двата "отбора с най-качествен футбол" едва ли имат оправдание за постната продукция. Слаб Лудогорец и неопитен Литекс.Жълтия картон на Минев-класически. Най-сетне се намери съдия,който да свири това което вижда,с някои изключения. ;) Не разбрах защо Петев рева,че съдията свири края на мача. В Загреб разбрахме,че не е по правилата да се удължава продължението. :mrgreen: Или както ни отърва ?? :roll:

Аз също гледах и двата мача.
Много ми се иска да птвърдиш, че мнението ти е искрено!
По какво си приличаха?!

Ами на мен лично мача не ми хареса. Отбори с амбиции и възможности можеха да врътнат по-качествен мач. Мнението ми е лично,ако харесваш такъв футбол-ОК.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 07 апр 2013 22:31

tsonpen написа:За мен днес Лудогорец подари две точни на "Левски", но буквално утрепа сините с публика. От коментатора по радиото разбрах, че на Герена е имало около 700-800 човека. В Разград бяхме в пъти повече.

Да наистина бяхте 2 пъти повече голяма радост. Само че онези 800 на Герена не спират да подкрепят отбора си цял мач, а вие в пъти повече и......тишина. на моменти някви викат Имало ли Лудогорци другите викат Имаааааа и пак чоплене на семки, псуване и лаф моАбет все едно се събрали на пазара в петъчен ден ( т.е. от всички села ) да си разменят клюките... :) :) :)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Върни се в “Лудогорец”